Ana Sayfa Haber 2023 Honda X-ADV 750 Pazara Giriyor

2023 Honda X-ADV 750 Pazara Giriyor

0
13
2023 Honda X-ADV 750 Pazara Giriyor
2023 Honda X-ADV 750 gri

2023 Honda X-ADV 750 Pazara Giriyor

Macera-scooter segmenti, scooter’ların nispeten yeni bir alt segmentidir. Macera bisikletleri ve scooter’lar arasında bir geçiş olarak tasarlanan bu motosikletler, bir scooter’ın rahatlığı ve pratikliği ile her yere gidebilme yeteneği sağlamayı amaçlıyor. Gerçekten de, bu günlerde aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda macera scooter’ı var. Bununla birlikte, Honda’nın her şeyi 2016’da X-ADV 750’yi piyasaya sürdüğü zaman başlattığı konusunda hemfikir olundu.

Bugüne kadar, macera scooterları olarak kategorize edilen birkaç model, arazi kabiliyeti söz konusu olduğunda X-ADV 750‘ye rakip olabilir.

Honda CRF 1100 Africa Twin’den sonra stilize edilen X-ADV 750, daha büyük, endurodan ilham alan kardeşinin yanında mükemmel bir şekilde evinde görünüyor. 2023 model yılı için Honda, X-ADV 750’yi Malezya pazarında bir dizi yeni renk grubunda piyasaya sürdü. Tüm yeni renkler arasında en çarpıcı olanlardan biri olan Shasta Beyazı, motosiklete zıt bir karakter verir; sağlam bir çerçeve üzerinde temiz ve zarif bir görünüm.

Beyaz renk seçeneğinin yanı sıra Honda , X-ADV’yi, her ikisi de motosikletin maceracı karakterine daha uygun olan Mat Balistik Siyah Metalik ve İnci Derin Çamur Grisinden oluşan iki farklı renk grubunda piyasaya sürdü. Yeni renk şemalarına rağmen, motosiklet etkileyici ekipman cephaneliğini koruyor. Yeni başlayanlar için motosiklet, gündüz yanan farlarla birlikte çift LED farlara sahip. Aynı dijital gösterge paneli ve hareket halindeyken kolayca ayarlanabilen beş kademeli ayarlanabilir ön cam da var.

Denklemin performans tarafında, X-ADV gücünü Euro 5 uyumlu, 745cc, sıvı soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu, paralel ikiz motordan alıyor.

Güç, altı vitesli Çift Debriyajlı Şanzıman (DCT) aracılığıyla arka tekerleğe gönderilir. Bu, normal scooterlarda bulunan standart CVT’lerle ilişkili güç kayıplarının bir kısmını ortadan kaldırırken, sürücülerin dön ve git sürüşüne sahip olmalarını sağlar. Sonuç, 6.750 dev/dak’da makul bir 58 beygir gücü ve 4.750 dev/dak’da 49 pound-feet torktur. Diğer teknik özellikler arasında Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC), AKA çekiş kontrolü ve çift kanallı ABS bulunur.

Japon üreticinin Güneydoğu Asya ülkelerindeki Honda bayileri için, 2023 X-ADV’yi 68.899 RM veya 15.384 ABD Doları eşdeğeri olarak fiyatlandırdı.

YORUM YOK