Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2023 2023 Benelli TRK 702

2023 Benelli TRK 702

0
10
2023 Benelli TRK 702
2023 Benelli TRK 702

2023 Benelli TRK 702 teknik veriler

Seyahat etmek için doğmuş. TRK 702 , unutulmaz yerleri keşfetmek için sonsuz yollarda seyahat etmek ve aynı zamanda sonsuz duygular yaşayarak şehrin tadını tam bir konfor içinde çıkarmak için tasarlanmış, konforlu ve yorulmak bilmeyen bir dünya gezgini, yeni Benelli önerisi. TRK 702aslında çok yönlü bir tourer, sürücüye ve yolcuya maksimum konfor ve eğlenceyi asla unutmadan mükemmel bir sürüş hissi sunabilen iki tekerlekli bir araç. Pesaro’daki Ar-Ge ve Benelli Stil Merkezi tarafından geliştirilen, TRK serisini genişleten ve tamamlayan maceraya adanmış bir motosiklet, rahat seyahat sağlayacak bir menzile sahip. 

Deneyimden yararlanarak 500cc ve 800cc motorlar arasında bir ara ürün yelpazesi oluşturma ihtiyacından doğan yepyeni 698 cc çift silindirli sıralı Benelli motorla çalışan, uzun yolculuklar için ideal, kolay, sezgisel bir motosiklet Her iki motor türünün geliştirilmesi ve sanayileşmesinde elde edilen, Halihazırda boyut ve ağırlıkta azalma mantığıyla benimsenen teknik çözümleri optimize ederek performansı önemli ölçüde artırır. Motor, 8750 dev/dak’da 76,2 HP (56 kW) güç ve 6250 dev/dak’da 68,2 Nm tork sunarak her zaman hızlı ve reaktif bir motor tepkisi sağlar. Dağıtım üstten çift eksantrik mili, silindir başına 4 supap, zincir tahrikli ve krank pimleri 180° kaydırılmış krank mili şeklindedir. Çift 41 mm çaplı gaz kelebeği gövdesi ile elektronik enjeksiyon. Şanzıman grubu ise debriyaj tarafında tork sunuculu yağ banyolu debriyaj destekli sökülebilir 6 vitesli şanzımana sahip, yumuşak ve hassas vites geçişlerini korurken debriyaj koluna uygulanacak kuvveti önemli ölçüde azaltır. 698 cc motor, A2 lisansları için 35kW’ta azaltılmış güce sahip bir versiyon da içerir.

Çerçeve, Casa del Leoncino’daki modellere özgü, bu olay için 500cc modelden türetilen, her koşulda manevra kabiliyetini ve dengeyi garanti edebilen ve özellikle uzun yolculuklar için ideal olan çelik plakalı geleneksel boru şeklinde bir kafestir. Ön süspansiyonlar, 50 mm ayaklı ters çatal, 140 mm hareket mesafesi ve ayarlanabilir yay ön yüklü ve hidrolik geri tepme frenli, 50 mm hareket mesafesine (tekerlekte 168 mm) sahip merkezi amortisörlü bir alüminyum salınım kolunu içerir. Konfor ve fonksiyonellik TRK 702’nin parolasıdır., hem sürücüyü hem de yolcuyu daha iyi koruyabilen geniş bir standart kaportaya sahiptir. Bir seçenek olarak, geceleri bile maksimum görünürlük sağlamak için arkadan aydınlatmalı gidon kontrol bloğundan kolayca etkinleştirilebilen ısıtmalı elcikler ve sürücü selesi mevcuttur.

Çift 320 mm çapında yarı yüzer ön disk ve dört pistonlu kaliper ve tek pistonlu kaliperli 260 mm çapında bir arka disk tarafından garanti edilen yüksek performanslı fren sistemi. 17″ alüminyum alaşımlı jantlar, 120/70 ve 160/60 Pirelli Angel GT lastiklerle donatılmıştır.

Seyahat için tasarlanmış olan TRK 702 , 20 litre kapasiteli bir depoya sahiptir ve aynı zamanda motosikletleri kapatmak için stilistik bir unsur olarak da işlev gören konforlu bir yolcu kolu sunar. Bu iki tekerlekli araç aynı zamanda tam bir LED optik birim ve gelen aramaları gösteren telefona bağlanmak için bir Bluetooth bağlantısına sahip yüksek çözünürlüklü 5” renkli TFT ekran sunar ve gidon bloklarını kullanarak aynı zamanda açıp kapatmak da mümkün olacaktır. aramayı sonlandırın. Opsiyon olarak TRK 702ayrıca motosikletin ön ağzına entegre edilmiş, cep telefonunuza bir uygulama indirerek ve wi-fi ile bağlanarak gerçek zamanlı olarak video kaydetmenize ve fotoğraf çekmenize olanak tanıyan yenilikçi bir yerleşik kameraya sahiptir.

Pesaro’daki Benelli Stil Merkezi’nden doğan yeni TRK 702’nin tasarımı , orijinal ve otantik çizgilere dayanıyor, TRK ailesinin tipik aile duygusunu koruyor, ancak daha da agresif ve modern bir tarza dönüşerek motosiklete tartışmasız bir kişilik kazandırıyor. . Orantıları ve hacimleri paylaştığı “kardeş” macerasında olduğu gibi, motosikletin tasarımı, agresif ve son derece tanınabilir çizgisiyle ön fardan başlayarak yeni TRK serisine özgü tanınabilir stilistik öğeler yapma ihtiyacından kaynaklanıyor. Bu iki tekerlekli araca güç ve dinamizm kazandırabilen tankın kaslılığına.

Benelli TRK 702 , 2023 ilkbaharından itibaren Antrasit Gri ve İnci Beyazı renklerinde tüm Benelli bayilerinde satışa sunulacak. Fiyat hala belirleniyor.

35 kW versiyonu da bazı pazarlar için mevcut olacak.

 

YORUM YOK