11.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024

2023 Honda PCX 160 Yeni Renklerini Endonezya’da Tanıttı

ABD’de, küçük, pratik ve kullanımı kolay küçük bir scooter olan Honda PCX modellerine daha fazla ilgi duymaya başladı. Bazılarınız onu Asya’da yalnızca şehiriçi kullanılmak üzere küçük bir oyuncak olarak görmese de, PCX çok rağbet gören bir modeldir ve sınıfının zirvesinde birinci sınıf bir scooter olarak kabul ediyor.

2023 Honda PCX 160 Yeni Renklerini Endonezya'da Tanıttı

2023 Honda PCX 160 Yeni Renklerini Endonezya’da Tanıttı

Gerçekten de, Endonezya ve Filipinler gibi Asya ülkelerinde işe gidip gelenlerin ihtiyaçları batı dünyasınınkinden büyük ölçüde farklıdır. Yeni başlayanlar için şehirler kompakt, trafik yoğun ve park yeri azdır. Bu nedenle, küçük bir iki tekerlekli araca binmek, hareket halindeki şehir sakinleri için pratikte bir zorunluluktur. PCX, işe gidip gelen çoğu kişi için tüm gereksinimleri karşılar – trafikte arabaları kolayca geçecek kadar torkludur, güvenilirdir. Honda tarafından yapılmıştır ve satın alınması ve bakımı nispeten uygun maliyetlidir.

2023 honda pcx 160 debuted in indonesia with new colorways 12023 Honda PCX 160 Yeni Renklerini Endonezya'da Tanıttı2023 honda pcx 160 debuted in indonesia with new colorways 32023 Honda PCX 160 Yeni Renklerini Endonezya'da Tanıttı

2023 model yılı için PCX 160, üretiminin büyük bir bölümünü gördüğü Endonezya’da güncellendi. Biri kombine fren sistemi (CBS) ve diğeri kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS) olmak üzere iki donanım seçeneğiyle sunulur. İki modele dağılmış toplam dokuz renk, sürücülerin tarzlarına uyan mükemmel rengi bulmalarına olanak tanıyor. 

Daha spesifik olarak PCX 160 CBS, Muhteşem Kırmızı, Kraliyet Mat Mavisi, Harika Beyaz ve Parlak Siyah renklerinde sunulur. Bu arada, ABS modeline göre biraz daha üstün olan PCX 160 ABS versiyonu Imperial Matte Blue, Wonderful White, Majestic Matte Red ve Glorious Matte Black renklerinde sunuluyor.

Performans açısından PCX 160, Honda’nın en yeni tek silindirli beygiri, Enhanced Smart Power Plus (eSP+) teknolojisine sahip 160cc, sıvı soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu motoruyla sallanıyor. Bunun da ötesinde PCX 160, Honda’nın çekiş kontrolü olarak da bilinen Seçilebilir Tork Kontrolüne sahiptir ve tüm yol koşullarında güvenli ve kendinden emin bir sürüş sağlar. Motor için maksimum güç çıkışı, saygın bir 16 beygir gücü ve 10,3 pound-feet torktur.

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik açısından, PCX 160’ın temel modeli yaklaşık 2.182 USD’dir. Referans olarak, ABD’de Honda PCX, 3.899 USD’lik çok daha yüksek bir fiyat etiketi taşıyor.

Motosikletler