15 C
İstanbul
Salı, Nisan 23, 2024

2023 Benelli TRK 702 X

2023 Benelli TRK 702 X teknik özellikler ve bilgi

Yeni ufuklara doğru. TRK 702 X , hem asfaltta hem de arazide her türlü rotanın üstesinden gelmek için tasarlanmış ve nihayetinde yeni ve heyecan verici maceralara atılmak için inşa edilmiş, son derece çok yönlü, çevik ve manevra kabiliyetine sahip saf bir macera motosikletidir. Tek bir motosiklette tutku, özgürlük ve eğlence, hangi yolu seçerseniz seçin ve seyahat etme arzunuzda sınır yok. TRK 702 X aslında sağlam, orijinal ve kullanımı kolay bir iki tekerlekli araç isteyenler için ideal olan olgun bir motosiklettir . Benelli Ar-Ge departmanı ve Stil Merkezi tarafından, House of the Leoncino’nun orta sınıf segmentinde yer alan macera motosikletleri yelpazesini genişletmek için geliştirilen, sürücüyü hiçbir zaman zor durumda bırakmadan optimum performansı garanti edebilen bir motosiklet.

2023 Benelli TRK 702 X

Tamamen Pesaro’da tasarlanmış ve geliştirilmiş bir motosiklet, pürüzsüz ve dinamik çizgilerle yol odaklı “kardeşiyle” paylaşılan benzersiz ve son derece tanınabilir bir tasarıma sahiptir ve bu Benelli iki tekerlekli araca güçlü bir kimliğe sahip çok agresif bir karakter verir. 

TRK 702 X’in tasarımı 800 modelinde tanıtılan kavramları geliştirme ihtiyacından doğdu. 

En karakteristik biçimsel tasarım öğelerinin birleştirilmesi ve tanınır hale getirilmesi, bunların TRK ailesinin karakteristik özelliklerine dönüştürülmesi. İkonik maske yapısına yerleştirilmiş çift LED modüllü far gibi özellikler veya minimum hacim sağlamak ve maksimum hareket özgürlüğü sağlamak için sürücünün bacaklarıyla temas halinde olan metalden yapılmış tank tasarımı gibi özellikler. Cömert bir 20 litre olan tankın kapasitesinden ödün vermek. Yeni TRK 702 X’in diğer ayırt edici özellikleri, yolcu için maksimum konfor sunarken aynı zamanda motosikletin kuyruğunu tanımlayan çok önemli bir stilistik özellik sağlayan geniş ve uzun arka tutma kollarıdır.

2023 Benelli TRK 702 X

Bu yeni platformun doğduğu 500cc ve 800cc motorların geliştirilmesinden kazanılan deneyimin bir sonucu olarak tasarlanan, Benelli’nin yepyeni 698cc çift silindirli öne monteli motoruyla mükemmel bir şekilde bütünleşen bir tasarım. 

Geçmişte kullanılan, ancak ağırlık ve boyut küçültme mantığına göre değiştirilmiş, böylece araç performansını artıran teknik çözümler içerir. Tıpkı yol versiyonu gibi, TRK 702 X’in atan kalbi8750 dev/dak’da 76,2 hp (56 kW) güç ve 6250 dev/dak’da 68,2 Nm tork ile her zaman hazır ve etkili. Silindir başına 4 supaplı üstten çift eksantrik mili zamanlamasına, zincir tahrikli ve 180° kaydırılmış krank pimli krank miline sahiptir. 41 mm çift gaz kelebeği gövdeli elektronik yakıt enjeksiyonu. Şanzıman ünitesi ise debriyaj tarafında çıkarılabilir 6 vitesli şanzımana sahiptir ve tork konvertörlü ıslak debriyajla desteklenir, bu da debriyaj koluna uygulanacak kuvveti önemli ölçüde azaltırken pürüzsüz ve hassas vites geçişini korur. 698 cc’lik motor ayrıca A2 lisansları için 35 kW’ta indirilmiş bir versiyon içerir.

2023 Benelli TRK 702 X

Yine geleneğe uygun olarak, motosiklet hem yolda hem de arazi dışında maksimum çeviklik sağlamak için tam olarak geliştirilen 500 cc modelden türetilen çelik plakalı bir kafes çerçeveye sahiptir.

TRK 702 X’in sürücüye zorluk çıkarmayacak şekilde tasarlanmış optimum ağırlık dengesi , onu koşullar ne olursa olsun uzun yol için mükemmel bir motosiklet yapar. En önemlisi, 50 mm ayaklı ve 140 mm hareketli baş aşağı bir ön çatal ve yay ön yükü ayarlı ve hidrolik geri tepme sönümlemeli, 50 mm hareketli (173 tekerlekte mm).

Fren sistemi önde çift 320 mm çapında iki pistonlu yüzer kaliperli disk ve arkada 260 mm çapında tek pistonlu yüzer kaliperli diskten oluşur. 19” ön ve çelik telli 17” alüminyum alaşımlı jantlar, Pirelli Scorpion Rally STR 110/80 ve 150/70 lastiklerle donatılmıştır.

2023 Benelli TRK 702 X

TRK 702 X kesinlikle bir macera motosikleti olsa da konfor ve verimliliğe özel önem verilir. 

Yol versiyonunda olduğu gibi, bu yeni iki tekerlekli araçta hem sürücüyü hem de yolcuyu mükemmel şekilde koruyan geniş bir ön far kaplaması standart olarak bulunur. İsteğe bağlı olarak, geceleri bile maksimum görüş sağlamak için arkadan aydınlatmalı gidon kontrol bloğundan kolayca etkinleştirilebilen ısıtmalı elcikler ve sürücü koltuğu vardır. TRK 702 XDepo kapasitesi en az 20 litredir. Tam LED ışık grubu, orijinal ve anında tanınabilir bir tasarım sunar. 

2023 Benelli TRK 702 X

Bu iki tekerlekli araç aynı zamanda tam bir LED far ünitesi ve telefonunuza bağlanmak ve gelen aramaları görüntülemek için Bluetooth bağlantısına sahip yüksek çözünürlüklü 5” TFT renkli ekran sunar. Gidon kontrolleri ayrıca bir aramayı yanıtlamaya veya sonlandırmaya olanak tanır. Opsiyonel olarak, TRK 702 X ayrıca, motosikletin ön ağzına entegre edilmiş, cep telefonunuza bir uygulama indirerek ve wifi üzerinden bağlanarak gerçek zamanlı olarak video kaydetmenize ve fotoğraf çekmenize olanak tanıyan yenilikçi bir yerleşik kameraya sahiptir.

Benelli TRK 702 X , 2023 ilkbaharının başlarından itibaren Antrasit Gri, Orman Yeşili, Kumul Denizi ve Ay Grisi renklerinde tüm Benelli bayilerinde satışa sunulacak. Fiyat henüz belirlenmedi.

Motosikletler