Hindistan fiyatı 5500 tl olan bajaj pulsar 150 renk ve teknik olarak güncellendi. Peki neler değişti?
Mekanik ve kozmetik değişiklikler dikkate alındığında, fiyat zammı haklı görünüyor. Ama Hindistan için düşünülürse... Çift tonlu renk düzeni, split-koltuk konfigürasyonu, öndeki çatalları ve arka disk freni mekanik güncellemeleri yapılmış. Bununla birlikte, motorun karoseri, 240mm ön disk ve ikiz arka şok değişmeden kalmış.
Güç ve tork çıkışı, sırasıyla 8000 rpm'de 14PS ve 6000 rpm'de 13.4 Nm olarak derecelendirilmiş, Motor, 5 vitesli bir iletim sistemine bağlanmıştır.
Ne yazık ki, yeni Pulsar 150 hala ABS veya CBS ile gelmiyor. 1 Nisan 2018'den sonra başlatılan 125cc veya daha fazla kategorisine giren motosikletlerin ABS ile donatılması gerektiğine karar vermiş (Hindistan'da). Bu nedenle 2018 Pulsar 150'nin önümüzdeki bir kaç gün içinde, büyük olasılıkla 1 Nisan sonundan önce piyasaya sürülmesini bekliyorlar.
Piyasaya sürüldüğünde, Bajaj Pulsar 150, Honda X-Blade ve Hindistan'daki Hero Xtreme Sports gibi rakipleriyle rekabet edecek.
Facebook Yorumları