Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2022 2022 Vespa Elettrica Red

2022 Vespa Elettrica Red

0
16
blank

Vespa Elettrica , İtalyan teknolojisinin en son ikonudur . Gelişmiş bağlantı ve sessiz çalışma , kişiselleştirme ve erişilebilirlik , çevreye saygı ve benzersiz stil ile eş anlamlıdır. Vespa, her zaman Vespa Elettrica ile tam olarak ifade edilen bu değerleri somutlaştırdı ve şirketin her zaman zamanının ötesinde olan bir marka statüsünü teyit etti.

2022 Vespa Elettrica Red
2022 Vespa Elettrica Red

Kolay veya daha doğrusu doğal sürüşü ile Vespa Elettrica , Piaggio Group’un elektrikli mobilite araştırmalarının nihai ifadesidir. Grup, artan çevresel kaygılara yanıt vermeyi, giderek daha sürdürülebilir ve yaşanabilir bir kentsel yaşam alanı için teknolojik çözümler sağlamayı amaçlıyor.

Şehirlerin nefes almasına yardımcı olan çevre dostu bir ruh, ikonik Vespa zarafetiyle birleşerek yollarımızın geleceğini şekillendiren iki tekerlekli mobiliteyi yaratıyor.

Yalnızca iki tekerlekli hareketlilikte devrim yaratan değil, aynı zamanda yola canlı ve yeni bir enerji duygusu getiren, elektrikli bir kalbe sahip çağdaş bir sanat eseri.

2022 Vespa Elettrica Red
2022 Vespa Elettrica Red

Piaggio Group ve (RED) arasındaki ortaklık , 2006 yılında Bono tarafından kurulan derneğin (RED) kullandığı tüm ikonik ürünler gibi, EICMA 2021’de tamamen kırmızı renkte sunulan (VESPA ELETTRICARED’in yaratılışını görüyor. ve Bobby Shriver, küresel sağlığın dünyanın en büyük destekçilerinden biri olan Global Fund’ın faaliyetlerini desteklemeye katkıda bulunuyor.

(RED), AIDS ile mücadeledeki çabalarına ek olarak, şimdi de COVID-19 pandemisine ve en savunmasız topluluklar üzerindeki yıkıcı etkilerine karşı mücadeleye katılıyor. Bugüne kadar (RED)’in katkıda bulunduğu Global Fund yardımı, dünya çapında 220 milyondan fazla insana yardım ederek 700 milyon doları aştı.

2016’dan beri Vespa, (RED) tarafından böylesine asil bir amaca katkıda bulunmak üzere seçilen tek iki tekerlekli markadır. 2017’de (VESPA 946) RED’den ve 2020’de (VESPA PRIMAVERARED’den sonra, Vespa Elettrica, sağlığa dikkat ve çevreye saygı ortak değerlerini diğerlerinden daha etkili bir şekilde somutlaştıran bu önemli işbirliğinden doğan üçüncü özel üründür. çevre ve gezegen.

(RED) markalı versiyonunda, Vespa Elettrica, kırmızı çelik gövde ve sele ve elmas kenarlı kırmızı boyalı jantlardan oluşan tam kırmızı bir ‘kıyafet’ giymek için genellikle onu ayıran özel gümüş kaplamayı ortadan kaldırır. Döşeme, siperin kenarında, direksiyon kapağı süslemelerinde ve ön çamurluğun tepesinde görünen krom kaplamalarla tamamlandı.

2022 Vespa Electtrica Red 2Vespa ve (RED), pandemilere karşı mücadelede her birimizin bir rol oynayabileceği ve değişimin yönlendirilmesine yardımcı olabileceği inancını paylaşıyor. Bu nedenle (VESPA ELETTRICA) RED’i satın alanlar , satılan her araç için AIDS ve pandemilerle mücadeleye katkıda bulunmak üzere Küresel Fon’a 100 ABD Doları bağışlanacak şekilde somut adımlar atıyor.

Kolay şarj edilebilir
Koltuğun altında bulunan pil şarj cihazı 4 saatte tamamen şarj edilebilir. Hem motor hem de akü bakım gerektirmez.

Temiz enerji
Modern lityum iyon pilli Piaggio elektrikli fırçasız motor, yavaşlama sırasında yeniden şarj etmek için verimli Kinetik Enerji Geri Kazanım Sistemini (KERS) kullanır.

2022 Vespa Elettrica Red Özellikler/Teknik Ayrıntılar
ABD MSRP Fiyatı: $ USD
Kanada MSRP Fiyatı: $ CDN
Avrupa/İngiltere MSRP Fiyatı: £ Bayiye Bakın GBP

GÜÇ ÜNİTESİ Piaggio Group
SÜREKLİ GÜÇ 3,5 kW
MAKSİMUM GÜÇ 4 kW
MOTOR TORK 200 Nm (direksiyonda)
AKÜ VOLTAJI 48 V
AKÜ KAPASİTESİ 86 Ah
AKÜ ENERJİSİ 4,2 kWh
HÜCRE LG Chem
ŞARJ SÜRESİ 4 sa*
AKÜ ÖMRÜ 1.000 %80 devir )
MAKSİMUM HIZ 30mph
AKÜ AĞIRLIĞI 25 kg
ENERJİ GERİ KAZANIMI Evet
ÖN LASTİK 110/70 – 12”
ARKA LASTİK 120/70 – 11”
ÖN FREN Ø 200 mm disk
ARKA FREN Ø140 mm kampana
FREN SİSTEMİ –
TEKERLEK 53.14 inç
UZUNLUK 28.92 inç 73.62
inç
YÜKSEKLİK 45,27
EYER YÜKSEKLİK 31,10
AĞIRLIK (PİL İLE) 286,6 lbs
*220 V güç ile minimum şarj süresi

YORUM YOK