14.3 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2025 Honda SC, Ultra Bir PCX’e Benziyor

2025 Honda SC, Ultra Bir PCX’e Benziyor. Avrupa pazarına yönelik ikinci scooter olan Honda EM1 e: ilk kez piyasaya sürüldü ve şu anda mevcut; şimdi de SC e: Concept, sabırsızlıkla beklediğimiz bir başka scooter olacak. Bir nevi Honda’nın PCX 160’ına benziyor ama ultra modern görünüyor.

2025 Honda SC, Ultra Bir PCX'e Benziyor

Her iki durumda da, elektrikli scooter gerçekten şık görünüyor, belki de Tron filminden fırlamış gibi bir şey?

2025 Honda SC e: Concept’in oldukça tuhaf bir adı var.

Konsept motosiklet ile ilgili video’yu 6 gün önce yayınladı.

Her neyse, yeni SC e: Concept , yatay bir fara ve farklı bir yolcu ayak bölmesine sahip olduğu Honda EM1 e: ‘den birkaç açıdan farklı . Bunun dışında motosiklet EM1 e’ye oldukça benziyor: ancak kendi adıma söylemem gerekirse daha modern ve sportif bir dokunuşa sahip. 

2025 Honda SC, Ultra Bir PCX'e Benziyor

Honda’nın Mobil Güç Paketi e: piller bu konseptte kullanılacak ve Japon şirketin teknolojisi daha fazla sürüş menzili vaat ediyor. “Daha iyi” demek EM1 e’den daha iyi anlamına gelebilir: belki? Tek şarjla yalnızca 41 kilometre menzile sahip olan Honda için bu çok yüksek bir çıta olmayabilir, ancak biri evde, diğeri motosiklette şarj olan iki güç paketine nasıl sahip olabileceğiniz düşünüldüğünde, öyle görünüyor ki sağlam bir çözüm olmuş.

Honda'nın Mobil Güç Paketi

Honda'nın Mobil Güç Paketi çift pil

Eğer bilmiyorsanız “SC”, SCooter anlamına gelir. 

Oldukça açık görünüyor, ancak bu konseptin daha az belirgin olan detayı, Honda’nın 2040 yılına kadar karbon nötrlüğü gerçekleştirme planının bir parçası olmasıdır. Red Team, bu konseptin son versiyonunu 2025 yılına kadar açıklamayı planlıyor. Honda’nın bu modeli, Avrupa’da A1 ehliyet kısıtlaması olan motosiklet sürücüleri tarafından da kullanılmak üzere geliştiriliyor.

2025 Honda SC e Concept motor2025 Honda SC, Ultra Bir PCX'e Benziyor2025 Honda SC, Ultra Bir PCX'e Benziyor2025 Honda SC e Concept logo2025 Honda SC e Concept tekerler2025 Honda SC e Concept arka2025 Honda SC e Concept ayak yeri2025 Honda SC, Ultra Bir PCX'e BenziyorHonda'nın Mobil Güç Paketi çift pilHonda'nın Mobil Güç Paketi2025 Honda SC e Concept charge

Motosikletler