17 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Bajaj Chetak Elektrikli Scooter Yenilendi

2024 Bajaj Chetak Elektrikli Scooter Yenilendi. Yepyeni Teknoloji ve Performans İyileştirmeleri yapıldı. Akaryakıtın ağır vergilerinden ve ortalama asgari maaşın yıllık 204.000 TL civarında olduğu bir ülkede, halkın uygun fiyatlı ve erişilebilir ulaşıma yönelmesi çok mantıklı geliyor. Ama bir elektrikli scooter için kaç liranızı feda ederdiniz asıl olay budur.

2024 Bajaj Chetak

2024 Bajaj Chetak Elektrikli Scooter Yenilendi

Son yıllarda e-mobilite alanında yeni ve iyi ama pahalı giyatlar ortaya çıktı ve bunların birçoğu kullanışlılık, pratiklik ve satın alınabilirliğe odaklanırken, diğer yandan motora benzeyen bu iki tekerlekli araçları biraz daha fazla teknik özellikleri de yükselmeye devam ediyor. Bunu BMW CE 04, CE 02, Ola Electric ve Ather Energy gibi yeni oyunculardan gördük , ancak köklü oyuncular da geride kalmayacaktır. Hacim açısından dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden biri olan Bajaj, 2024 model yılı için Chetak elektrikli scooterının merakla beklenen güncellemesini yayınladı.

2024 Bajaj Chetak

2024 yılı için Bajaj Chetak fiyat

2024 yılı için Bajaj Chetak iki farklı versiyonda sunulacak: Premium ve Urbane. Genel olarak Chetak, daha uygun fiyatlı Premium modelinin 41.200 TL veya yaklaşık 1.380 ABD Doları karşılığında satılmasıyla uygun fiyatlı ve erişilebilirliğe odaklanıyor. Biraz daha iyi donanıma sahip Urbane’nin etiket fiyatı 48.500 TL veya yaklaşık 1.627 ABD dolarıdır.

2024 Bajaj Chetak

2024 yılı için Bajaj Chetak teknik özellikler

2024 Bajaj, Chetak’ı bazı çağdaşlarıyla aynı seviyeye getiren bir dizi premium özellik ekledi. Örneğin, ona birinci sınıf bir modernlik katan yeni bir beş inçlik TFT ekrana sahip. Denklemin performans tarafında Bajaj, scooter’a saatte 73 kilometrelik (saatte 45 mil) azami hız verecek gücü artırdı. Menzil konusuna gelince, 2024 Chetak tek şarjla 127 kilometreye (yaklaşık 80 mil) kadar menzil vaat ettiğinden, sürücülerin şehirde sürüş yaparken şarjının bitmesi konusunda endişelenmesine gerek yok. Premium donanım modeli de dahili 800W hızlı şarj cihazına sahiptir.

2024 Bajaj Chetak‘taki diğer olanaklar arasında kendi kendini iptal eden sinyal lambaları, sol ve sağ kontrol anahtarları ve ekstra güvenlik için kullanışlı bir elektronik kilit yer alıyor. Koltuğun altındaki saklama bölmesine de bir anahtarla erişilebiliyor ve bundan bahsetmişken, Bajaj şehirde ekstra pratiklik sunmak için saklama kapasitesini artırmış.

2024 Bajaj Chetak

Bağlantı teknolojisi açısından en iyiyi elde etmek isteyen sürücüler için Bajaj ayrıca adım adım navigasyon, ekrandaki müzik kontrolleri, bildirimler ve hatta yokuşta kalkış kontrolü ve geri sürüş modu gibi kullanışlı özelliklerden oluşan TecPac’i de sunuyor. 

2024 Bajaj Chetak

TecPac, hem Premium hem de Urbane versiyonlarına dahil edilebilecek ve her iki scooter da geniş bir renk seçeneği yelpazesiyle sunulacak. 

2024 yılı için Bajaj Chetak renkler

Referans olarak Premium modeli İndigo Mavisi, Brooklyn Siyahı ve Fındık renklerinde satılacakken, Urbane versiyonunda dört renk seçeneği olacak: Kaba Gri, Siber Beyaz, Brooklyn Siyahı ve İndigo Metalik Mavi.

2024 yılı için Bajaj Chetak rakipler

Özellikler küçük modellerden Kral motor, Yuki, RKS motorda karşılıklı rakiplere sahip ama detayları ortaya çıkınca verilerini kaşrılaştırmak için haber vereceğiz.

Motosikletler

5 YORUMLAR

  1. 1. Urbane:

    Daha uygun fiyatlı giriş seviyesi modeli.
    Tek şarjla 113 km menzil (önceki modele göre 3 km artış).
    4 kW (5,4 bg) elektrik motoru, 73 km/s azami hız.
    Yeni 5 inç TFT renkli LCD gösterge paneli.
    Kendinden iptal eden sinyal lambaları, sol ve sağ kontrol switchleri, elektronik kolu kilidi ve koltuk açma anahtarı gibi ek özellikler.
    Beş renk seçeneği: Arctic White, Glossy Coral, Matte Silver, Matte Deep Blue ve Metallic Peacock Blue.
    2. Premium:

    Daha premium malzemeler ve ek özellikler sunan üst düzey model.
    Tek şarjla 127 km menzil (önceki modele göre 7 km artış).
    4 kW (5,4 bg) elektrik motoru, 73 km/s azami hız.
    Yeni 5 inç TFT renkli LCD gösterge paneli ve mono krom TFT gösterge paneli seçeneği.
    Urbane modelindeki tüm özelliklere ek olarak, cruise control, navigasyon bağlantısı ve akıllı telefonla entegre ses sistemi gibi ileri özellikler.
    Dört renk seçeneği: Sapphire Blue, Metallic Black, Pearly White ve Matte Vermillion Red.
    Genel Güncellemeler:

    Yeni 800W şarj cihazı, 30 dakikada 15,6 km menzil sağlayarak daha hızlı şarj imkanı.
    Artan bagaj kapasitesi.
    Fiyatlar:

    Urbane modeli 1.15.001 Rs’den başlıyor.
    Premium modeli 1.35.463 Rs’den başlıyor.