12.9 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir. Yuki modelleri arasında kaliteli ve görünüşü büyük abileri aratmayacak, Cruiser keyfini almanızı sağlayacak bir model ile karşı karşıyayız. Özellikleri arasında Çift Silindirli motor, dijital panel, led aydınlatma ve usb desteği gibi diğerlerini aratmayacak elemanlar var.

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir

Bakalım Yuki Benda Rock’ın daha daha neleri var.

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir

2024 Yuki Benda Rock, çift silindirli 4 zamanlı bir EFI motora sahip, 249cc  olan model, 29,5 beygir güç üretiyor. Maksimum hızı ise 140km/h olarak belirtilmiş. 6 vites ve kaydırmalı debriyaja sahip. Uzun zamandır beklediğimiz bu atak ile Yuki gelecekte farklı modeller ile sürücüleri satın alındığında teknolojileri ile etkiyecek bir model serisi üreteceğine ikna edeceğe benziyor.

Çoğunlukla  ürettiği küçük cc şehiriçi sürücülerine yönelik modellerinin yerini uzun yol yapacağınız modellere doğru evrilecek modeller haline getirmeyi düşündükleri açıkça görünüyor.

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir

Fren sistemindeki geliştirmeler, kaydırmalı debriyaj gibi özellikler, EURO5 standartlarını karşılayan bir seçenek sunmaları çok geçerli yeni bir teknolojik gelişme olarak sunuluyor.

2024 YUKİ BENDA ROCK, Aradığınız Model Olabilir

2024 Yuki Benda Rock, renkler

Renk olarak Füme Koyu gri, depo üstü açık gri olara üretilmiş.

2024 Yuki Benda Rock, fiyat

Fiyat; 235.000 TL olarak listelenmiştir.

2024 Yuki Benda Rock, hız

En yüksek hız 140km civarındadır.

2024 Yuki Benda Rock, rakipler

250cc cruiser serisindeki şu anda üretilen tüm modeller rakipleri olarak görülebilir.

2024 Yuki Benda Rock, yakıt tüketimi

Yakıt tüketimi 100km’de 2,7 litre olacağını tahmin ediyoruz. Tahmini bir rakamdır, test edilmemiştir.

2024 Yuki Benda Rock, teknik özellikler

Motor Çift Silindirli 4 Zamanlı Motor – EFI
Silindir Hacmi (cm³) 249 cc
Silindir Çapı ve Strok (mm) 58 X 56.4
Silindir Sıkıştırma Oranı 11.5:1
Max. Tork 26.5 Nm / 6500rpm
Max. Güç 29.5 Hp / 8000rpm
Max. Hız (km/h) 140
Rolanti 1600 ± 150 min
Şanzıman 6 Vites Mekanik
Çalıştırma Metodu Elden Marşlı
Soğutma Tipi Su Soğutma
Yağlama Tipi Yağ Pompası
Ateşleme Tipi CDI
Debriyaj Tipi Kaydırmalı Debriyaj Tertibatı
Frenleme Metodu (Ön/Arka) El ve Ayak ile
Lastik (Ön/Arka) 130 /90-16 150 /80-16
Yakıt Tankı Kapasitesi (L) 17
Max Yükleme Kapasitesi 353 KG (Sürücü ve Akü Dahil)
Boyutlar U-G-Y (mm) 2225 X 853 X 1072
Dingil Mesafesi (mm) 1520
Fren Tipi (Ön/Arka) Disk / Disk ABS
Ağırlık (Kg) Yüksüz 203
Sele Yüksekliği (cm) 77

Yuki sitesinden bir kaç detay bilgi

Şehir içinde park yeri sorunu çeken ya da trafiğe takılmadan bir yerlere ulaşmak isteyenler için tasarlandı.

Yuki mühendisliği ile geliştirilen parçaları yüksek kaliteli materyallerden imal edildiği için uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Hatları, konforlu ve ideal yükseklikteki selesi, zarif kıvrımları ile şık bir tasarıma sahip, aynı zamanda 2 farklı renk seçeneğini size sunmakta.

Bu arada sele yüksekliği her sürücüye uygun olarak düşünülmüş ve düşük tutulmuş, toplam ağırlığı ise 203kg olarak belirtilmiş.
Ön ve arkada disk fren kullanılması teknolojye verilen önem ve detaylarına verilen önemi gösteriyor. Çoğunlukla Cruiser modellerinde arka fren kampana yapılarak modelin ucuza satılmasını sağlamak gibi bir amaca hizmet edilirdi fakat Yuki bu konuda dikkatli davranmış ve sürücülerin sesine kulak vermiş.
Yeni teknolojileri kullanmaya çekinmemişte diyebiliriz.
Bu tarz modellerin yükleme kapasiteleri genellikle fazla olmaz ama 383kg’lik maksimum yükleme kapasitesi iyi bir değer olarak karşımıza çıkıyor. Yuki Benda Rock modeli uzun yolculuklara çıkmak içinde iyi bir model olduğunu yansıtmışlar. Yan retro tarzı çantalarla arkasına eklenecek retro bir deri çanta ile uzun bir yolculuğa çıkılabilir.
Yakıt tankı kapasitesine baktığımızda 17 litrelik bir depo ile karşılaşıyoruz, yakıt deposunun büyük tutulması yine uzun yolculuklar vemesafeler arasında benzin alma sıklığınızı doğrudan etkileyecektir. Yani daha konforlu bir yolculuk sunmak için ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar. Sanıyorum Yuki motosiklet modelleri arasında en iyilerinden biri bu model.
Elden marş, su soğutma tam uzun yol severlerin beğeneceği özelliklerden, maksimum hızının 140km/h gibi olması ise uzun yolda alacağınız mesafelerin daha iyi geçmesini sağlayacaktır. Uzun yolda özellikle şehirlerarası yollarda yanınızdan 200km/h ile araçlar geçerken siz en azından orta ve yanındaki şeritte normal bir şekilde sürüş yapabilirsiniz.
Motosikletler

QJ Motor LTR 125

5 YORUMLAR

  1. Fiyatı Türkiye ye geldiği takdirde fiyat üç katına çıkıyor.
    1. Katı kendi ücreti zaten . 78.500
    2.Katı Devlet kendine istiyor. 78.500
    3.Katı da satıcı koyuyor üstüne 78.500
    Al sana Türkiye’deki fiyatı. = 230 civarında olacak. Ne yazık ki durum böyle

  2. Bu haber farkli bir sitede olsa eyvallah derim bir cok kopyala yapistir site var fakat motorsiklet sitesi olupta bendanin urettigi motorsikleti yuki uretiyormus gibi yazmanizi kiniyorum konuya gelecek olursak bendanin diger modellerinide getirirlerse cok iyi olacak funrider 125cc de iyi bir secenek oldu rock250 ise abs su sogutma kayis aktarma ile oldukca on plana cikiyor cin motorsikletleri arasinda benda farkli bir kategoriye gidiyor.

    • Dikkate alacağım, teşekkürler. Yuki’nin sitesinden alıntıdır. Anasayfada Benda modelinin tanıtımını yapıyorlar. Modellerini aratınca çıkıyor. Funrider modelinide getirmişler. Ama eksik bilgileri toplayıp ekledim.