Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2023 2023 Yamaha Tenere 700

2023 Yamaha Tenere 700

0
16
2023 Yamaha Tenere 700
2023 Yamaha Ténéré 700, Rally ve World Raid sürümleri için enstrüman yükseltmeleri, yeni kollar, akıllı telefon bağlantısı ve ABS değişiklikleri.

Ténéré 700, son beş yılda Yamaha için göze çarpan bir performans sergiledi. 40.000’den fazla satıldığını söylüyorlar ve güvenilir ve kullanılabilir çift silindirli motorun doğru kombinasyonu, ister arazide ister uzun mesafe sürüyor olun kullanışlı ve yetenekli şasi ve ayrıca oldukça rekabetçi fiyat etiketi.

Yamaha, arazi sürüşü için daha iyi donatmak için bir dizi yükseltme içeren Ténéré 700 Rally Edition‘ı tanıttığında ve ardından Ténéré 700 World Raid sürümünün en son tanıtımı olan uzun mesafeyi takip ettiğinde T7 serisi daha da güçlendi. daha büyük yakıt aralığı.

Yukarıdakilerin tümü, değiştirilmiş versiyonunu Erzbergrodeo çevresinde kısmen alan ve kısa bir süre önce bir Ténéré 700 World Raid ile Africa Eco Race‘de genel olarak beşinci sırada yer alan Pol Tarrés gibi arazi yarışlarında da ustaca tanıtıldı. Nick Sanders ayrıca Ténéré 700’ü ile dünyanın etrafını dolaşmayı bir kez daha tamamladı.

2023 için hem Ténéré 700 hem de Ténéré 700 Rally Edition, Yamaha’nın genel pakete değer kattığını söylediği yükseltmelere sahiptir. Temel model Ténéré 700, A2 lisans sahipleri için 35 kW’lık bir versiyonda sunulacak.

Güç ve kontrolün ideal dengesini sunan optimize edilmiş özel şanzımana sahip, yüksek torklu 690 cc 2 silindirli EU5 uyumlu motorla bu ralli tipi uzun mesafe Adventure motosikleti, toprak yol veya asfaltta çok çeşitli sürüş koşullarının üstesinden gelmek üzere üretilmiştir.

Kompakt boru şasi ve ince gövde, ayakta veya oturarak sürüşte maksimum çeviklik sağlar ve uzun hareket mesafeli süspansiyon ile tel jantlar istediğiniz gibi gitmenizi garantiler.

  • 35 kW A2 versiyonu da mevcuttur
  • Yüksek torklu, 690 cc 4 zamanlı, CP2 EU5 uyumlu motor
  • Hafif çift salıncaklı çelik boru şasi
  • İnce, kompakt ve ergonomik gövde ve sele
  • 4 LED farlı ralli tipi agresif ön görünüm
  • Uzun mesafeli ayarlanabilir 43 mm baş aşağı çatallar
  • Ayarlanabilir arka süspansiyon
  • 3 modlu değiştirilebilir ABS
  • Ön 21 inç/Arka 18 inç tel jantlar ve off road lastikler
  • Ralli stili kokpit ve kalın gidon
  • 5 inç renkli TFT gösterge ve akıllı telefon bağlantısı
  • Tam LED aydınlatma ve USB soket ile donatılmıştır
  • İnce ve uzun menzilli 16 litre kapasiteye sahip yakıt deposu
  • İyi seviyede sürücü koruması sunan cam ve el koruyucular
  • QSS (Hızlı Vites Değiştirme Sistemi) için Hazır

Motor tipi 4-zamanlı, 2-silindir, Sıvı-soğutmalı, DOHC
Motor hacmi 689 cc
Çap x Strok 80,0 x 68,6 mm
Sıkıştırma oranı 11,5 : 1
Maksimum güç 8.750 dev/dak’da 54,0 kW (73,4 PS)
Limitli güç versiyonu 7.750 dev/dak’da 35,0 kW (47,6 PS)
Maksimum tork 6.500 dev/dak’da 67,0 Nm (6,8 kg-m)
Yağlama Islak karter
Debriyaj tipi Islak, Çoklu disk
Ateşleme sistemi TCI
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman senkromeç, 6 vites
Son aktarım Zincirli
Yakıt tüketimi 4,3 L/100 km
CO2 emission 100 g/km
Yakıt sistemi Yakıt enjeksiyon

Explorer modu, RPM ölçeğine odaklanarak, “etkili toprakta sürüş performansı” için güç ve torka konsantre olmanızı sağlar – bundan emin olmasak da. Bir devir sayacına bakarak kaç tane enduro motosiklet sürdünüz?

Bu modelde ise analog tarzdaki dairesel kadranlarla daha geleneksel ve oldukça havalı görünüyor.

Her iki ekran seçeneği de, deneyimlerimize göre tüm sürüş koşullarında kullanımı işlevsel ve iyi kılan, okunması kolay simgeler ve ışıklarla net bir şekilde tasarlanmıştır.

Akıllı telefon bağlantısı

2023 Ténéré modellerinin tümü, bir akıllı telefona bağlanmanızı sağlayan bir İletişim Kontrol Birimi (CCU) ile donatılmıştır. Sistem sezgiseldir ve telefonunuzun Yamaha’nın (ücretsiz) MyRide uygulaması kullanılarak Bluetooth aracılığıyla motosiklete bağlanması yeterlidir.

Bağlandıktan sonra gelen aramaların, e-postaların ve metin mesajlarının bildirimlerini yeni 5 inçlik TFT ekranda görebilir ve ayrıca uygulama aracılığıyla motosikletin temel parametrelerini izleyebilirsiniz.

YORUM YOK