12 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 20, 2024

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid, 125cc’lik birinci sınıf otomatik motosiklet, modern klasik tarzı benimsemiş. Yamaha modeli bu yeni renkleri ile farklı bir yaklaşımın kapılarını açıyor . Hibrit sistemle çalışan Blue Core motoruyla akıllı, çeşitli işlevlerle kullanımda verimliliği artırır. Hem sürüş performansı, ekonomi, konfor, farklı yaşam tarzlarınuygun düşünülmüş, ancak aynı segment özelliklerinin sınıfa sahiptir.

Ve 5 yıla veya 50.000 kilometreye* varan garantiyle daha az maliyetlidir.

Hem YÜKSEK PERFORMANS hem de daha iyi performans açısından tercih edilebileceği söylenmiş. Akıllı enjeksiyon motoru ile mükemmel hızlanma ve pürüzsüzlük sağlar. YÜKSEK YAKIT VERİMLİLİĞİ daha ekonomiktir. Tam ateşleme ve yanma ile sürtünmeyi ve daha iyi ısı dağılımını büyük ölçüde azaltır ve aha çevre dostu.

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid

Yakıt tüketimini azaltılmış, kirliliği azaltılmış, çevreye dost olmaya davet ediyor. Hibrit bir güç aktarma organı olan HYBRID SYSTEM gibi ileri teknoloji ile. Bu, SMART MOTOR JENERATÖR ile hızlı ama yumuşak bir şekilde çalışmaya yardımcı olur ve ayrıca STOP & START SYSTEM teknolojisi, otomatik motor kapatma sistemi ile son teknolojisi geliştirilmiş. ONE PUSH START sistemi ile yakıt tasarrufuna ve kirliliğin azaltılması ilk öncelik olarak alınmış.

sMvzO9

Ayrıca, “Yamaha Grand Filano Hybrid… Yeni”, FULL-LED FAR FULL-LED farlara sahip lüks tasarımı, birinci sınıf lüks tasarımı, daha parlak, her ikisi de ışıklı uzun kısa huzmeli farlarla öne çıkıyor. Gövdeye uyacak şekilde tasarlanmış LED TAILLIGHT LED stop lambaları ile LED’i arkaya uyacak şekilde kıslabiliyor. Büyük yumuşak sele, tüm fonksiyonlar, mesafe, zaman, gerçek zamanlı yakıt tüketimi ile COLOR TFT LCD renkli ekran göstergeli ve mükemmel konforlu koltuklara sahip.

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid

“Yamaha Grand Filano Hybrid … yeni”, ister DC SOKET, ister yedek güç konektörü, bir cep telefonunu şarj edebilsin istenmiş, tüm uygulamaları karşılayabilecek çeşitli işlevlerle birlikte gelir. Ön bölme ile GRAND BOX, 27 litreye kadar geniş saklama alanı, parlak LED ışıklar, AKILLI & KOLAY YAKIT, ön yağ doldurma, daha rahat, daha kolay, arabadan inmeye gerek kalmadan kaskları rahatça saklayabilir. kapağı otomatik olarak açmak için bir basma düğmesi ve büyük bir ayak dayama yeri, itin ve ayak ile bastığınızda kullanıma hazırdır. Daha rahat olmuş denilebilir.

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid

Ayrıca ABS modelindeki “Yamaha Grand Filano Hybrid… YENİ” de en gelişmiş özel seçenekler olan SMART ANAHTAR SİSTEMİ, akıllı bir araba anahtar sistemi ile eklenmiştir. Kapatma/açma ile daha kullanışlı, Çoklu Fonksiyonlar, her ikisi de ABS SİSTEMİ ile çalıştırma / durdurma / elin kilidini açma / koltuğun kilidini açma / yakıt deposu kapağının kilidini açma ABS fren sistemi kendinden emindir, emniyetlidir, ön fren basıncını kontrol eder otomatik olarak. Kilitlenme önleyici tekerlek, daha güvenli.

2022 Yamaha Grand Filano Hybrid

Yamaha Grand Filano Hybrid…NEW” için, ürün yelpazesinde 2 yeni lüks renkle gelen GRAND FILANO HYBRID ABS olan 2 model var: Charming Old Rose Pink ve Earth Brown. Kahverengi 63.100 baht fiyatla satışa sunulurken GRAND FILANO HYBRID 4 renkte mevcuttur: Luxury Grey, Majestic Black, Energetic Red ve Fresh Blue, 58.600 baht – 27.000 tl civarında fiyata sahip.

Motosikletler