17.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip. Yeni Vespa Gtv, 4 valf zamanlaması, sıvı soğutma ve elektronik enjeksiyona sahip, güçlü 300 hpe (Yüksek Performanslı Motor) tek silindirli motorla güçlendirilmiştir. 17,5 kW (23,8 HP) güce sahip olan bu motor, bir Vespa’ya monte edilen en yüksek performanslı motordur.

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip

Klasik modellere yeni teknolojileri adapte etmek bir hayli zor fakat klasik duruştan vazgeçmeden bunu başaran firmalardan biri Vespa’dır. Vespa Gtv, 2006’daki ilk çıkışından bu yana, ön çamurlukta konumlandırılan “faro basso” (düşük far) ve açıkta bulunan metalik tüp gidonun kullanımı sayesinde Vespa ailesindeki en saf klasik görünüşün elçisi oldu.

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip

2023 yılında Vespa Gtv, efsanenin kökenleriyle sahip olması gereken benzerlikleri koruyan ancak bunları ultra modern bir teknolojik donanım paketi ve benzeri görülmemiş sportif kaplamalarla birleştiren, tamamen devrim niteliğinde bir versiyonla çıkıyor. Sonuç, şimdiye kadarki en özgün sportif Vespa‘da bir araya gelen gelenek ve modernliğin, klasiklik ve cesaretin olağanüstü bir birleşimi olmuş.

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip

2024 Vespa GTV’de Neler Var?

2024 VESPA Gtv, EFSANE VE MODERNLİĞİN OLAĞANÜSTÜ BİR KOMBİNASYONUDUR: DÜŞÜK FAR VE AÇIK BORU GİDON, SPORTİF KAPLAMALAR VE YÜKSEK TEKNOLOJİ DONANIM PAKETİYLE BİRLEŞMEKTEDİR

YENİ DİJİTAL GÖSTERGE, TAM LED IŞIKLAR VE ANAHTARSIZ SİSTEM. 23 BG’DEN DAHA FAZLA 300 HPE MOTORLA GÜÇLENDİRİLEN, ŞİMDİYE KADAR BİR VESPA’YA MONTAJLI EN GÜÇLÜ MOTORA SAHİP.

FARK YARATAN TASARIM
Gösterge paneli, orijinal bir dirsekli braket kullanılarak ayırt edici boru şeklindeki gidona bağlanır ve yarış dünyasından ilham alan sert görünümlü bir üst kaplamayla kaplanır.

Tekli, iki renkli selenin arka kısmı, gövdeye uygun opsiyonel aksesuar sert kapağı için montaja hazır vaziyettedir.

KOLAY SÜRÜŞ İÇİN YÜKSEK TEKNOLOJİ ÖZELLİKLERİ
Far paneli tamamen LED’dir ve gösterge paneli tamamen dijital olup, Vespa Mia bağlantı sistemini isteğe bağlı bir aksesuar olarak eklerseniz akıllı telefonunuzda da görüntüleyebileceğiniz çok sayıda yolculuk verisine erişmenizi sağlar. Standart özellikler olarak anahtarsız çalıştırma ve kullanışlı dahili USB bağlantı noktasıyla bu, günlük kullanım kolaylığı için tasarlanmış pratik bir motosiklettir.

2024 Vespa GTV, Yüksek Teknolojiye Sahip

DUYGUYU ATEŞLEYEN BİR GÜÇ
300 cc’lik tek silindirli HPE (Yüksek Performanslı Motor), Vespa GTV’nin cesur bir performans sunmasını sağlar. Dört valfli zamanlama, sıvı soğutma ve elektronik yakıt enjeksiyonu ile 17,5 kW’a (23,8 hp) kadar güç sunar ve bu da onu şimdiye kadar bir Vespa’ya takılan en güçlü motor yapar.

Detaylı Özellikleri

Yüksek teknoloji ekipmanları

2024 Vespa Gtv, Vespa Gts ailesinin son derece yeni evriminin tipik özelliği olan ünlü “Vespone” teknolojisini ve seyahat etme mesleğini benimsiyor. Bu nedenle ergonomi, konforu ve geniş gövdesiyle geliştirilmiş mükemmel bir Vespa ergonomisidir. Oturma yeri doğaldır ve uzun mesafelerde bile aracın tam kontrolünü ve mutlak konforu sağlar.

Kolaylık ve pratiklik, kontağın geleneksel bir anahtara ihtiyaç duymadan açılmasına olanak tanıyan anahtarsız sistemin sunulmasıyla öne çıkıyor. Arka bacak koruyucusundaki klasik kontak anahtarının yerini pratik bir düğme alıyor. Aracı çalıştırmak için basitçe basın ve AÇIK konuma getirin. Motor, sağ kontrol bloğunda bulunan düğmeyi kullanarak her zamanki gibi çalıştırılır.

Yeni bir LCD göstergesinin benimsenmesi, kapsamlı yolculuk bilgilerinin (maksimum hız, ortalama hız, mevcut tüketim, ortalama tüketim, menzil ve pil şarj durumu) yanı sıra çağrılar, mesajlar ve mesajlar ile ilgili tüm bildirimlerin görüntülenmesine olanak tanır. araç VESPA MIA (ayrı bir aksesuar olarak mevcuttur) kullanılarak akıllı telefona bağlıysa müzik.

Bacak arkası korumasındaki saklama bölmesinde standart olarak bir USB bağlantı noktası bulunur; koltuk altındaki geniş bölmede ise bir paspas bulunur. Güvenlik açısından ASR elektronik çekiş kontrolü ve ABS kilitlenmeyi önleyici fren sistemi standart olarak geliyor.

YARIŞ KOLTUK
Tek koltuk görünümüne sahip geniş ve konforlu iki renkli sele, sportif turuncu kaplamaya sahiptir ve çıkarılabilir bir kapakla aksesuar olarak donatılabilir.

TEKNOLOJİ
Zarif dairesel gösterge paneli tamamen dijitaldir ve Vespa MIA (isteğe bağlı ekstra) ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır, bu da bir dizi ekstra fonksiyona erişebileceğiniz anlamına gelir. Anahtarsız çalıştırma standart olarak gelir, böylece motosikletinizi bloke etmek, blokeyi açmak veya çalıştırmak için anahtarı cebinizden çıkarmanıza bile gerek kalmaz. Aynı uzaktan kumanda koltuğu açar ve göstergeleri uzaktan etkinleştiren kullanışlı Motosiklet Bulucu işlevini içerir.

SPORTİF BİR GÖRÜNÜM
Her iki taraftaki üçlü havalandırma delikleri ve turuncu merkezi ızgaraları olan “kravat”, her zaman Vespa GTV’nin DNA’sının bir parçası olan yarış ruhunu yansıtmak için kaportayla birleşiyor.

Tüm Teknik Özellikler

  • MOTOR hpe tek silindirli, 4 zamanlı, 4 valf, elektronik enjeksiyon
  • DELİK X ZAMAN 75 mm x 63 mm
  • Hacim 278 cc MAKS.
  • GÜÇ 8.250 dev/dak’da 23,8 HP
  • MAKS TORK 5.250 dev/dak’da 19,1 lb-ft
  • YAKIT SİSTEMİ Yeni Elektronik Enjeksiyon PFI (Liman Yakıt Enjeksiyonu)
  • MARŞ ELEKTRİKLİ
  • ŞANZIMAN Tork sunuculu CVT DEBRIYAJ Titreşim sönümleyicili otomatik kuru santrifüj kavrama
  • SOĞUTMA Sıvı
  • YÜK TAŞIMA YAPISI Kaynaklı takviyeli çelik sac gövde
  • ÖN SÜSPANSİYON Helezon yaylı ve tek amortisörlü tek kollu
  • ARKA SÜSPANSİYON 4 konumda ayarlanabilen ön yüklemeli çift hidrolik amortisör
  • TÜKETİM (MPG) 71,2 mpg
  • EMİSYON (CO2) 75 g/km
  • EMİSYON ONAYI Euro 5
  • ÖN TEKER Tubeless 120/70 – 12”
  • ARKA TEKER Tubeless 130/70 – 12”
  • ÖN FREN Paslanmaz çelik disk, Ø 220 mm hidrolik kontrollü – ABS /ASR
  • ARKA FREN Paslanmaz çelik disk, Ø 220 mm hidrolik kontrollü – ABS/ASR
  • UZUNLUK/GENİŞLİK/DİNGİL MESAFESİ 77,7 / 30,5 / 54,1 inç
  • KOLTUK YÜKSEKLİĞİ 31,1 inç
  • YAKIT DEPOSU KAPASİTESİ 2,2 gal (0,5 gal yedek dahil)

 

Motosikletler