18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS, Yüksek Performans

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS, Yüksek Performans – Güçlü 998cc sıralı dört silindirli motora, en son teknolojiye sahip elektroniklere ve en yeni Brembo frenlere sahip. Motor fren kontrolü, çekiş kontrolü, hızlı vites değiştirici ve daha fazlası yeni Ninja H2 Carbon modelinin özellikleri arasındadır.

 

2024 KAWASAKI NINJA H2 KARBON ABS

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS, Yüksek Performans

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS, İLERİ ELEKTRONİK

  • SON TEKNOLOJİ: Önemli geliştirmeler, Kawasaki Racing Team (KRT) WorldSBK şampiyonasında kanıtlanmış elektronik yönetim teknolojisini Ninja H2® motosikletine getiriyor. Bu, sürücünün çok çeşitli tipik sokak sürüş koşullarına ve senaryolarına uyum sağlama becerisine yardımcı olan hassas şasi yönelimi farkındalığıyla sonuçlanır.
  • ÖNGÖRÜCÜ VE UYARLANABİLİR: Bosch Atalet Ölçüm Birimi (IMU), 6 Serbestlik Derecesi boyunca ataletin izlenmesini sağlar. Bu sonraki seviye sistem, hassas kasa yönelimi farkındalığı için öngörücü ve uyarlanabilir elektronikleri mümkün kılar.
  • KAWASAKI MOTOR FRENİ KONTROLÜ: Bu sistem, sürücülerin motor frenini tercihlerine göre ayarlamasına olanak tanır. Sistem etkinleştirildiğinde motor frenleme etkisi azaltılarak pistte sürüş sırasında daha az müdahale sağlanır.
  • KAWASAKI HIZLI VİTES DEĞİŞTİRİCİ: Motorun güçlü gücünü ve köpek halkalı şanzımanı tamamlayan temassız tip hızlı vites değiştirici, kesintisiz hızlanma için hızlı vites yükseltmeye olanak tanır. KQS, hızlı ve yumuşak yavaşlama için debriyajsız vites küçültme olanağı sağlar.
  • KONTROLÜ TELEFONUNUZDA: Bluetooth® Akıllı Telefon Bağlantısı (RIDEOLOGY THE APP* kullanarak) sizi bisikletinize daha önce hiç olmadığı gibi bağlayarak araç bilgilerini, sürüş kaydını, telefon bildirimlerini ve genel ayarları görüntülemenize olanak tanır. *RİDEOLOJİ UYGULAMA, aracın çalışması sırasında kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. RIDEOLOGY APP’yi yalnızca araç kullanılmadığında ve bunu yapmak güvenli olduğunda kullanın.
  • OPTİMAL ÇIKIŞ: Üç modlu Kawasaki Kalkış Kontrol Modu (KLCM), arka tekerlek kaymasını ve ön uç kaldırmayı en aza indirmek için motor çıkışını elektronik olarak kontrol ederek durma anından itibaren benzersiz bir hızlanma sağlar. KLCM, sürücünün gaz kelebeği tamamen açık tutularak durma noktasından kalkış yapmasına olanak tanır.

2024 KAWASAKI NINJA H2 KARBON ABS

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS VERİM

  • HER YÖNDEN EŞSİZ: Süperşarjlı motorun muazzam gücü, unutulmaz derecede zahmetsiz ama güçlü bir deneyim sağlamak için çok sayıda yüksek performanslı bileşen gerektirir.
  • PÜRÜZSÜZ VE HASSAS: Öhlins TTX36 arka amortisör, gelişmiş çekiş, konfor ve sürücüye geri bildirim için hassas sönümleme sunar. KYB AOS-II (Hava-Yağ-Ayrı) düşük sürtünmeli kartuş çatalı mükemmel hareket sunar; İlk strok düzgün ve esnektir, bunu strok sonuna doğru aşamalı sönümleme takip eder. Ön çatal, sıkıştırma ve geri tepme sönümlemesinin yanı sıra ön yük için de tamamen ayarlanabilir.
  • YENİLİKÇİ VE AKILLI: Ninja H2® hypersport, Kawasaki Akıllı Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (KIBS) teknolojisini kullanır ve agresif frenleme için çift radyal montajlı, karşılıklı dört pistonlu Brembo Stylema® ön kaliperler ve yarı yüzer 330 mm disklerle donatılmıştır. Brembo debriyajı ve ön fren kolları, yüksek hızda rüzgar kuvvetinin kollara geçmesini önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
  • PERFORMANS: Hafif dökme alüminyum jantlar Ninja H2® için özel olarak tasarlandı ve Kawasaki’nin WorldSBK ekibinin analizleri kullanılarak oluşturuldu. Yıldız desenli 5 kollu jantlar, yüksek güç performansı için optimum sağlamlık sunar ve prestijli bir imaj için ince çizgili özelliklere sahiptir. Bridgestone Battlax RS11 spor lastikleri keskin yol tutuşuna katkıda bulunur.

2024 KAWASAKI NINJA H2 KARBON ABS

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS ŞEKİLLENDİRME

  • MUHTEŞEM VE İKONİK: Ninja H2® motosiklet tasarımı, işlevsel güzelliğin bir ürünü haline gelen yoğun bir güç yansıtır. Her açı, benzeri görülmemiş bir performans ve stile katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır.
  • SEZGİSEL VE ​​YENİLİKÇİ: KHI Aerospace Company tarafından tasarlanan ayna destekleri, yere basma kuvveti oluşumuna katkıda bulunan Gurney kanatçıklı kanat profili kesitlerine sahiptir. Üst kaportadaki çene spoyleri de işlev olarak gizlenmiş olup, bastırma kuvveti üretimine daha fazla katkıda bulunmaktadır.
  • GÜÇ VE ESNEKLİK: Kafes çerçevesi, süperşarjlı motorun inanılmaz gücünden yararlanma gücünü ve agresif spor sürüşü için optimum sağlamlık ve esneklik elde etmek üzere dengeli esnekliği sağlar.
  • ÜSTÜN KALİTE: Tüm karbon olmayan kaporta parçalarında, belirli çizik türlerinin kendi kendine onarılmasına olanak tanıyan ve boyanın normal aşınma ve yıpranma* yoluyla yüksek kaliteli kaplamasını korumasını sağlayan özel bir üst kaplama içerir. Kendi kendini iyileştirme, darbeleri absorbe etmek için trambolin etkisi yaratan kimyasal bir yay gibi çalışan üst kaplama içindeki mikroskobik yumuşak ve sert bölümler aracılığıyla sağlanır. (*Boyanın iyileşmesi hemen gerçekleşmez ve bir haftadan fazla sürebilir. Boya, bozuk para, anahtar veya fermuarın neden olduğu çizikler de dahil olmak üzere tüm çiziklerden kurtulmayacaktır.)
  • BİR BAKIŞTA FAYDALI BİLGİLER: Tamamen dijital TFT (ince film transistör) renkli göstergeler, kokpite yüksek teknolojili, yüksek kaliteli bir görünüm ve görünürlük kazandırır. Ekranın arka plan rengi seçilebilir (siyah veya beyaz) ve ekran parlaklığı mevcut ışığa göre otomatik olarak ayarlanır. Ekran fonksiyonları şunları içerir: dijital hız göstergesi, dijital çubuk tarzı takometre, vites konumu göstergesi, vites lambası, yakıt göstergesi, kilometre sayacı, ikili kilometre sayacı, mevcut ve ortalama yakıt tüketimi, kalan menzil, ortalama hız, toplam süre, soğutma suyu sıcaklığı, saat, akü voltaj, Kawasaki servis hatırlatıcısı, yağ değişimi hatırlatıcısı ve Kawasaki Ekonomik Sürüş Göstergesi.
  • YOLU AYDINLATIN: Parlak ve daha verimli bir görünüm için dönüş sinyalleri ve plaka lambası dahil tüm aydınlatma ekipmanları LED teknolojisini kullanır.

2024 KAWASAKI NINJA H2 KARBON ABS

2024 KAWASAKI NINJA H2 CARBON ABS SÜPER ŞARJLI GÜÇ

  • EŞSİZ GÜÇ: Ninja H2® sokak bisikletinin süperşarjlı motoru, olağanüstü hızlanma için benzeri görülmemiş bir güç yaratır. Güçlendirilmiş litre sınıfı motorun ağır homurtusu, sokakların yakın zamanda unutamayacağı bir ses.
  • KURUM İÇİ TASARIM: Yüksek devir performansı nedeniyle seçilen santrifüj tipi süper şarj cihazı, ısıyı en aza indirirken havayı (2,4 kata kadar atmosferik basınçta) sıkıştırmada inanılmaz derecede verimlidir. Süper şarj cihazının verimliliğinin bir sonucu olarak, basınçlı havayı soğutmak için büyük, ağır bir ara soğutucuya gerek yoktur. Süper şarj cihazı, tipik bir süper şarj cihazının sağlayamayacağı daha geniş bir koşullar aralığında yüksek verimli çalışmaya olanak tanıyacak şekilde motora uyacak şekilde tasarlandı.
  • YÜKSEK PERFORMANSLI BİLEŞEN: Pervanenin karmaşık şekli, yüksek hassasiyet ve dayanıklılık için dövme alüminyumdan 3 boyutlu olarak işlenmiştir. Pervane, krank milinin 9,2 katı hızında dönerek yaklaşık 130.000 rpm hıza ulaşır ve motora saniyede 200 litreden fazla hava kapasitesi pompalar.
  • KOMPAKT VE VERİMLİ: Kawasaki Heavy Industries., Ltd. (KHI) Aerospace Company’nin teknolojisi kullanılarak tasarlanan planet dişli, pervaneyi inanılmaz derecede yüksek devire çıkarmak için gücü krank milinden aktarır.
  • EŞSİZ GÜÇ: Dengeli süperşarjlı motor, hem heyecan verici hızlanma hem de üstün yakıt verimliliği sağlar. Bu dengeyi sağlamanın anahtarı, yüksek sıkıştırma oranı kullanarak motorun termal verimliliğini artırmaktı. Yüksek performanslı yarış motorları için tasarlanan birinci sınıf köpek halkalı şanzıman yumuşak, hassas ve hızlı vites değiştirmeye olanak tanır. Bu konfigürasyondaki dişliler, vitesleri yerine kaydırmak yerine yerinde kalır ve hafif köpek halkaları dişlileri devreye sokmak için hareket eder. Yüksek kaliteli hidrolik Destekli ve Kaydırmalı kavrama, hızlı vites küçültmelerden kaynaklanan tekerlek titreşimini en aza indirir ve tutarlı performans ve sorunsuz çalıştırma sağlamak için kendi kendini ayarlar.
Motosikletler