Giriş Yap



2022 Triumph Tiger 1200, 7 Aralık’ta tanıtılacak

triumph tiger 1200 left front three quarter0

Triumph Motorcycles, tamamen yeni Tiger 1200 ADV, 7 Aralık 2021’de piyasaya çıkacağını onayladı. Bu yeni macera ADV modeli, küresel lansmanından kısa bir süre sonra Ülkemiz pazarına ulaşacaktır ve 2022’nin başlarında sokaklarda görmeyi umuyoruz.

Fiyat mı? Hiç ucu değil, pahalı ötesi diyebilirim.

triumph-tiger-1200-left-front-three-quarter2

Şirket, prototip motosikleti geçmişte birkaç kez sergiledi. Resmi tanıtım videoları ve görsellerinde görüldüğü gibi motosiklet, yalın bir tasarıma, iki bölmeli bir fara, yarı kaportaya, uzun bir ön cama, bölünmüş stil seleye, uzun egzoz çıkışına ve iç lastiksiz lastik uyumlu çapraz tasarıma sahip olacak. – kollu tekerleklere sahip.

Güç çıkışının BMW R 1250 GS ve Ducati Multistrada V4 gibi rakipleriyle aynı seviyede olmasını beklememize rağmen mekanik özelliklerle ilgili ayrıntılar henüz mevcut değil. Özellik listesi de rekabetle eşit olmalıdır. Resmi tanıtım videoları, yeni Tiger 1200’de tam LED aydınlatma ve Bluetooth özellikli renkli TFT ekran gibi özellikleri onayladı.

triumph-tiger-1200-right-front-three-quarter1

Elektronik binici yardımcıları, rakiplerine benzer şekilde bir atalet ölçüm birimi içermelidir. Bu, viraj alma ABS ve yağlanmaya duyarlı çekiş kontrol sistemi gibi güvenlik özelliklerini motosiklete getirmelidir. Motosiklet büyük olasılıkla ısıtmalı tutamaklar, ısıtmalı koltuklar ve bir hız sabitleyici sistemi de olacak.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok