Ana Sayfa Elektrikli Bisiklet 2023 Kawasaki Elektrode Electric Balance Bike

2023 Kawasaki Elektrode Electric Balance Bike

0
9

2023 Kawasaki Elektrode Electric Balance Bike

Japon Big four’ün bir elektrikli motoru piyasaya sunana kadar beklediyseniz, bekleyiş sona ermiş demektir. Kawasaki, 7 Haziran 2022 tarihinde ilk elektrikli motoru olan Elektrode’yi piyasaya sürdü. Net olmak gerekirse, çocuklara yönelik bir eğlence modeli motosiklet. Bu hız makinesi değil, ancak hem elektrik açısından hem de çocukları elektrikli motorlara alma açısından bir adım ileri gitmeyi amaçlıyor.

Şimdi Kawasakii – Yeşil Takım’ın en son yeniliklerine göz atalım.

Diğer bazı eski OEM’ler, elektrikli motosikletlerini kendileri için yapmak üzere StaCyc (şu anda Harley-Davidson’a ait) ile ortaklık kurmalarına rağmen, Kawasaki operasyonlarını şirket içinde sürdürmeyi tercih etti. Kawasaki Elektrode, çalışmayı güzel ve sessiz tutan doğrudan hub motorundan güç alır.

Kawasaki’ye göre 36 V 5,1 Ah, 250 watt’lık akü, talep edilen 150 dakikadan uzun sürüş süresi için iyidir.

Bu, motosiklet çerçevesinde bulunan ve yaklaşık 2.5 saat içinde şarj edebilen bir lityum iyon pildir. Şirket testlerine göre, yaklaşık 500 şarj döngüsü için iyidir ve bu noktadan sonra orijinal kapasitesinin yaklaşık yüzde 80’ini elinde tutması gerekir. İstediğiniz her yerde birlikte verilen kablo ve normal bir ev tipi priz kullanarak şarj olabilir.

YORUM YOK