17.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Honda NC750X DCT, Yeni Özellikleri

2024 Honda NC750X DCT, Yeni Özellikleri – Paralel ikiz motoru çok yönlüdür ve bol miktarda güce sahiptir. Oturma pozisyonu, nereye veya ne kadar süre sürdüğünüz önemli değil, rahattır. Özel Honda otomatik Çift Kavramalı Şanzımanı (DCT), istediğiniz zaman vites değiştirmenize veya motosikletin sizin için vites değiştirmesine izin verir. Kilitlenebilir, hava koşullarına dayanıklı, geniş entegre saklama bölmesi, neden tüm motosikletlerin bu kadar akıllı olmadığını merak etmenizi düşündürür ve pratik süspansiyonu, isterseniz toprak yolları keşfetmenize olanak tanır.

2024 Honda NC750X DCT

2024 Honda NC750X DCT, Temel Özellikler

  • 745cc Paralel İkiz Motor
  • Büyük 23 Litrelik Entegre Depolama
  • Koltuk Altı Yakıt Deposu (kütleyi merkezileştirir)
  • Kilitlenmeyi Önleyici Frenler (ABS)
  • Çift Kavramalı Şanzıman (DCT)
  • Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC)

2024 Honda NC 750X, Modelinde Birçok Değişiklik Yapıldı | Motosiklet Sitesi

Özellikleri ve Faydaları

KOLAYLIKLAR

ENTEGRE DEPOLAMA BÖLMESİ

2024 NC750X, vizörlü dual-sport tam kapalı kaskların çoğunu ve bazılarını tutacak kadar büyük, geniş bir kullanım bölmesi sunar. Güvenli ve kullanışlı, her sürüşünüzde kullanacaksınız.

2024 Honda NC750X DCT

KOLTUK ALTI YAKIT DEPOSU

Koltuğun altındaki yakıt deposu kütleyi merkezileştirir ve genel yol tutuşunu artırır. Deponun ve doldurucunun yolcu koltuğunun altına yerleştirilmesi, koltuğun önü ile gidon arasında yenilikçi, merkezi bir saklama olanağı sağlar.

TEKNOLOJİ

Honda SEÇİLEBİLİR TORK KONTROLÜ (HSTC)

Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) ile, örneğin çakıl veya toprakta arka tekerleğin biraz patinaj yapmasına izin veren bir seviye seçebilir veya özellikle kaygan yollarda patinajı azaltan ikinci bir seviye seçebilirsiniz. Bu, NC750X’i daha da çok yönlü hale getirmeye yardımcı olan harika bir özelliktir.

TEL GAZ

NC750X, gaz kelebeği (TBW) teknolojisine sahiptir. Bu aynı zamanda size seçilebilir dört motor gücü dağıtım modu sunmamıza da olanak tanır: Standart, Yağmur, Spor ve kullanıcı tarafından özelleştirilebilir ek bir ayar.

ÖN SÜSPANSİYON

Uzun mesafeli ve kısa atlamalı bir sokak makinesi arasında mükemmel bir denge elde edersiniz. Bu, ona geniş bir yetenek yelpazesi, iyi kullanım sağlar ve güven telkin etmesine yardımcı olur.

KOMBİNE ABS’Lİ DİSK FRENLER

Tek ön ve arka disk frenler NC750X’e mükemmel durdurma gücü sağlar. Zorlu koşullarda bile daha fazla durdurma gücü sağlamak için arkadan öne bağlantılı ABS frenlere sahip olacaksınız.

LCD GÖSTERGE PANELİ

Tam dijital LCD göstergeler arasında dijital hız göstergesi, dijital çubuk tipi takometre, saat, düşük yakıt göstergesi ve iki kilometre sayacı bulunur. Ayrıca takometre çubuğu grafiği yakıt tüketimine, devir sayısına, vites konumuna ve daha fazlasına göre renk değiştirir.

VERİM

PARALEL ÇİFT MOTOR

NC750X’in motoru, modern güç santrali tasarımında ileriye doğru büyük bir adımdır. İki silindirli format, tonlarca düşük ve orta aralıkta tork üretir ve 270 derece fazlı krank ve tek eksenli birincil dengeleyici de onu pürüzsüz hale getirir.

OTOMATİK ÇİFT DEBRİYAJLI ŞANZIMAN (DCT)

Bir düğmeye basarak vites değiştirin veya NC750X’in otomatik modunu seçin; motosiklet kendi kendine vites değiştirecektir. Otomatik DCT’miz istediğiniz performans türüne bağlı olarak üç sürüş modu da sunar. Diğer modellerimizde büyük bir başarı elde etti ve DCT’li bir NC750X’e bindiğinizde bunun nedenini anlayacaksınız.

DÖKÜM ALÜMİNYUM JANTLAR

17 inç jantlar, aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir birinci sınıf lastik seçeneği sunar ve NC750X’in virajlarda duyarlı yol tutuşu sunmasına gerçekten yardımcı olur. Döküm tekerlekler hafif ve güçlüdür, ayrıca harika görünürler.

ELEKTRONİK YAKIT ENJEKSİYONU

Elektronik Yakıt Enjeksiyonu, soğuk sabahlarda kolay çalıştırma ve yüksek rakımlarda bile kusursuz çalışma anlamına gelir.

PRO-LINK® HMAS ARKA SÜSPANSİYON

Honda Çok Hareketli Sistem (HMAS) arka amortisörle bir araya gelen NC750X, size yumuşak bir sürüş sunarken en zorlu kaldırımları bile aşındırır.

ÇELİK KAFES ÇERÇEVE

Hafif, güçlü ve doğru miktarda sertliğe sahip NC750X’in sağlam ve kompakt şasisi, hassas kullanım için temel oluşturur.

KONFOR

DÜŞÜK PROFİL ÖN CAM

NC750X, iyi bir rüzgar koruması sağlamaya yetecek kadar doğru miktarda gövde yapısı sunar, ancak motosikletin ağır veya geniş hissetmesine neden olacak kadar fazla değildir.

DÜŞÜK KOLTUK YÜKSEKLİĞİ

NC750X’in koltuk yüksekliği, onu trafikte veya otoparklarda daha da sürücü dostu hale getirmeye yardımcı olur.

KOLAYLAŞTIRILMIŞ KAPLAMA VE GÖVDE

Kaporta daha iyi rüzgar koruması sağlar ve keskin kenarlı tasarım da motosikletin görünümünü tazeler.

EKSTRA RAHAT KOLTUK

NC750X gibi bir motosikletle muhtemelen maceralarınızı genişletmek ve daha uzun yolculuklara çıkmak isteyeceksiniz. Bu yüzden ona hem virajlarda yeterince destekleyici hem de kilometrelerce katedildiğinde bile rahat olan bir şekle sahip bir koltuk verdik.

AKSESUARLAR

NC750X çok yönlü olduğundan, onu maceralarınıza göre uyarlamanıza yardımcı olacak geniş bir Honda aksesuarları yelpazesi sunuyoruz. Üst kutu taşıyıcıları, USB bağlantı noktaları, uzun ön camlar, orta sehpalar, kaporta koruyucuları, yan çantalar, ısıtmalı elcikler ve çok daha fazlası arasından seçim yapabiliyorsunuz.

 

2024 Honda NC 750X, Modelinde Birçok Değişiklik Yapıldı | Motosiklet Sitesi

Tüm Teknik Özellikler

MOTOR
Tip 745cc sıvı soğutmalı dört zamanlı 55° paralel ikiz
Valf Sistemi SOHC; Silindir başına 4 valf
Bore x Stroke 77,0 mm x 80,0 mm
Sıkıştırma oranı 10.7:1
İndüksiyon 38 mm gaz kelebeği deliğine sahip PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu (kablodan gaz kelebeği)
Ateşleme Tam transistörlü ateşleme
Başlangıç Elektrik
Bulaşma 6 vitesli otomatik DCT
Debriyaj 2 çoklu plaka ıslak
Son sürüş #520 zincir; 17D/41D
SÜSPANSİYON
Ön 41 mm Showa teleskopik çatal; 4,7 inç seyahat
Arka Pro-Link® tek şoklu; 4,7 inç seyahat
FRENLER
Ön 320 mm “taç yaprağı” diskli tek hidrolik kaliper; 2 kanallı ABS
Arka 240 mm “taç yaprağı” diskli tek hidrolik kaliper; 2 kanallı ABS
LASTİKLER
Ön 120/70ZR-17
Arka 160/60ZR-17
ÖLÇÜMLER
Tırmık (Kaster Açısı) 27°
İz 110 mm (4,33 inç)
Uzunluk 87,0 inç
Genişlik 33,3 inç
Yükseklik 52,4 inç
Koltuk yüksekliği 31,6 inç
Yerden yükseklik 5,6 inç
Dingil açıklığı 60,1 inç
Yakıt Kapasitesi 3,8 gal.
Ağırlığı frenlemek* 493 lbs.
DİĞER
Renk Mat Gece Gölgesi Mavi
Motosikletler