2022 Yamaha BWs 125

0
17
blank

2022 Yamaha BWs 125

Yeniden tasarlanan, ultra modern BWs 125, kompakt bir pakette büyük özelliklere sahip, sağlam ve yakıt açısından verimli bir scooter. Yamaha Blue Core 125cc 4 zamanlı motoru ve tam otomatik V kayışlı şanzımanı ile güçlendirilen BWs 125, canlı ve hafif özellikleriyle etkileyicidir. Önde ve arkada kavernöz saklama bölmeleri bulunan, ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda getirmek için bol bol yer olduğundan emin olabilirsiniz.

2022 Yamaha BWs 125 Temel Özellikler
  • Blue Core VVA 125cc motor
  • Otomatik V Kayışı Şanzıman
  • Sağlam çelik boru çerçeve
  • 120/70-12 ön ve 130/70-12 arka DURO tubeless lastikler
  • Teleskopik ön çatal ve ikiz arka şok
  • 245 mm hidrolik dalga tipi ön disk ve 230 mm arka disk
  • Pürüzsüz kontrollü duruşlar için birleşik fren sistemi
  • Ayarlanabilir farlar
  • LCD Panel
  • USB-A şarj bağlantı noktasına sahip

2022 Yamaha BWs 125b 1024x683 1

Yamaha Blue Core VVA 125cc Motor
Yeni 2022 BWs 125, Yamaha’nın Blue Core 125cc sıvı soğutmalı, dört zamanlı, tek silindirli motoruyla donatılmıştır ve SOHC 4 valf kafası kullanarak kompakt boyutu için mükemmel yakıt verimliliği ve önemli güç sağlar 11.2:1 sıkıştırma oranı, bir DiASil silindiri ve alüminyum alaşımlı dövme piston ile. BWs 125’in motorunda Yamaha’nın Değişken Valf Çalıştırma (VVA) teknolojisi, lineer hızlanma, daha düşük hızlarda güçlü tork ve en üst seviyeye ulaşan güç için farklı devirlerde değişen valf zamanlamaları bulunur. Güç, büyük bir off-the-line hızlanma ile kolay, gaz kelebeği çevir ve çalıştır işlemi sağlamak için santrifüj kavramalı tam otomatik V kayışlı şanzıman aracılığıyla sağlanır.

Sağlam ve Sert Şasi
Denge ve sağlamlık için 2022 BWs 125, kolay montaj için kademeli tasarıma sahip hafif ama güçlü çelik boru çerçeve ile üretilmiştir. Kauçuk burç bağlantılı güçlü bir çelik motor braketi, konforlu bir sürüşe ve azaltılmış titreşime katkıda bulunur. Daha fazla konfor için, teleskopik bir çatal, güç için etli dış borulara sahiptir, çatal botlar ise 33 mm’lik büyük iç boruları döküntülerden korumaya yardımcı olur. Arka tekerlek salınım kolu, hem caddelerde hem de asfaltsız yollarda konforlu sürüş için tam 3,1 inçlik seyahat mesafesine sahip ikiz arka amortisörlere sahiptir.

2022 Yamaha BWs 125d 1024x683 1MOTOR

  • Otomatik Rahatlık
    Santrifüj kavramalı tam otomatik, V-kayışlı şanzıman, büyük hat dışı hızlanma ile kolay, gaz kelebeği çevir ve çalıştır işlemi sağlar.
  • Temiz Çalışan Tasarım
    Yukarıya doğru eğimli bir susturucu, hava kirliliğini azaltmak ve emisyon düzenlemelerini karşılamak için iki egzoz katalizörü içerir.
  • Konfor Odaklı Motor Braketi
    Kauçuk burç bağlantılı güvenilir çelik motor braketi, azaltılmış titreşim ile konforlu bir sürüşe katkıda bulunur. Bağlantı mekanizmaları, saklama bölmesi için alanı en üst düzeye çıkarmak için şasinin alt tarafına yerleştirilmiştir.
  • Kolay Motor
    Çalıştırma BWs 125 üzerindeki bir dekompresyon mekanizması, daha iyi yakıt tüketimi ile sorunsuz, sessiz motor çalıştırma için bir marş jeneratörü kontrol ünitesi ile birlikte motor marş sıkıştırma basıncını azaltır.
  • Değişken Valf Çalıştırma
    BWs 125’in motorunda, doğrusal hızlanma, daha düşük hızlarda güçlü tork ve en üst seviyeye ulaşan güç için farklı devirlerde valf zamanlamasını değiştiren Yamaha’nın Değişken Valf Çalıştırma (VVA) teknolojisi bulunur.
  • Yamaha Blue Core Motor
    Yamaha’nın Blue Core 125cc sıvı soğutmalı, dört zamanlı, tek silindirli motoru, 11.2:1 sıkıştırma oranına sahip bir SOHC 4 valf kafası ve bir DiASil silindir kullanarak kompakt boyutu için mükemmel yakıt verimliliği ve önemli güç sağlar. ve bir alüminyum alaşımlı dövme piston. Yakıt enjeksiyonu, kolay soğuk çalıştırma dahil olmak üzere değişen koşullar için en uygun yakıt karışımını sağlar.

2022 Yamaha BWs 125a 1024x683 1

ŞASİ/SÜSPANSİYON

  • Rahat Ergonomi
    Duraklarda daha kolay düz taban için dar sele tasarımı ve sürücü koltuğunun önünde bol miktarda bacak alanı ile iki kişilik konforlu ve ferah bir sürüş pozisyonu hazır. Bu arada yolcu, BWs 125’in gövde tasarımına temiz bir şekilde uyum sağlayan özel katlanabilir ayaklıklara ve güvenli tutamaklara sahip olur.
  • Dayanıklı Süspansiyon
    Teleskopik çatal, dayanıklılık için etli dış borulara sahiptir, çatal çizmeler ise 33 mm’lik büyük iç boruları döküntülerden korumaya yardımcı olur. Arka tekerlek salınım kolu, hem caddelerde hem de asfaltsız yollarda konforlu sürüş için tam 3,1 inç seyahat mesafesine sahip ikiz arka amortisörlere sahiptir.
  • Geniş Yakıt Menzili
    BWs 125, 1,6 galonluk yakıt deposunu geniş bir seyir aralığında taşıyan olağanüstü yakıt verimliliğine sahiptir. Yakıt deposu emisyon sistemi, benzin buharlaşmasını kontrol etmek ve hava kirliliğini azaltmak için bir kömür kutusu içerir.
  • Hardy Çelik Çerçeve
    Sağlam çelik boru çerçeve hafiftir ancak güçlüdür ve kolay montaj için kademeli bir tasarıma sahiptir.
  • Ağır Hizmet Lastikler ve Jantlar
    Fat 120/70-12 ön ve 130/70-12 arka DURO tubeless lastikler, asfaltsız yollarda ve sokakta mükemmel yol tutuşu için yeni tasarlanmış hafif tekerleklerle birlikte agresif görünümlü blok desene sahiptir.
  • Yüksek Kaliteli Frenleme
    245 mm hidrolik ön disk ve 230 mm arka disk frenler bol miktarda durdurma gücü sağlarken, dalga tipi ön rotor tasarımı son teknoloji bir tarz katar. Birleşik bir fren sistemiyle, arka fren kolu, güvenli ve yumuşak kontrollü duruşlar için ön frenin tek başına çalışmasını engellerken, ön frene bir miktar fren kuvveti uygular.

 

EK ÖZELLİKLER

  • Modern Gösterge Paketi
    BWs 125’in şık LCD ölçeri, bir yakıt göstergesinin yanı sıra okunması kolay görünürlük ile eksiksiz bir gösterge ışığı yelpazesine sahiptir.
  • USB Şarjlı Bol Saklama Alanı
    Geniş sele altı saklama bölmesi, tam boy bir kask için yeterince geniştir ve iki kask askısına sahiptir. Ön saklama bölmesi, hareket halindeyken cihazınızı rahatça şarj etmeniz için bir elektrikli USB soketi ile donatılmıştır.
  • Güvenli ve Kullanışlı
    BWs 125, park kolaylığı için hem orta hem de yan ayak sağlar. Park halindeyken ekstra güvenlik için ana şalter bir anahtar deliği kilit kapağı ile donatılmıştır. Ve yakıt deposu, kolay yakıt ikmali için kontak anahtarının hemen solunda bulunur.

2022 Yamaha BWs 125c 1024x683 1

TÜM TEKNİK ÖZELLİKLER

MOTOR

MOTOR 4 zamanlı, Sıvı soğutmalı, SOHC, 4 valfli, tek
YER DEĞİŞTİRME 125 cc
DELİK VE İNME 52,0 x 58,7 mm
SIKIŞTIRMA ORANI 11.2 : 1
YAKIT TESLİMATI Yakıt enjeksiyonu
TAHMİNİ YAKIT TÜKETİMݱ 2,3 L/100 km (101 mpg)
YAĞLAMA ıslak karter
ATEŞLEME / ÇALIŞTIRMA TCI / Elektrikli Başlatma
BULAŞMA Tam Otomatik CVT
SON SÜRÜŞ V kayışı / Düz dişli

 

 

ŞASİ

SÜSPANSİYON (ÖN) 3,2 inç hareket mesafesine sahip teleskopik dik çatal
SÜSPANSİYON (ARKA) 79 mm (3,1 inç) tekerlek hareket mesafesine sahip salınım kollu çift amortisör
FRENLER (ÖN) Disk fren / 245 mm / çift pistonlu kaliperli tek disk
FRENLER (ARKA) Disk fren / 230 mm / tek pistonlu kaliperli tek disk
LASTİKLER (ÖN) 120/70-12
LASTİKLER (ARKA) 130/70-12

 

 

KRİTİK VERİLER

UZUNLUK 1 920 mm (75,6″)
GENİŞLİK 759 mm (29,9″)
YÜKSEKLİK 1.151 mm (45.3″)
DİNGİL AÇIKLIĞI 1.341 mm (52.8″)
KOLTUK YÜKSEKLİĞİ 785 mm (30.9″)
YAKIT KAPASİTESİ 7,3 litre
ISLAK AĞIRLIK 128 kg (282 lb.)
RENKLER) Team Yamaha Mavi
Mat Siyah

YORUM YOK