Giriş Yap



2022 Yamaha Tracer 9 GT

2022 Yamaha Tracer 9 GT

2022 Yamaha Tracer 9 GT yarı aktif süspansiyon, sert yan krenajlar, ısıtmalı elcikler, hızlı vites değiştirme ve LED viraj lambaları ile 2022 Tracer 9 GT size dinamik bir sürüş konforu sunar. Yeni yüksek torklu motor ve hafif alüminyum şasi, sporda üstün çok yönlülük sağlar. Tracer 9 GT ile yolculuğunuzu hızlandırın.

Sport Touring sürüşü hiç bu kadar iyi hissettirmemiştir.

Yük veya hız ne olursa olsun size en yumuşak ve en güvenli sürüşü sağlamak için ön ve arka amortisör kuvvetini sürekli olarak ayarlayan elektronik yarı aktif süspansiyon dahil olmak üzere özel spesifikasyonlarla TRACER 9 GT, en büyük dinamik tur konforunu sunmak üzere tasarlanmıştır.

Tam kask taşıyabilen ve renk uyumlu panellere sahip sert yan çantalar standart olarak takılmıştır.

Ekstra alana ihtiyacınız varsa isteğe bağlı bir üst çanta da takabilirsiniz – ve tamamen yüzer bagaj taşıyıcı sistemi, tam yüklüyken bile doğal bir sürüş hissi verir.

Güvenli gece sürüşü için TRACER 9 GT, siz daha fazla eğildikçe daha parlak hale gelen LED viraj lambalarıyla donatılmıştır; on kademeli ayarlanabilir elcik ısıtıcıları ise hava nasıl olursa olsun ellerinizi sıcak tutar. Ve en üst düzeyde spor çok yönlülüğü için, bu yüksek teknoloji performans motosikleti, daha yumuşak ve daha hızlı vites değişimleri için yukarı ve aşağı QSS ile birlikte gelir.

2022 Yamaha Tracer 9 GT

Deneyiminizi sürdükçe geliştirin

Yamaha ilk TRACER’ı piyasaya sürdüğünde Sport Touring dünyası sonsuza dek değişti. Heyecan verici tork açısından zengin performans ve dikkat çekici uzun mesafe konforu kombinasyonu, kategoride tamamen devrim yarattı. Ve o zamandan beri, 50.000’den fazla sürücü TRACER’ı seçti ve onu sınıfında en çok satan model haline getirdi.

En yüksek seviyede dinamik gezi konforu sağlayacak en son teknolojiyi isteyen deneyimli sürücüler için geliştirilen yeni TRACER 9 GT, Yamaha tarafından şimdiye kadar yapılmış en heyecan verici ve çok yönlü Sport Tourer’dır. Yeni 890cc CP3 motoru, ondan istediğiniz her şeyi yaparken, hafif şasi ve yeni nesil kaporta her şeye hazır.

TRACER 9 GT‘nin şimdiye kadarki en yüksek spesifikasyonu, elektronik olarak kontrol edilen süspansiyon, LED viraj lambaları ve tutuş ısıtıcılarının yanı sıra sert yan kasalar, Hızlı Vites Değiştirme Sistemi ve R1M’den ilham alan renkleri içerir. Tüm bunlar, tam bir rahatlık içinde istediğiniz kadar ileri gitme yeteneğiyle birlikte, sporda çok yönlülük sağlar.

2022 Yamaha Tracer 9 GT

2022 Yamaha Tracer 9 GT Temel Özellikler

  • KYB yarı aktif süspansiyon
  • Sert yan çantalar
  • Yukarı-aşağı Hızlı Vites Değiştirme Sistemi
  • LED viraj lambaları
  • Özel renkler ve grafikler
  • EU5 890cc CP3 motor
  • Hafif CF alüminyum döküm çerçeve
  • 6 Eksenli IMU artı yalın duyarlı sürücü yardımcıları
  • Yeni nesil tasarım ve stil
  • Tam LED aydınlatma
  • İkiz 3,5” TFT metre
  • Seyir kontrol sistemi
  • EU5 uyumlu 889 cc CP3 motor
  • Yarı aktif, elektronik KYB süspansiyonu
  • CF alüminyum döküm çerçeve
  • LED viraj lambaları
  • Standart sert yan çantalar
  • Isıtmalı tutamaklar ve hız sabitleyici
  • Yalın duyarlı sürücü yardımcıları ile 6 Eksenli IMU
  • D-Modu değiştirilebilir motor modları (4 mod)
  • İkiz tam renkli 3,5 inç TFT metre
  • Çift Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemi (QSS)
  • Hafif SpinForged tekerlekler
  • Ayarlanabilir koltuk, ayaklıklar ve gidon

2022 Yamaha Tracer 9 GTPREMIUM TOURING ÖZELLİKLERİ

Lüks özellikler arasında standart yan çantalar, LED viraj lambaları, ısıtmalı elcikler, ikiz TFT metre, hızlı vites değiştirme, ayarlanabilir koltuk ve R1M’den ilham alan renkler yer alıyor. 350 km’den fazla yakıt menzili ile Tracer 9 GT, yolculuğunuzu hızlandırmak ve sizi yeni bir dünyaya götürmek için üretildi.

GELİŞMİŞ ŞASE VE SÜSPANSİYON

Tamamen ayarlanabilir elektronik süspansiyon, bir Hidrolik Üniteyi (HU) ve Süspansiyon Kontrol Ünitesini (SCU) etkinleştiren altı eksenli bir IMU ve ECU tarafından yönetilir. Sönümleme ayarları, yük ve sürüş koşullarına göre anında ayarlanır. Bir CF döküm alüminyum Deltabox çerçeve, spor bisikleti çevikliği ve sağlam ayak dengesi için daha yüksek düzeyde sağlamlık sağlar.

SPOR PERFORMANSI

Elektronik yarı aktif süspansiyon, yük veya hız ne olursa olsun size en yumuşak ve en güvenli sürüşü sağlamak için ön ve arka amortisör kuvvetini sürekli olarak ayarlar. Büyük kapasiteli 889 cc üç silindirli motor EU5 standartlarını karşılar ve baş döndürücü hızlanma için güçlü tork üretir.

MOTOR

Yepyeni 890cc Sıvı Soğutmalı Üç Silindirli DOHC Yakıt Enjekteli Motor
Tracer 9 GT, yeni geliştirilmiş 890cc sıvı soğutmalı üç silindirli DOHC, silindir başına dört valf yakıt enjeksiyonlu (YCC-T) motora sahiptir. aşağı yönlü bir giriş. 78 mm × 62,1 mm iç çap × strok ve 11,5:1 sıkıştırma oranı, güçlü güç sağlama özellikleriyle olağanüstü tork sağlar. Pistonlar ve bağlantı çubuklarından krank miline, eksantrik millerine ve kartere kadar motorun neredeyse tüm temel parçaları yeniden tasarlandı. Yanma verimliliği, %9’luk etkileyici bir iyileştirmenin yanı sıra 49 MPG’ye yükseltilmiş yakıt verimliliği ile sonuçlanır.

Yeniden Tasarlanan Yakıt Dağıtım Sistemi
Yakıt dağıtım sistemi tamamen yeniden tasarlandı. Eski Tracer 9 GT’lerde yakıt enjektörleri doğrudan silindir kapağına takılıydı, ancak Tracer 9 GT’nin yakıt enjektörleri artık gaz kelebeği gövdelerinin gaz kelebeği tarafına takılmıştır. Enjektörler, yakıtın atomizasyonunu desteklemek ve yakıt partiküllerinin port duvarlarına yapışmasını azaltmak için şimdi emme valfi kafalarının arkasına püskürterek olağanüstü yanma verimliliği sağlar. Gaz kelebeği valfi, daha önceki Tracer 9 GT modellerinin yanı sıra YZF serisi modellerde de kendini geniş ölçüde kanıtlamış olan Yamaha Çip Kontrollü Gaz Kelebeği (YCC-T) elektronik sistemi kullanılarak çalıştırılır.

Hafif Dövme Pistonlar
Hafif dövme pistonlar pürüzsüz, yüksek devirli güç sağlar.

Kırık-Bölünmüş Bağlantı Çubukları
Dövme bağlantı çubukları, benzersiz derecede bir üretim doğruluğu sağlamak için, bağlantı çubuğunun büyük uç halkasının kasıtlı olarak kırıldığı ve ardından yeniden birleştirildiği, kırılmalı ayırma yöntemi kullanılarak yapılır. Bu, çubuklar krank mili etrafında tekrar birbirine cıvatalandığında çok daha hassas bir eşleşme yüzeyi üreten mükemmel şekilde eşleşen bir çift yarım oluşturur.

Ofset ve Doğrudan Kaplamalı Silindirler
CP3 motoru, üç silindir deliğini öne, egzoz tarafına doğru monte eder. Bu ofset, piston-silindir duvarı sürtünmesini azaltarak daha fazla güç ve gelişmiş yakıt ekonomisi sağlarken, doğrudan kaplanmış seramik kompozit silindir delikleri mükemmel ısı dağılımı ve azaltılmış sürtünme sağlar.

Çift Çıkışlı Yeni Simetrik Susturucu
Tracer 9 GT’deki yeni susturucu, daha düşük kütle merkezileştirmeye katkıda bulunur ve ayrıca düşük hızlarda düşük frekanslı bir egzoz sesi üretir. Egzoz egzoz boruları sol-sağ simetrik olup, ses basıncını makinenin her iki tarafına da yönlendirerek sürücüye tork hissi veren bir egzoz sesi oluşturur. Yeni tasarlanmış paslanmaz çelik kolektör borularının her birine, mükemmel bir darbe etkisi için farklı bir eğrilik ve uzunluk verilmiştir.

Yeni Emme Sistemi
Yeni emme sistemi, yeni motora uyacak şekilde tasarlanmıştır ve sürücü gaz kelebeğini açıp kapattığında doğrusal tepki verir. Üç giriş kanalı da orta kademe ve yüksek devirde mükemmel motor sesine katkıda bulunur. Bu kanallar, ayrı ayrı ürettikleri giriş seslerinin değişen dalga boyu aralıklarında uyumlu bir şekilde rezonansa girmesi için farklı kesitler ve uzunluklarla tasarlanmıştır. Aynı zamanda, orta ve yüksek devir aralığında hoş bir ses oluşturmak için ses basıncı da ayarlanmıştır. Sonuç, hem iyi bir giriş verimliliği hem de keyifli bir ses sağlayan bir hava temizleyici kutusudur.

Destekli ve Kaydırmalı Debriyaj
Tracer 9 GT, vites küçültme sırasında daha hafif bir debriyaj kolu çekişi ve daha yumuşak şasi davranışı için yeni motora en iyi uyacak şekilde seçilmiş özelliklere sahip bir Destek ve Kaydırıcı (A&S) debriyaja sahiptir.

Optimize Edilmiş Şanzıman Oranları
1. ve 2. vites dişli oranları önceki modellerden biraz daha yüksek olacak şekilde şanzıman oranları optimize edilmiştir (1. vites: 2.666’dan 2.571’e; 2. vites: 2.000’den 1.947’ye). Krank milinin artan atalet momentumu ve yakıt enjeksiyon ayarları ile birlikte çalışan şanzıman, hızlanmadan durmaya kadar güçlü bir tork hissi ve kullanım kolaylığı arasında doğru dengeyi sağlar.

ŞASİ/SÜSPANSİYON

Yeni Hafif Alüminyum Çerçeve
Hem sportif performans hem de mükemmel sürüş konforu elde etmek için yeni Tracer 9 GT, modele özel ayar ile yeni geliştirilmiş hafif bir alüminyum çerçeve kullanır. En yeni Kontrollü Doldurma (CF) alüminyum döküm teknolojisini kullanan bu çerçeve, yalnızca 1,7 mm’lik bir Yamaha döküm çerçevesindeki şimdiye kadarki en ince bölümlere sahiptir (2020 Tracer 900’ün çerçevesindeki en ince bölüm 3,5 mm’dir).

Güçlü Çelik Alt Şasi
Tracer 9 GT’nin çelik alt şasisi, büyük bir yakıt deposu ve üç sert arka bagaj çantasıyla donatıldığında bile mükemmel düz çizgi dengesi ve viraj alma kabiliyeti sağlar.

Yeniden Tasarlanan Hafif, Yüksek Sertlikteki Salınım Kolu
Tracer 9 GT, artık çerçevenin içine yerleştirilmiş yeni, daha uzun bir salınım koluna sahiptir. Alüminyum levhaların birbirine kaynatılmasıyla oluşturulmuş kutulu bir yapıya sahiptir. Yeni salınım kolu hem yüksek sertlik hem de daha hafif ağırlık elde edilmesine yardımcı olarak sürücüye tahrik kuvveti hissini iletir ve yüksek hızlarda ve virajlarda mükemmel çekişe yardımcı olur.

Hafif Döndürme Dövme Alüminyum Jantlar
Tracer 9 GT, hafif jantlar kullanır. Yamaha’ya özel eğirme teknolojisi kullanılarak üretilen bu tekerlekler, olağanüstü yol tutuşuna katkıda bulunur. Arkadaki atalet momentumunda dikkate değer bir %11 azalma ile bu tekerlekler, Tracer 9 GT’nin çevik yol tutuş karakterine büyük katkı sağlıyor.

Nissin Radyal Ön Fren Ana Silindiri
Mükemmel kontrol sağlamak için Tracer 9 GT, ön fren için yeni bir radyal Nissin ana silindire sahiptir. Ana silindirdeki piston, mükemmel kontrol için daha doğrusal bir hidrolik basınç beslemesine katkıda bulunarak, fren kolu hareketine paralel bir yönde hareket eder.

Ayarlanabilir Sürüş Pozisyonu
Sürüş pozisyonu, farklı fiziğe sahip binicilere uyum sağlamak için tasarlanmıştır ve iki seviyeli ayarlanabilir ana koltuk içerir. Gidonlar ve ayaklıklar da iki farklı konuma ayarlanabilir, bu da sürücülerin bisiklete bindikleri anda kendilerine güvenli bir his veren bir konum belirlemelerine olanak tanır. Gidon kelepçeleri, çubuğun konumunu 9 mm ileri ve 4 mm yukarı değiştirerek 10 mm ileri döndürülebilir ve ayaklık yuvaları, 4 mm arkaya olduğu gibi 14 mm daha yükseğe kaldırılabilir.

KYB® Elektronik Kontrollü Süspansiyon
Hem sportif performans hem de konforlu bir sürüş sağlamak için KYB® ile ortaklaşa geliştirilen Tracer 9 GT, elektronik olarak kontrol edilen bir süspansiyona sahiptir. Süspansiyon, mükemmel sürüş konforu ve yoldan hissiyat için gerçek zamanlı çalışma koşullarına dayanan optimum sönümleme kuvveti sağlar. Altı eksenli Atalet Ölçüm Birimi (IMU), Motor Kontrol Birimi (ECU) ve Hidrolik Birim’den (HU) gelen girdilere dayanarak, Süspansiyon Kontrol Birimi (SCU), süspansiyon sönümlemesi için optimum ayarları hesaplar. Sönümleme ayar mekanizması, sönümleme kuvvetindeki değişikliklerin hızlı bir şekilde yansıtılmasını sağlayan solenoid tahriklidir ve büyük sönümleme kuvveti değişiklikleri mümkündür. Bu süspansiyon sistemi, süspansiyon pistonu daha yavaş hareket ettiğinde bile sabit bir sönümleme kuvveti üretir. Bu, hızlanma, frenleme ve viraj alma sırasında şasi tutumunun stabilize edilmesinin yanı sıra, bir duruştan kalkışta motosikletin tutumunun dengelenmesine katkıda bulunur. Elektronik olarak kontrol edilen sistem, ön çatal için geri tepme ve sıkıştırma sönümlemesini ve arka şok için geri tepme sönümlemesini kontrol eder.

Sport & Comfort Modu
Tracer 9 GT süspansiyonun iki modu vardır: Sport (A-1) ve Comfort (A-2). Spor modu, kuru yollarda sportif sürüşe yöneliktir ancak ıslak koşullara da uyum sağlayabilir. Konfor modu, bozuk asfalt yollarda veya çukurlu yollarda konforlu bir sürüş sağlamayı amaçlar.

EK ÖZELLİKLER

Yepyeni Tasarım
Tracer 9 GT’nin yeni nesil stili, yalnızca sportif sürüşünü değil, aynı zamanda gelişmiş mobilitesini ve işlevselliğini de ifade ediyor. Aerodinamik ön kaporta, motosikletin sıkı bir şekilde paketlenmiş şasisini ve güçlü ileri sürüşünü sergileyen bir siluet yaratırken, konforlu ve rahat bir sürüş için gereken işlevleri ve öğeleri mükemmel bir şekilde bütünleştirir.

Viraj Işıkları ile Full LED Aydınlatma
Çift göz düzeninde kompakt tek odaklı (ayrı uzun ve kısa huzme üniteleri) LED farlar, Tracer 9 GT için mükemmel ışık yayılımı sağlar. Işının kenarları, yumuşak ve eşit bir aydınlatma yayarken gözleri yormamak için daha yumuşak bir kontrasta sahiptir. Tracer 9 GT, ışık üretmek için bir değil birden fazla LED kullandığından, geniş bir alana karmaşık bir aydınlatma dağılımı yansıtabilir. Pozisyon lambaları ayrıca daha geniş bir aydınlatma alanı için LED’ler kullanırken, yeniden tasarlanan arka lambalar daha yumuşak bir ışık düzlemi verir. Viraj lambaları, yatış açısı arttıkça ışık gücü arttıkça geceleri sürücünün güvenini artırmaya yardımcı olur. FJR1300ES’in ardından

Azaltılmış Sürücü Yorgunluğu
Sizi yolda daha uzun süre tutmak için tasarlanmış, on adet 5 mm’lik artışla ayarlanabilen geniş ön cam ve gidon fırçası korumaları, yorgunluğu azaltmak için sürücüyü rüzgardan korur.

Kavrama Isıtıcıları
On seviyelik bir sıcaklık ayar aralığı için gidon kaydırma tekerleği kullanılarak kontrol edilebilen yeni geliştirilmiş elcik ısıtıcıları, bu serin sürüşler sırasında sıcak kalmanızı sağlar.

ELEKTRONİK

Altı Eksenli IMU
Tracer 9 GT, YZF-R1’de kanıtlanmış IMU’nun temel performansını koruyan, ancak sensör düzeninin kapsamlı bir şekilde gözden geçirilmesi nedeniyle %50 daha küçük ve %40 daha hafif olan yeni geliştirilmiş altı eksenli Atalet Ölçüm Birimi’ne (IMU) sahiptir. IMU’dan verileri alan ve yansıtan motor kontrol ünitesi (ECU), üç sürücü yardımcısı ile donatılmıştır: bir Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Kayma Kontrol Sistemi (SCS) ve ön tekerlek KALDIRMA kontrol sistemi (LIF). Fren Kontrol Sistemi, ön ve arka fren basıncını IMU’nun yanı sıra ön ve arka tekerlek hız sensörlerinden gelen verilere göre modüle eden Hidrolik Kontrol Birimi (ECU’dan ayrı birim) tarafından kontrol edilir. Her üç sistem de sürücünün makinenin potansiyelini daha iyi çıkarmaya odaklanmasına yardımcı olmak için birlikte çalışır.

Yalın Açıya Duyarlı Çekiş Kontrol Sistemi
Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), ön ve arka tekerlekler arasındaki hız farkını algılar ve hızlanma sırasında arka lastikten tahrik kuvvetinin verimli bir şekilde çıkarılmasına yardımcı olur. Tracer 9 GT’deki yeni TCS, bu verileri, TCS’nin müdahale derecesini ayarlamak için IMU tarafından tahmin edilen yatma açısı için kullanır. Yalın açısı arttıkça, TCS müdahalesinin miktarı da artar (1 = az müdahale; 2 = orta düzeyde müdahale; 3 = güçlü müdahale).

Kaldırma Kontrol Sistemi (LIF)
KALDIRMA Kontrol Sistemi (LIF), IMU, sürücüye telafi etmek ve yardımcı olmak için motorun çıkışını ayarlamak için ön tekerlek kaldırmasını tahmin ettiğinde müdahale eder. Tracer 9 GT’de sistem ayarları, müdahale sona erdikten sonra düzgün davranış sağlamaya odaklanır. LIFT sisteminin müdahalesi, diğer sürücü yardımcılarıyla birlikte çalışacak şekilde ayarlanmıştır ve Mod M ile müdahale seviyesi sürücü tarafından manuel olarak seçilebilir.

MotoGP®-Geliştirilmiş Kaydırma Kontrol Sistemi (SCS)
Tracer 9 GT, beğenilen YZF-R1’deki gibi Kaydırma Kontrol Sistemine (SCS) sahiptir. IMU, arka lastikte yana doğru bir kayma meydana geldiğini tahmin ettiğinde, SCS, sürücünün sürüşe odaklanmasına yardımcı olmak için güç çıkışını ayarlayarak yanıt verir. Mod 1 ve Mod 2 ile TCS için müdahale derecesi önceden ayarlanmıştır, ancak Mod M müdahale seviyesinin seçilmesine veya sistemin kapatılmasına izin verir.

ABS’li Fren Kontrol Sistemi
Fren Kontrol (BC) sistemi ile, ön ve arka tekerlek hızı verilerinin yanı sıra IMU’dan alınan veriler, hidrolik ünite grubunda (ABS kontrol ünitesi dahil) gerçek zamanlı olarak derlenir ve hesaplanır. ön ve arka fren basıncını bağımsız olarak kontrol eder ve modüle eder. Sürücü iki müdahale modu arasında seçim yapabilir: BC1 ve BC2. BC1, dik, düz hat frenleme koşullarında sert acil frenlemeyi sağlayan standart bir ABS-aktif moddur, BC2 ise ABS’ye ek olarak fren basıncını kontrol eder ve kaçınılmaz panik frenleme gibi makine davranışının bozulabileceği durumlarda çalışır. -köşe.

Debriyajsız Vites Yükseltme ve Vites Düşürmeler için Hızlı Vites Değiştirme Sistemi Tracer 9 GT’deki
QSS, hem debriyajsız vites büyütme hem de vites küçültme sağlar. Vites kolundaki sensör vites pedalında hareket algıladığında, viteslerin daha hızlı değiştirilmesini sağlamak için takılı vitesin tahrik torkunu anında iptal etmek için motor çıkışında ECU hesaplamalarına göre ayarlamalar yapılır.

Yeni APSG ile Ride-by-Wire YCC-T Gaz Kelebeği Sistemi
Tracer 9 GT’nin Yamaha Çip Kontrollü Gaz Kelebeği (YCC-T) gaz kelebeği valflerini elektronik olarak yönetir, ancak gaz kelebeği girişlerini bir kasnak aracılığıyla iletmek için bir kablo kullanan eski modellerdeki sistemin aksine, Tracer 9 GT’de yeni Hızlandırıcı Konum Sensörü Tutacağı ( ASPG) mükemmel gaz kelebeği hissi veren kablolu sürüş ünitesi. APSG ile, gaz kelebeği açılma derecesi bir sensör ve mıknatıs tarafından algılanır ve sinyallerle gaz kelebeği motoruna yansıtılır. İyi bir çalışma hissi için, APSG bir yay, sürgü ve dişliden oluşur ve kullanım sırasında doğal bir gaz kelebeği hissi yaratmak için değişen derecelerde sürtünme (direnç) üretir. Tracer 9 GT için APSG’nin yapısı, 2020 YZF-R1/R1M’deki ile aynıdır ancak sürtünme derecesi ve gaz kelebeği açıklığı için modele özel ayarlara sahiptir.

İkiz 3,5 inç Tam Renkli TFT Gösterge Ekranları
Tracer 9 GT, iki adet 3,5 inç tam renkli TFT ekrana sahiptir. Soldaki ekran, devir arttıkça veya azaldıkça renkleri değiştiren çubuk tipi bir takometre, yakıt göstergesi, ortalama kilometre göstergesi, su sıcaklığı, hava sıcaklığı ve vites değiştirme göstergesi içerirken, sağdaki ekran dört farklı tipin seçilmesini sağlar. Aynı anda daha fazla bilginin görüntülenmesine izin vermek için bilgi veya göstergeler. Gidon anahtarları ile ekranlar ve bilgiler arasında geçiş yapılabilir.

Yamaha D-Mode
D-Mode sisteminde mevcut olan koşu modları, mevcut modeldeki üçten dörde yükseltilmiştir. Sürücüler, doğrudan, daha keskin tepkinin keyfini çıkarmak için Mod 1, çeşitli koşullara uyum sağlamak için Mod 2, daha yumuşak bir karakter için Mod 3 ve daha yumuşak bir sürüş deneyimi için maksimum gücü ortalayan Mod 4 arasında seçim yapabilir.

Hız Kontrolü
Tracer 9 GT, kolay sürüş için bir hız kontrol sistemine sahiptir. Hız sabitleyici, en az 31 mil (veya 50 km / saat) giderken ve 4. viteste veya daha yüksekteyken ayarlanabilir. Seyir hızı ayarlandıktan sonra, düğmeye tek basışla veya sürekli olarak basılı tutularak hız 1 mph (veya 2 kph) artışlarla artırılabilir veya azaltılabilir. Hız sabitleyiciyi fren yaparak veya debriyaj veya gaz kullanarak iptal edin. “Devam Et” işlevi sistemi yeniden devreye sokar ve motosikleti önceden ayarlanmış hızına döndürür.

Motor tipi

Sıvı soğutmalı;4 zamanlı;4 valfli;3 silindirli;DOHC
Hacim 890
Çap x strok 78 x 62,1 mm
Sıkıştırma oranı 11,5:1
Maksimum güç 87,5 kW (119 PS) @ 10.000 rpm
Maksimum tork 93,0 Nm ( 9,5 kg-m) @ 7,000 rpm
Yağlama sistemi Islak karter
Debriyaj tipi Islak;Çoklu Disk
Ateşleme sistemi TCI
Marş sistemi Elektrikli
Şanzıman sistemi Sabit Ağ;6 vitesli
Son şanzıman Zincir
Yakıt tüketimi 5,0 L/100km
CO2 emisyonu 116 g/km
Yakıt sistemi Yakıt Enjeksiyon
Şasi
Çerçeve Elmas
Tekerlek açısı 25° 00′
İz 108 mm
Ön süspansiyon sistemi Teleskopik çatal
Arka süspansiyon sistemi Salınım kolu
Ön hareket 130 mm
Arka hareket 137 mm
Ön fren Hidrolik çift disk, Ø 298 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 245 mm
Ön lastik 120/70Z R17 M/C (58W) (Borusuz)
Arka lastik 180/55Z R17 M /C (73W) (Borusuz)
Boyutlar
Toplam uzunluk 2.175 mm
Toplam genişlik 885 mm
Toplam yükseklik 1.430 mm – 1.470 mm
Koltuk yüksekliği 810 mm – 825 mm
Dingil mesafesi 1.500 mm
Minimum yerden yükseklik 135 mm
Islak ağırlık (dolu yağ ve yakıt deposu dahil) 220 kg
Yakıt deposu kapasitesi 18 L
Yağ deposu kapasitesi 3,5 L

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok