Giriş Yap



Bajaj Fiyatları – Haziran 2022

Bajaj Fiyatları - Haziran 2022

Bajaj Fiyatları – Haziran 2022

Bajaj Pulsar NS 200 (2022 Model) Motosiklet 61.500,00₺

Bajaj Pulsar RS 200 (2022 Model) Motosiklet 65.255,00₺

Bajaj Dominar D 250 (2022 Model) Motosiklet 73.855,00₺

Bajaj Dominar D 400 Euro 5 Motosiklet 103.505,00₺

Bajaj Motosiklet

DOMİNAR 400 UG, 40 HP’ye kadar çıkan motor gücü sayesinde ve bunun yanında yenilenen yazılımıyla daha hızlı ve daha güçlü bir sürüş sağlıyor. Yeniden tasarlanan balansör sistemiyle titreşimi minimuma, ivmelenmeyi maksimuma çıkarıyor. LCD gösterge panelinde bulunan IMD sistemi; ortalama hızı, ortalama yakıt tüketimini, anlık yakıt tüketimini, kalan menzili ve servis hatırlatmasını sunuyor. İkinci ekranı da saat, metre ve vites detaylarını gösteriyor.

En karanlık yollarda dahi güvenli kullanım sunan ikiz LED ön farlar, 1.5 km’ye kadar aydınlatabiliyor. QUTE ticari dört tekerlekli motosiklet, manevra performansı, boyutları, dar ya da küçük her yere kolaylıkla park edebilme gibi özellikler sunuyor. Modelimizde çanta, kutu ya da valizleri güvenle sabitleyebileceğiniz çelik ve güçlü tavan bulunuyor. En hızlı yol alan ve yakıtı en az tüketen motosiklet üretme anlayışımız otomobil mühendisliğinin sınırlarını zorluyor.

Bajaj Motosiklet Modelleri

Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayan Bajaj Motosiklet modelleri benzersiz detaylarıyla öne çıkıyor. PULSAR NS 125 model motorsikletimiz ikonik tasarımı, siyah alaşımları, LED lambaları ve dikkat çeken neon vurgularıyla dikkat çekiyor. Sınıfının en güçlü modellerinden biri olan PULSAR NS 125, düşük yakıt tüketimi sunuyor. Yüksek tork sağlayan ve 125 cc motoruyla size benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Modelde aynı zamanda kaymaz frenleme teknolojisi, maksimum konfor sağlayan sele ve alaşım jantlar bulunuyor. Bir diğer modelimiz olan PULSAR NS 160, şehrin dar sokakları ve kıvrımlı yollarında mükemmel manevralar sunuyor. Çift bujili 4 valf DTS-I motor, ön ve arka ABS fren, nitrox tekli amortisör ve alttan egzoz gibi özellikleri de bulunuyor.

PULSAR NS 200, modern detayları ve kristal LED lambalarıyla dikkat çekiyor. Kilitlenmeyi önleyen ABS fren sistemi, 3 bujili 4 valf DTS-I motor, nitrox tekli amortisör ve alttan egzoz gibi özellikleri de bulunuyor. PULSAR RS 200, aerodinamik tasarımı ve güçlü teknolojik donanımıyla dikkat çekiyor. 3 bujili 4 valf DTS-I motor, ön ve arka ABS fren sistemi ve ikiz mercek far bulunuyor. Euro4 teknolojisine sahip olan modelimiz; ABS, OBD1, yakıt buharı geri dönüştürme sistemleri, full enjeksiyon ve yeni eklenen farklı renk seçenekleri sunuyor.

Bajaj Motosiklet Fiyatları

Bajaj Motosiklet fiyatları motosikletin modeline, rengine ve diğer özelliklere göre farklılık gösteriyor. Her ihtiyaç ve her bütçe doğrultusunda alternatifler sunan modellerimiz bu bakımdan geniş bir kitleye hitap ediyor.

İlgili Yazılar

3 yorum

Ohhh bajaj bu iyi geldi, diyorum ki şu hintli ne zaman adam oldu da fiyatları buralara çıktı maşallahı var, çok değerli yolda dökülüyor

Yanıtlamak için giriş yapın
motosiklet  -  2 Haziran 2022 / 7:42 pm

Dominar D 250 ilk çıktığında fiyat/performans ürünü olarak ortamı şenlendirmiş ve 250 cc motor kullanıcılarını sevindirmişti. Ama sonradan, özellikle sağa çekme problemi nedeniyle oldukça eleştirildi. Bu yazıyı hazırlarken yapmış olduğum kısa araştırmada kalite kontrol problemlerinin devam ettiğini, yedek parça tedariğinde sıkıntılar yaşanabildiğini gördüm. Bazen bayii de bir yere kadar müdahale edebiliyor ama sattığı malın arkasında durabilen bir bayiden alınmasında fayda var.
Nisan: 64.805 TL. – Haziran: 73.855 TL.

Yanıtlamak için giriş yapın
motosiklet  -  2 Haziran 2022 / 7:43 pm

Scrambler tarzının modern tarafında da bu model yer alıyor. Görüntüsü oldukça şık. Fiyatlar Brixton ile aynı seviyede. Kullanıcı tercihlerinin klasik görünümlü Brixton ‘lardan yana mı, yoksa modern görünümlü Cf Moto ‘dan mı yana olacağını zamanla göreceğiz. Aynı kategorinin farklı iki görünümünde motorlar olsa da, 250 cc motorlar fiyat listesinde, fiyatları açısından da kapışırlar mı dersiniz?
Teknik özellikleri: 249 cm³, 28 hp , 22 Nm
Nisan: 85.000 TL – Mayıs: 85.000 TL.

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok