Ana Sayfa Haber Honda’nın en yeni elektrikli motosikleti, çatılı üç tekerlekli bir e-scooter

Honda’nın en yeni elektrikli motosikleti, çatılı üç tekerlekli bir e-scooter

1
10
honda gyro-canopy-e

Honda’nın en yeni elektrikli motosikleti, çatılı üç tekerlekli bir e-scooter

Honda, elektrikli motosikletlere ve scooterlara iyi bir geçiş yaptı, ancak şimdi sayısız ilginç yeni modelle kaybedilen zamanı telafi ediyor. En yenisi Honda Gyro Canopy:e olarak biliniyor.

honda gyro-canopy-e

Gyro Canopy:e, Gyro:e elektrikli üç tekerlekli tabanını alır ve tavanı yüksektir.

Scooter tentesi, sürücüler için bir dereceye kadar yağmur koruması sağlamak üzere tasarlanmıştır. Gryo Canopy:e söz konusu olduğunda, teslimat odaklı elektrikli scooter aynı zamanda kargo için yağmur korumasının avantajından da yararlanıyor – ancak suyu gerçekten dışarıda tutmak için arkada kapalı bir kargo kutusu gibisi yok.

Açıkça gölgelikli scooter’lar tamamen kuru bir sürüş deneyimi sunamazlar, ancak hızlı sürüldüğünde, bir sürücüyü ıslatacak suyun çoğunu dışarıda bırakabilirler.

Honda Gyro Canopy:e, Honda’nın 3,200 W’lık bir tepe güç çıkışı, 580 W’lık bir sürekli güç çıkışı ile listelediği bir elektrik motoru tarafından desteklenmektedir. Orada bazı düzenleyici oyunlar oynanıyor gibi görünüyor.

Scooter maksimum 77 km (48 mil) menzile sahip olsa da, Honda böyle bir menzilin 30 km/sa (18 mil/sa) yavaş bir hızda ölçüldüğünü kabul ediyor. Adil olmak gerekirse, bu, bunların kullanılacağı yoğun nüfuslu kentsel alanlardaki trafiğin hızına yakındır.

Honda’nın sisteminin güzelliği, Gogoro tarzı çıkarılabilir ve değiştirilebilir piller kullanmasıdır. Pillerden ikisi toplam 2,6 kWh’ye kadar eklenebilir ve boşaldıklarında yeni şarj edilmiş pillerle değiştirilebilirler. Tüm süreç, bir depoyu benzinle doldurmaktan daha az zaman alır.

honda gyro-canopy-e pil

Honda Gyro Canopy:e, ucuz olmayacağı Japonya’da ilk kez piyasaya çıkıyor. 715.000 yen’lik bir fiyatla, bu yaklaşık 6.295 ABD Doları’dır.

Bunu, Honda’nın yakın zamanda piyasaya sürdüğü düşük maliyetli elektrikli scooterlarından bazıları ile karşılaştırın. Honda U-go (evet, kötü şöhretli Yugo gibi telaffuz edilir) elektrikli scooter bu yazın başlarında Çin pazarı için piyasaya sürüldü ve fiyatı yaklaşık 1.150 ABD Doları idi.

Sadece birkaç hafta sonra Honda , U-be elektrikli scooter’ın piyasaya sürülmesiyle çıtayı sadece 475 ABD Doları karşılığında daha da düşürdü. Honda, başarılı bir elektrikli Cub çıkarabilirse, bu, şirketi hem Doğu hem de Batı pazarlarında birdenbire çok daha çekici hale getirebilir.

honda gyro-canopy-e

60’larda Honda motosikletlerinin altın çağına geri döndüğünüzü hayal edin. Havalı, eğlenceli ve verimli bir elektrikli Cub çok ilgi çekebilir. Şimdilik bir kopya muamelesi görüyor.

Gyro Canopy:e ticari kullanıcılar için daha fazla güç ve Honda’nın değiştirilebilir pil sistemine bağlanırken, bu scooterlar tüketiciler için tasarlanmış çok daha düşük güçlü modellerdi.

1 Yorum