18.2 C
İstanbul
Pazar, Nisan 21, 2024

2022 Yamaha MT-07, Mavi Kasırga Rengini Tanıttı

2022 Yamaha MT-07, Mavi Kasırga Rengini Bir Video ile Tanıttı

  • Gelişmiş Çift Silindirli Motor
    MT-07, güncellenmiş, kompakt 689cc sıvı soğutmalı, sıralı çift silindirli, yakıt enjeksiyonlu DOHC motora sahiptir. Motorun benzersiz güç karakteri, doğrusal bir gaz kelebeği tepkisi ve güçlü yüksek devirde çekme gücü ile olağanüstü düşük ila orta aralıklı tork sağlar. Gerçek dünyada sürüş heyecanını en üst düzeye çıkaran motor, giriş hava kanalı tasarımı, egzoz sistemi özellikleri – şimdi entegre 2’si 1 arada egzoz boruları ve susturucu – ve güncellenmiş ECU özellikleri sayesinde aynı tepki seviyesini koruyor. Yakıt enjeksiyon ayarları, düşük devirde gaz kelebeği hafifçe açıkken motorun doğrusal tepki özelliklerine iyileştirmeler getirmek için de optimize edildi. Diğer güncellemeler arasında egzoz tarafı için mükemmel aşınma direncine sahip yeni valf yuvaları, dişli dişliler için farklı kesme açıları sayesinde geliştirilmiş vites değiştirme hissi,
  • İddialı Sürüş Pozisyonu
    Herhangi bir darlık hissini hafifletmek için MT-07, 32 mm daha geniş ve 19 mm daha uzun yeni bir konik gidon içerir ve daha geniş bir sürücü boyutu yelpazesi için gelişmiş kontrol ve konfor hissi sunar.
  • Yeni Nesil Tasarım
    Üçüncü nesil MT stiline katılan – MT-09’da olduğu gibi – MT-07’nin yeni görünümü, moda lideri renkler ve grafiklerle kendine özgü çekiciliğini daha da ortaya koyuyor. Yeni tasarlanan parçalar ve bileşenler, minimal yapısal unsurlarla entegre edilerek saf Hyper Naked karakterini vurgulayan çekici bir tasarım ortaya çıkıyor. MT Serisinin imza niteliğindeki tork ve güç ifadesi ile eşanlamlı bir siluete sahip olan MT-07, sıkı, kompakt ve güçlü bir görünüm sergiliyor.
  • LED Projektör Aydınlatma
    Konum lambaları, far ve hem ön hem de arka dönüş sinyalleri için yeni LED aydınlatma ile MT-07, modern bir tasarımla net ve güçlü bir aydınlatma sergiler.
  • Gelişmiş Çift Silindirli Motor
    The MT-07 features an updated, compact 689cc liquid-cooled, inline twin cylinder, DOHC engine with fuel injection. The unique power character of the engine provides outstanding low- to mid-range torque with a linear throttle response and strong high-rpm pulling power. Maximizing riding excitement in the real world, the engine maintains the same level of response due to its intake air duct design, exhaust system specs – now integrated 2-into-1 exhaust pipes and muffler – and updated ECU specs. The fuel injection settings were also optimized to bring refinements to the engine’s linear response characteristics while the throttle is slightly open at low rpm. Other updates include new valve seats with excellent abrasion resistance for the exhaust side, improved gearshift feel thanks to different cut angles for the dog gears, and repositioning for the catalytic converter – now closer to the headers – and oxygen sensor.
  • Çapraz Düzlem Krank Mili Konsepti
    İki silindirli motor, sürücünün gaz kelebeği girişine yanıt olarak doğrusal tork gelişimi sağlayan Yamaha’nın Çapraz Düzlem Krank Mili Konsepti 270 derecelik krank özelliğine sahiptir. Mükemmel sürücü-makine iletişimi sunan CP2 motoru aynı zamanda hafif, ince ve kompakttır.
  • Kompakt Yığılmış Şanzıman
    Altı vitesli şanzıman, giriş/çıkış millerini üçgen bir düzende “yığınlar”. Genel motor boyutunu önden arkaya daha kısa tutan çerçevedeki yerleşim, olağanüstü ağırlık dengesi için optimize edilmiştir. Şanzıman oranları, sık vites değiştirme ihtiyacını azaltmak için mükemmel tepki özellikleriyle düşük ila orta hız torkunun en iyisini ortaya çıkarır.
  • Midship Egzoz Sistemi
    Susturucu şasinin altına ve makinenin merkezine mümkün olduğunca yakın bir yere yerleştirerek, bisikletin kütlesi, her yönden daha iyi kullanım için merkezileştirilir. MT-07 ayrıca entegre 2’si 1 arada egzoz boruları ve susturuculu yeni bir egzoz sistemine sahiptir.
  • Ofset Silindir Bloğu
    CP2 motoru, silindir deliklerini hafifçe öne, egzoz tarafına doğru kaydırır, bu da piston-silindir duvarı sürtünmesini azaltarak daha fazla güç ve daha iyi yakıt ekonomisi sağlar.
  • İyileştirilmiş Yakıt Enjeksiyonu
    Açık yollardan kentsel yerleşime kadar, yeni elektronik yakıt enjeksiyon ayarları, gelişmiş sürüş keyfi için yumuşak bir gaz tepkisi sağlar. Sistem, üst devir aralığında heyecan verici hızlanma ile düşük ve orta devir aralığında olağanüstü tork sunarken, yeni yakıt enjeksiyon ayarları, gaz kelebeği düşük devirde hafifçe açıkken motorun doğrusal tepki özelliklerine iyileştirmeler getirmek için optimize edilmiştir.

yamaha-mt-07-cyan-storm2

  • İddialı Sürüş Pozisyonu
    Herhangi bir darlık hissini hafifletmek için MT-07, 32 mm daha geniş ve 19 mm daha uzun yeni bir konik gidon içerir ve daha geniş bir sürücü boyutu yelpazesi için gelişmiş kontrol ve konfor hissi sunar.
  • Kompakt Çerçeve Tasarımı
    Yüksek mukavemetli çelik çerçeve, çevik ve çevik kullanım için optimize edilmiş bir sağlamlık dengesi sağlar. Şasinin gergin bir parçası olarak motor, daha hafif, daha kompakt bir ana çerçeve tasarımına izin vererek yalnızca 406 lb’lik düşük ıslak ağırlığa katkıda bulunur.
  • Hafif Tekerlekler
    Hafif 10 kollu alüminyum döküm jantlar, mükemmel yol tutuşu ve süspansiyon performansı için yaysız ağırlığı azaltır. Michelin Road 5 lastikleri, 120/70ZR17 ön ve 180/55ZR17 arka boyutlarıyla mükemmel tutuş ve çeviklik sunar.
  • Daha Güçlü Durma Gücü
    Mükemmel durma gücü ve frenleme sırasında daha fazla kontrol ve his için MT-07, dört pistonlu kaliperli daha büyük 298 mm ön fren disklerine sahiptir. Arka frenleme 245 mm’lik bir disk tarafından gerçekleştirilir ve ABS, sürücünün güvenini artırmak ve düşük çekiş koşullarında tekerlek kilitlenmelerini önlemek için standart olarak gelir.
  • KYB® Ön Çatal
    MT- 07’nin ön süspansiyonu, 5,1 inç hareket mesafesine sahip 41 mm KYB® çatala sahiptir. Özenle seçilmiş yay oranları ve sönümleme ayarlarıyla süspansiyon, rafine bir his veriyor ve çok çeşitli sürüş tarzlarında duyarlı bir performans sergiliyor.
  • Ayarlanabilir KYB® Arka Şok
    MT-07, hem geri tepme sönümlemesi hem de yay ön yükü için ayarlanabilen bağlantı tipi bir KYB® arka şoka sahiptir. 5,1 inçlik arka hareket mesafesi ile şok, şasiyi daha da kompakt hale getirmeye yardımcı olmak için neredeyse yatay bir hizalama ile koltuğun altına yerleştirilmiştir.
  • Sportif Şasi Boyutları
    Kompakt çift silindirli motorun özellikleriyle çalışan dingil mesafesi, koltuk yüksekliği, yakıt deposu genişliği, eğim ve diğer boyutlar sportif, hafif ve nötr bir yol tutuş karakteri sağlar.

yamaha mt-07 2022

  • Yeni LCD Metre
    MT-07, siyah bir arka plana ve beyaz okumalara sahip yeni bir çok işlevli negatif ekranlı LCD çizgiye sahiptir ve 10k – 12k RPMS’si kırmızı bir renkle gösterilir. MT-07’nin kokpiti için özel olarak tasarlanan bilgi düzenlemesi, saat, mevcut vites, kilometre/yolölçerler ve takometre için daha büyük bir ekrana sahiptir. Trip 1, Trip 2 ve Trip F, sıcaklık ve diğer sayaç fonksiyonları sol gidon başparmak anahtarı ile değiştirilebilir ve sıfırlanabilir, devir göstergesi üstte konumlandırılmışken vites göstergesi gibi tuş göstergeleri sağdadır.
  • Yeni Nesil Tasarım
    3. nesil MT stiline katılan – MT-09’da olduğu gibi – MT-07’nin yeni görünümü, moda lideri renkler ve grafiklerle kendine özgü çekiciliğini daha da ortaya koyuyor. Yeni tasarlanan parçalar ve bileşenler, minimal yapısal unsurlarla entegre edilerek saf Hyper Naked karakterini vurgulayan çekici bir tasarım ortaya çıkıyor. MT Serisinin imza niteliğindeki tork ve güç ifadesi ile eşanlamlı bir siluete sahip olan MT-07, sıkı, kompakt ve güçlü bir görünüm sergiliyor.
  • LED Projektör Aydınlatma
    Konum lambaları, far ve hem ön hem de arka dönüş sinyalleri için yeni LED aydınlatma ile MT-07, modern bir tasarımla net ve güçlü bir aydınlatma sergiler.
  • Aksesuarlar
    Yeni MT-07’nizi ön kaporta, sineklik, çamurluk giderici ve çok daha fazlasıyla donatın!

 

 

Motor tipi 689cc sıvı soğutmalı, DOHC, 4 zamanlı, silindir başına 4 valf
Bore x Stroke 80.0 mm x 68.6 mm
Sıkıştırma oranı 11.5:1
Yakıt Enjeksiyon
Aktarma 6 vitesli; ıslak çok plakalı debriyaj
Sürüş Zincir
Süspansiyon / Ön 41 mm teleskopik çatal; 5.1-seyahatte
Süspansiyon / Arka Tek şok, ayarlanabilir ön yük ve geri tepme sönümlemesi; 5.1-seyahatte
Frenler / Ön Çift 298 mm hidrolik disk; ABS
Frenler / Arka 245 mm hidrolik disk; ABS
Lastikler / Ön 120/70ZR17
Lastikler / Arka 180/55ZR17
Fiyatlar ne durumda – bizde fiyat belirsiz

7.899 $ – Camgöbeği Fırtınası – Aralık 2021’den itibaren mevcut olacak

$7,899 – Team Yamaha Blue – Aralık 2021’den itibaren mevcut olacak

7.899 $ – Mat Kuzgun Siyah – Aralık 2021’den itibaren mevcut olacak

Motosikletler