Ana Sayfa Haber 2023 Honda Giorno, 2022 Sonbaharında Çıkıyor

2023 Honda Giorno, 2022 Sonbaharında Çıkıyor

2
39
2023 Honda Giorno, 2022 Sonbaharında Çıkıyor
2023 Honda Giorno, 2022 Sonbaharında Çıkıyor

Honda’nın klasik model bir çizgiye ihtiyacı vardı.

Bu yeri doldurmak için sadece büyük makinalar yetmiyordu ve sonunda Honda bu tarz bir ihtiyacı karşılayacak modelin 2023 versiyonunu piyasaya sundu. Bize gelir mi gelmez mi bilmiyorum fakat vespa, sym, kuba gibi modellere iç rakip olacağı kesin. Honda’nın çizgisinden biraz ayrılmış, böyle model hiç yakışmadı diyebilirsiniz belki de demezsiniz ancak Honda piyasadaki yerini her zaman koruyacak çıkışlar yapmayı başarıyorlar.

2023 Honda Giorno, 2022 Sonbaharında Çıkıyor

Bu, farklı pazarlarda en az iki isim tarafından bilinen 50cc’lik bir neo-retro tasarım. Japonya’da Giorno olarak da bilinir – 2023 Ruckus’u sitelerinde (bizim hında sitesinde değil) Honda miniMOTO’lar altında listelenmiş olarak bulacaksınız. 

2023 Honda Giorno, Honda’nın V kayışlı otomatik şanzımanıyla eşleştirilmiş, 39,5 mm x 40,3 mm iç çap ve stroklu, sıvı soğutmalı, 49cc tek silindirli bir motorla çalışıyor. Önde teleskopik çatal, arkada tek amortisör var. Tekerlekler küçük 10 inçlik şekildedir ve Giorno ön ve arka kampanalı frenlere sahip. Giorno, 2023’te Honda’nın kombine fren sistemini (CBS) alacak ve bu, bir PCX‘e bindiyseniz size tanıdık gelebilir.

Giorno’daki koltuk yüksekliği son derece iyi 28,3 inçtir (71,8cm) ve bu da onu daha geniş bir sürücü yelpazesi için çok erişilebilir kılar. Dingil mesafesi, özellikle sıkışık alanlarda park etmeyi bir esinti haline getirmesi gereken kısa bir 46,5 inçtir (118cm). 

81kg’lik ağırlığı ile sınıfında bu oranlardaki en iyi model diyebiliriz.

22 litre koltuk altı depolama alanını ekleyin ve bunun kullanışlı bir küçük şehiriçi aracı olduğunu görmek zor değil – özellikle de benzin fiyatlarının Haziran 2022’deki fiyatlarıyla bu model ilaç gibi gelecektir. İsterseniz çantayı ön panele asın, böylece alışveriş çantanızı veya çanta tutamaçlarınızı etrafına sarabilir, boşluğa yerleştirebilir ve keyifle seyahat edebilirsiniz. 

2023 Honda Giorno‘daki mevcut renk Atmosfer Mavisi Metalik veya Mat Zırhlı Yeşil Metalik seçenekleri bulunuyor. Atmosfer Mavisi Metalik, siyah bir eyer ile mavi ve krem ​​rengi bir gövdeye sahipken, Mat Armored Green Metallic, yeşil ve krem ​​rengi bir gövdeye ve kahverengi bir seleya sahiptir. 2023 Honda Metropolitan için mevcut 2.599 dolarlık fiyat etiketi ile aynı doğrultuda olan 2.631 ABD Doları’na denk gelen 3.299 Kanada Doları ile şimdilik Kanada’da satışta. Farklı ülkelerde biraz daha farklı fiyatlara satılacaktır. Ülkemizde olup olmayacağını bilmiyoruz fakat gelirse vergilerden dolayı pek ilgi çekeceğini düşünmüyoruz.

2 YORUMLAR

  1. Honda Allah aşkına scooter yapmasın ya çok başarısız çekiş güç olarak çok zayıf makineler yapıyorlar yamaha’nın makineleri ondan sonra vespa’nın küba’nın rks’nin scooter modelleri çok daha iyi çok daha kaliteli hem onların parçası da bulunmuyor o çok daha zor bir şey servis fiyatları zaten almış başını gitmiş