Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2023 2023 Honda Rebel 500

2023 Honda Rebel 500

2
159
2023 Honda Rebel 500

Tıpkı Rebel 500’ün güç, hassasiyet ve stil arayışında olanlara yöneliktir. Zamana meydan okuyan kruvazör tasarımı, ince çift silindirli motoru ve kullanıcı dostu güç bandı sayesinde bu üç özelliği fazlasıyla karşılar. Tam bir LED aydınlatma paketi gibi çağdaş özellikler, Honda debriyaj ve isteğe bağlı kilitlenmeyen fren sistemi, hem düzlüklerde hem de virajlarda tarifsiz bir sürüş sağlar. Bu yıl için yeni renkler, göz ardı edilmeyi reddeden modern bir kruvazörü kişiselleştirmenize yardımcı olarak en sevdiğiniz ekipman veya aksesuarlarla mükemmel bir şekilde eşleşecek.

2023 Honda Rebel 500

Rebel 500 test video

  • Motor tipi

    471cc sıvı soğutmalı paralel ikiz dört zamanlı

  • Delik ve İnme

    67,0 mm x 66,8 mm

  • indüksiyon

    Programlanmış Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI); 34 mm gaz kelebeği gövdesi

  • Valf Dizisi

    DOHC; Silindir başına 4 valf

  • Sıkıştırma oranı

    10.7:1

SUSTURUCU
Krom cilalamayı unutun; Rebel’in karartılmış egzoz sistemi, motosikletin genel görünümüyle mükemmel uyum sağlar. Ve belki de en büyük artı? Sürüş deneyimi için çok önemli olan harika ses.

KLASİK ALET ŞEKLİ
Geleneksel ve yeniyi birleştiren bir başka ikonik unsur olan Rebel’in enstrümanları klasik bir şekle bürünür ve onu tamamen güncel dijital LCD bilgileriyle doldurur. Göstergeler arasında bir vites konumu göstergesi ve bir yakıt tüketimi ekranı bulunur.

 

YUVARLAK FAR
Motosiklet tasarımındaki bir diğer kritik öğe de farlardır. Rebel 500, bisiklete bol miktarda karakter veren yuvarlak, üç inçlik motor bölümü olan bir fara sahiptir.

TÜM LED AYDINLATMA PAKETİ
LED aydınlatma şu anda olduğu yerde. LED’ler daha hafif, daha parlak olabilir ve akkor ampullerden daha az ömür boyu değiştirme gerektirir. Bu nedenle Rebel 500, tamamen LED aydınlatma paketine sahiptir; far, arka lamba, dönüş sinyalleri ve hatta plaka lambası.

RENK SEÇENEKLERİ
2023 için harika renk seçeneklerine hazır mısınız? Ne sürebileceğinize bir bakın: Candy Blue, Matte Black Metallic veya Titanium Metallic.

İSTEĞE BAĞLI Honda AKSESUARLARI
Rebel 500’ünüze bazı bireysel dokunuşlar yapmak ister misiniz? Geniş bir fabrika aksesuarları yelpazesine sahibiz. Örneğin, özel koltuk seçeneklerine, sırtlığa, yan çantalara ve arka taşıyıcıya, ayaklıklı yolcu koltuğuna, sırtlığa ve çok daha fazlasına göz atın.

SINIRLI SÜRÜM REBEL 500 ABS SE
Özel Üretim versiyonu olan Rebel 500 ABS’mizin sınırlı bir sürümünü sunuyoruz. Fabrikada takılan en popüler aksesuarlarımızdan bazılarını içerir. Kahverengi Elmas Dikişli Koltuk, Siyah Çatal Çizmeleri, Siyah Üst Çatal Kılıfları ve Siyah Far Başlığı elde edersiniz; bu, Rebel 500’ünüzü bir sonraki seviyeye taşıyan bir kombinasyondur.

  • Ön süspansiyon

    41 mm çatal; 5,5 inç seyahat

  • Arka Süspansiyon

    Çift şoklar; 3,7 inç seyahat

  • Ön fren

    Tek 296 mm disk

  • Arka fren

    Tek 240 mm disk

  • Ön lastik

    130/90-16

  • Arka lastik

    150/80-16

ÇELİK ARKA ÇAMURLUK
Gerçek çeliğin modası asla geçmez. Asi, tankla renk uyumlu veya mat siyah olan çelik bir arka çamurluğa sahiptir. Boya harika görünüyor ve çelik çamurluk, isteğe bağlı/çıkarılabilir yolcu koltuğu için sağlam destek sağlamaya yardımcı oluyor.

GENİŞ ÖN ÇATAL
Tarzda en önemli olan öndeki şeydir ve Asi onu parkın dışına çıkarır. Tabii ki, ön süspansiyon daha hassas direksiyon ve rahat bir sürüş sunuyor, ancak geniş çaplı çatal boruları da motosiklete önemli bir duruş sağlıyor.

GÜZEL ARKA SÜSPANSİYON
Rebel 500’ün arka amortisörleri nitrojenle doldurulmuştur ve ayrıca özel bir yaylanma oranına sahiptir. Tıpkı ön süspansiyon gibi, sürüş deneyiminize hem konfor hem de performans eklemekle ilgilidir.

GENİŞ ÖN VE ARKA LASTİKLER
Rebel’in geniş ön ve arka lastikleri sadece harika görünmekle kalmaz, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ve durma gücü sağlamaya yardımcı olur.

2 YORUMLAR

  1. KONFOR

    ALÇAK KOLTUK YÜKSEKLİĞİ
    Koltuk yükseklikleri söz konusu olduğunda, neredeyse herkes onları daha düşük sever ve Asi, herhangi bir dizilimdeki en alçak koltuklardan birine sahiptir. Sürüş sırasında rahattır ve trafik ışıklarında veya park yerlerinde düz ayakla yürümeyi kolaylaştırır.

    HAFİF AĞIRLIK
    Rebel 500, bazı büyük makinelerden çok daha eğlenceli ve kullanımı kolay; yeni başlıyorsanız veya çevik bir bisiklet arıyorsanız mükemmel. Hafif toplam ağırlık ve düşük ağırlık merkezi de performansa yardımcı olur.

  2. VERİM

    SPOR MOTOR
    Çift silindirli motorlar, Rebel 500 gibi bir makine için harika bir seçimdir. Honda ikizleri çok yönlülükleriyle ünlüdür ve Rebel 500’ün motoru şimdiye kadarki en iyi motorlarımızdan biridir. Paralel ikiz motor dardır ve bu da genel bisiklet boyutunu azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, çok sayıda düşük devir torku, ancak çok sayıda yüksek devir performansı sunar.

    DÖKÜM ALÜMİNYUM TEKERLEKLER
    Ön ve arka döküm tekerlekler hafiftir, pratiktir, temizlemesi kolaydır ve Rebel’a bunun retro bir makine gibi yapılmadığını gösteren bir görünüm verir. Geniş jantlar ve lastikler de motosikletin görünümüne katkıda bulunuyor.