21.4 C
İstanbul
Çarşamba, Nisan 17, 2024

2022 Yamaha TMAX, yeni görünüm ve teknoloji

2022 Yamaha TMAX, yeni görünüm ve teknolojisi ile hayran bırakacak. Tamamen yeniden ele alınmış bir tasarım ve görünüşe sahip.

Yamaha, TMAX scooter’ının güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sunarak, daha kompakt bir gövde ve mükemmel bir teknoloji seviyesi getirdi.

2022 yamaha tmax scooter

TMAX ve amiral gemisi TMAX Tech Max görünümlerinde mevcut olan scooter, oturma pozisyonu eskisinden biraz daha sportif olsa da, inip binmeyi daha da kolaylaştırmak için inceltildi.

 

İlham kaynağı olarak Yamaha’nın süper spor motosikletlerinden tasarlanan TMAX’in dış tasarımı, daha keskin bir görünüm için tamamen yeniden modellendi. Arkada da yeni T şeklinde bir ışık var. TMAX, Icon Blue ve Sword Grey tonlarının yanı sıra ilk kez ‘Extreme Yellow’ renginde de satışa sunulacak.

yamaha t-max 2022

2022 Yamaha TMax – Güncellenmiş Tasarım En son avatarında TMax, supersport motosikletlerden ilham alan daha sportif ve daha agresif bir stille güncellendi. Yeniden şekillendirilmiş ikiz LED farlar ve ön rüzgarlığın üstüne monte edilmiş daha büyük bir ön cam alır. Ön apronda ayrıca, scooter’ın yüzüne gaga benzeri bir görünüm veren büyük bir hava girişi kepçesi bulunur. Paneller, sunulan daha kompakt bir gövde ile yenidir. Yükseltilmiş kuyruk bölümüne sahip tek parça sele, uzun yolculuklar sırasında ek konfor için sürücü için bel desteğine sahiptir. Yeni TMax, virajlarda manevra yapmayı ve yol tutuşu daha kolay hissettiren daha hafif bir alüminyum şasi üzerine oturur. ‘Sürücü üçgeninin’ tüm noktaları ayarlanarak hafif öne eğik bir pozisyon ile sportif bir sürüş duruşu elde edilmiştir.

2022 Yamaha XP500ADX

Sürücünün güvenliğini sağlamak için 2022 Yamaha TMax 560, hem ön hem de arka tekerleklerde disk frenlerle donatılmıştır. Yollarda daha iyi yol tutuşu için hız sabitleyici de mevcuttur.
Maksi tarzdaki scooter’daki süspansiyon görevleri, ön taraftaki ters çatallar ve arka uçtaki bağlantı tipi mono-şok ünitesi ile halledilir.

Bilgi
2022 Yamaha TMax 560: Kullanılabilirlik
2022 Yamaha TMax In Europe’un fiyatlandırması ve bulunabilirliği ile ilgili ayrıntılar , lansman sırasında açıklanacak. Ancak, önümüzdeki yıl Şubat ayına kadar orada olması bekleniyor.

Motosikletler