18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Yamaha Tracer 7 için 9 Yenilik

2024 Yamaha Tracer 7 için 9 YenilikTRACER 7, hemen hemen her durumda size yüksek düzeyde konfor ve dinamik stil ile heyecan verici bir performans sunmak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir. En yeni tam renkli TFT göstergeler, modern tasarım ve akıllı telefon bildirimleriyle toplam sürüş deneyimini geliştiriyor. Yamaha Tracer serisi gezgin ve serüven severleri içine çekmeye devam ediyor.

2024 Yamaha Tracer 7 için 9 Yenilik

Çift LED farlara sahip aerodinamik kaporta, motosikletin modern tasarımını ve güçlü güzel görünümünü güçlendirirken, tam renkli bir TFT metre size akıllı telefonunuzdan bildirimler verir. Uzun mesafeli ergonomisi, geniş gidonları ve ayarlanabilir ekranıyla bu çok yönlü orta siklet modeldir.

2024 Yamaha Tracer 7 için 9 Yenilik

Temel Özellikler

a. Yeni grafiklere ve renkli ön çamurluğa sahip mevcut Midnight Black
b. Yeni grafiklere ve renkli ön çamurluğa sahip mevcut Icon Performance
c. Yeni grafiklere ve renkli ön çamurluğa sahip mevcut Redline

  1. 2024 Yamaha Tracer 7, kompakt 689cc sıvı soğutmalı, sıralı çift silindirli, yakıt enjeksiyonlu DOHC CP2 motora, olağanüstü düşük ila orta aralıkta torka ve güçlü yüksek devirde çekme gücüne sahiptir. Yakıt enjeksiyon ayarları, gaz kelebeği düşük devirde biraz açık olsa bile kesintisiz, doğrusal gaz kelebeği tepkisi için optimize edilmiştir.
  2. 2024 Yamaha Tracer 7, iki farklı ekran teması seçeneği sunan yeni 5 inçlik tam renkli TFT ekrana sahiptir. Spor Teması, üstte çubuk tipi bir takometre ve dijital hız göstergesi ve vites seçimi okumaları ile daha modern görünümlü bir düzendir; Touring Teması ise ekranın sağında daha geleneksel dairesel analog tarzda bir takometre ve ekranın sağ tarafında dijital hız göstergesine sahiptir.
  3. 2024 Yamaha Tracer 7, Şık ve sportif aerodinamik cam, rüzgarın üst gövdeye etkisini azaltarak rahat ve keyifli bir sürüş sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, yüksekliğin tek elle kolayca ayarlanmasına olanak tanıyan güncellenmiş bir ergonomik ekran ayarlayıcı da bulunmaktadır.
  4. 2024 Yamaha Tracer 7, Özel koltuk tasarımı sayesinde TRACER 7’de siz ve yolcunuz son derece konforlu bir yolculuk geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Konturlu bir profile ve şık dikiş tipi ayrıntılara sahip tek parçalı ikili koltuk, motosikletin gerçek uzun mesafeli tur yeteneklerini geliştirir.
  5. 2024 Yamaha Tracer 7‘nin ön süspansiyonunda 130 mm hareket mesafesine sahip 41 mm kartuş çatal bulunurken arkada 142 mm hareket mesafesi bulunur. Hem ön hem de arkada, bisikletinizi farklı yüklere, yol koşullarına ve sürüş tarzlarına uyacak şekilde ayarlamanızı kolaylaştıran ön yükleme ve geri tepme sönümleme ayarlayıcıları bulunur.
  6. 17 litre kapasiteli şık yakıt deposu, ekonomik CP2 motorla eşleştirildiğinde size olağanüstü uzun menzilli otonomi sağlar.
  7. İkiz LED projektör aydınlatması, modern bir tasarıma sahip güçlü aydınlatma için parlak gündüz pozisyon ışıkları ile birleştirilir. Kompakt LED flaşörler ön taraftaki mafsal korumalarına entegre edilmiştir.
  8. Bu yeni son teknoloji ürünü Sport Tourer, ACC aktifken bile hızlanırken debriyajsız vites yükseltmeye ve yavaşlarken debriyajsız vites küçültmeye izin vererek daha da geniş bir işlevsellik yelpazesi sunan üçüncü nesil hızlı vites değiştiriciyle donatılan ilk Yamaha’dır.
  9. Yüksekliği ayarlanabilen sürücü koltuğu, daha fazla konfor için yeni dolgu ve revize edilmiş şekil ile geliştirildi. Bu amiral gemisi Sport Tourer’ın genel kalite hissini ve sahip olma gururunu artırmak için yeni bir deri tarzı kaplama kullanıldı. Artık uzun bir günlük yolculuk geçirmek için daha konforlu ve zarif bir yer.

Daha fazlası var

Stil ve Tasarım:

Keskin çizgiler, aerodinamik bileşenler ve sportif tasarım, 2024 Tracer 7’nin görünümünü tanımlıyor. Güncellenmiş bir ön kaplamaya, LED aydınlatmaya ve dikkat çekici çift far konfigürasyonuna sahiptir. Çok yönlü ve enerjik bir araç arayan sürücüler, macera ve amaç duygusu yaydığı için motosikleti görsel olarak çekici bulacaktır.

Elektronik ve teknoloji: 

2024 Tracer 7 muhtemelen son teknoloji ürünü bir elektronik kit ile donatılmıştır. Çoklu sürüş modları, çekiş kontrolü, viraj alma ABS’si ve cep telefonları ve GPS için bağlantı olanaklarına sahip geniş bir gösterge paneli bunun ne anlama gelebileceğinin birkaç örneğidir.

Rahatlık ve ergonomi:

2024 modelinin, Tracer serisinin touring yetenekleri sağlama şeklindeki birincil hedefini karşılaması bekleniyor. Ayarlanabilir ön cam ile rahat bir sürüş pozisyonu, sürücü ve yolcular için geniş koltuklar ve daha uzun yolculuklara yetecek kadar bagaj seçeneklerinin de eklenmesi muhtemeldir.

2024 Yamaha Tracer 7

 

Temel bilgi
Marka Yamaha
Modeli Tracer 7 2024
Sınıf Naked Motosiklet
Durum Çıktı
Yayın tarihi 2023
Güç ve Performans
Motor tipi Sıvı soğutmalı, sıralı çift silindirli, DOHC
Yer değiştirme 689 cc
Beygir gücü 74,8 HP (54 KW) @ 8750 rpm
Tork 67,0 Nm (50,0 Ib0-ft) @ 6500 rpm
Bore x Stroke 80,0 mm x 68,6 mm
Menzil 201 mil
Bulaşma 6 vitesli
Debriyaj Islak, Destek ve kaydırma işlevli çoklu plaka
Yakıt Tankı Kapasitesi 17 litre (4,5 galon)
En yüksek hız 125 mil/saat
Soğutma sistemi Sıvı sistemi
İletim türü Zincir
Yakıt tüketimi 4. 3 litre
Emisyon Euro 5
Gövde ve Boyutlar
Renkler Simge Performansı, Hayalet Mavi ve Gece Yarısı Siyahı
Uzunluk 2.140 mm
Genişlik 840mm
Yükseklik 1.290 mm
Dingil açıklığı 59,1 inç
Yerden yükseklik 140mm
Ağırlığı frenlemek 197 kilo
Koltuk yüksekliği 32,3 inç –  88cm
Frenler ve Süspansiyonlar
Ön fren 2x 298 mm hidrolik diskler
Arka fren Tek 245 mm hidrolik disk
Ön süspansiyon Tamamen ayarlanabilir, 130 mm hareket mesafesine sahip 41 mm ters çatal
Arka Süspansiyon 142 mm hareket mesafesine sahip, tamamen ayarlanabilir, yatay Mono amortisör
Lastik Tipi Tüpsüz
Ön Lastik Boyutu 120/70 R17 M/K
Arka Lastik Boyutu 180/55 R17 M/K

Facebook Yamaha Tracer Sayfa ve Gurupları

Motosikletler