Ana Sayfa Haber 2022 Yamaha R7 World GP

2022 Yamaha R7 World GP

1
40
2022 Yamaha R7 World GP

2022 Yamaha R7 World GP

Fiyat 9,299 $ – Heritage White/Redline

  • Torquey CP2 Powerplant
    Yamaha’nın kanıtlanmış 689cc sıvı soğutmalı, sıralı 2 silindirli DOHC yakıt enjeksiyonlu CP2 motoru, heyecan verici bir sürüş ve gerçek bir süper spor deneyimi için devir aralığı boyunca mükemmel güç ve performans sunar. 270 derecelik krank mili, heyecan verici hızlanma ve sınırlı titreşim için doğrusal tork sağlar.
  • Düzgün Hızlanma ile Lineer Tork
    Yepyeni YZF-R7, sınırlı titreşimle dokunsal bir darbe ve hızlanma deneyimi sunan 270 derecelik bir krank miline sahiptir. CP2 motoru, sürücüye gaz kelebeğinden arka tekerleğe doğrusal, doğrudan bir bağlantı sağlar.
  • Yepyeni A&S Debriyaj
    Yamaha’nın CP2 platformu için bir ilk olan yepyeni Assist ve Slipper debriyaj, debriyaj kolu kuvvetini azaltırken kesintisiz vites küçültme ve motosikletin motor freni üzerinde kontrollü bir his sağlar. Bu, supersport sürüş deneyimini daha fazla sürücü için daha erişilebilir hale getirmeye yardımcı olur. Hızlı ve sorunsuz vites büyütme için YZF-R7’de isteğe bağlı Hızlı Vites Değiştirme Sistemi (QSS) de mevcuttur.
  • Kusursuz Vites Yükseltmeler için Hızlı Vites Değiştirme Sistemi Hızlı ve sorunsuz vites yükseltmeleri
    sağlamaya yardımcı olmak için isteğe bağlı bir Hızlı Vites Değiştirme Sistemi (QSS) YZF-R7 ile eşleştirilebilir. Vites kolundaki sensör vites değiştirme kolunda hareket algıladığında, daha hızlı vites değişimlerini teşvik etmek için takılı vitesin tahrik torkunu anında iptal etmek için motor çıkışında ECU hesaplamalarına göre ayarlamalar yapılır.
  • Güçlü, Hafif Pistonlar
    Krank kutusuna entegre edilmiş doğrudan kaplamalı silindirlere sahip dövme alüminyum pistonlar, aşırı sıcaklıklarda daha hafif ve mükemmel dayanıklılık sağlayarak daha yüksek devirlerde güvenilirlik sağlar.
  • Supersport Sürüş Pozisyonu
    YZF-R7’nin özenle geliştirilmiş sürücü üçgeni ve yarıştan ilham alan kokpiti sizi rahat, güven uyandıran bir sürüş pozisyonuna sokar. Derin diz ceplerine sahip yeni depo kılıflarıyla birleştirilmiş yeni koltuk, optimum kalça ve diz konumlandırması sağlar. Sürücüler pozisyonları ayarlama özgürlüğüne sahip olurken, aynı zamanda köşelerde sağlam bir şekilde dikilmiş hissi ve frenleme sırasında sağlam gövde tutuşunu korur. Komuta eden bir sürüş pozisyonu için binici kalçası ve ayak pedalı yerleşimine göre ayrı klipsli gidonlar ayarlanır.
  • Ters Ön Çatal
    YZF-R7, viraj alma ve frenleme sırasında mükemmel bir ön uç hissi için optimize edilmiş yay oranları ve sönümleme ayarları sunan ön yük, geri tepme ve sıkıştırma ayarlı ters KYB 41 mm ön çatala sahiptir.
  • Sertlik Dengesi için Ayarlanmış Hafif Çerçeve
    Sert montajlı alüminyum orta destekli yüksek mukavemetli çelik çerçeve, sürücü girdisine doğrusal ve çevik tepki için optimize edilmiş bir sağlamlık dengesi sağlar.
  • Monokros Arka Amortisör Tamamen
    yeni bağlantılı tip Monokros tek amortisör tasarımı, ağırlığı azaltır ve kütleyi daha da merkezileştirir. Ayarlanabilir yay ön yükü ve geri tepme sönümlemesi, şehir içi ulaşımdan pist günlerine kadar çok çeşitli kullanımlarda yetenek için sürüş konforu ve sportif performans arasında ideal bir denge sağlayacak şekilde ayarlanmıştır.
  • Güçlü Frenleme
    Brembo’dan yeni tasarlanmış bir radyal fren ana silindiri, mükemmel performans ve kontrol edilebilirlik ile lineer teslimat için fren basıncını optimize etmek üzere çift 298 mm ön fren rotorlarında radyal monteli ön fren kaliperleri ile birleşir. ABS standarttır.
  • Mükemmel Kontrol için İnce Oranlar
    YZF-R7’ye tüm R-Serisi ailesinin en ince oranlarını vererek, pistte güvenli viraj alma performansına ve virajlı yollarda hızlı, çevik yön değişikliklerine yardımcı olur. İnce tasarım, optimum aerodinamik için rüzgar direncini de azaltırken, yeni üstyapı, bisikletin etrafındaki hava akışını iyileştirmek için sürücünün vücudunu içeriyor.
  • Sportif Yeni Süspansiyon
    YZF-R7, viraj alma ve frenleme sırasında mükemmel bir ön uç hissi için optimize edilmiş yay oranı ve sönümleme ayarlarına sahip ters çevrilmiş 41 mm ön çatala sahiptir. Ayarlanabilir yay ön yükü ve geri tepme sönümleme özelliğine sahip tamamen yeni bağlantılı tip Monokros tek amortisör, şehir içi işe gidip gelmeden pist günlerine kadar çok çeşitli kullanımlarda yetenek için sürüş konforu ve süper spor performansı arasında ideal bir denge kurar.
  • Uyarlanabilir Çift İşlevli LED Far
    İkonik R-Serisi M-şekilli hava giriş kanalı ve çift göz görünümü, tamamen yeni YZF-R7’yi uyarlanabilir çift işlevli LED farla tamamlar.
  • LED Aydınlatma
    Işık Yayan Diyot (LED) elemanları, ön ve arka dönüş sinyalleri, arka ışık ünitesi ve farlar için kullanılmaktadır. LED’ler yalnızca minimum güç tüketimiyle uzun ömür sunmakla kalmaz, gündüz veya gece güven ve görünürlük için parlak aydınlatma sağlar.
  • İyileştirilmiş Sportbike Ergonomisi
    Düşük profilli yakıt deposu tasarımı ve kompakt klipsli gidon konumu sayesinde, sürücü özellikle yarış pistinde ön camın arkasına agresif bir şekilde girerken makineyi doğal bir şekilde güvenle kavrayabilir.
  • Ayırt Edici World GP 60th Anniversary Edition Stili
    Ayırt edici 60. Yıldönümü Yamaha Heritage White ve Redline zincirli blok görünümünden altın çatallar, altın jantlar, Yamaha fabrika yarış bisikleti altın Tuning Fork amblemleri, siyah kollar ve özel hatıra gibi çok sayıda özel detaylandırma dokunuşuna kadar Hava kutusu kapağında rozet bulunan çarpıcı YZF-R7 World GP 60th Anniversary Edition, Yamaha’nın en yüksek motor sporları seviyelerinde yarışma ve kazanma tutkusuna saygı duruşunda bulunuyor.
Motor tipi 689cc sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, DOHC sıralı çift silindirli; Silindir başına 4 valf
Bore x Stroke 80,0 mm x 68,6 mm
Sıkıştırma oranı 11.5:1
Yakıt Teslimatı Yakıt enjeksiyonu
Bulaşma 6 vitesli; çoklu ıslak debriyaj; Assist & Slipper debriyaj ile
Son sürüş Zincir

1 Yorum

  1. Dijital LCD Göstergeler – Yeni bir tam LCD gösterge paneli, sürücüye vites konumu, yakıt kapasitesi, gerçek zamanlı ve ortalama yakıt ekonomisi, su sıcaklığı, saat ve daha fazlası hakkında bilgi verir ve bunların tümü yüksek kontrastlı bir ekranda sunulur.