12 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 20, 2024

2022 SUZUKI GSX-S1000GT

Suzuki, 2022 model yılı için GSX-S 1000F sport- tourer’ı GSX -S1000 platformunda tamamen yeni bir “GT” versiyonuyla değiştiriyor .

Yeni GT ve GT+ kardeşinde uzun mesafe konforu ve spor motosiklet performansı, paketi tamamlamak için üst düzey stabilite ve sürüş kalitesindeki elektroniklerle birleşiyor.

2022-suzuki-gsxs-1000gt-1
2022-suzuki-gsxs-1000gt-1

Suzuki GSX-S1000GT kardeşlerin her ikisi de kendilerini çok sportif bir tarzda taşıyorlar, ancak uzun mesafe konforunu artırmak için burada ve orada bazı hesaplanmış ayarlarla. Agresif bir kaporta, yönlü LED farlar, LED işaretleyici ışığına sahip.

Aynalar, pilotun omuzları için rüzgar basıncına karşı ek koruma sağlayan ön camın dış kısmında orta uzunlukta çıkıntılarda bulunur. Cam, hem sürücü hem de yolcu için düşük türbülanslı bir rüzgar kabarcığı oluşturmak ve enstrümantasyon için koruma sağlamak üzere tamamen havalandırılmıştır.

2022-suzuki-gsx-s1000gt
2022-suzuki-gsx-s1000gt

Rahat bir sürücü konforu, herhangi bir spor motosikletten beklediğinizden daha dik bir duruş sağlar ve döküm gidon 0,90 inç uzatıldığından, direksiyon üzerinde daha fazla yükseliyorsunuz. Sürücünün ayaklıklarına da daha fazla diz mesafesi , yolcu ayaklıkları, temel GT’de isteğe bağlı olan ancak GT+ modelinde standart donanım olan çantalarla birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sert yan çantalar, büyük bir modüler kask büyük olasılıkla sığmayacak olsa da, çoğu tam kaskı alabilir, bu nedenle alırsanız ilk önce bir kontrol edin.

6,5 inçlik bir TFT ekran , gösterge ekranı işlevi görür ve Suzuki Akıllı Sürüş Sistemi (SIRS) için arayüz olarak iki katına çıkar . Bu motosiklet, Suzuki’nin iletişim, navigasyon, hava durumu ve müziği bir araya getirerek uzun mesafelerde can sıkıntısını gideren ve rotanızı planlamanıza yardımcı olan yeni mySPIN özelliğini taşıyor. mySPIN bilgi-eğlence sistemi uygulaması, yol müziklerinizi yönetmek için Apple App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir .

Suzuki,  daha fazla menzil ve güven için yakıt kapasitesini 2 litre artırarak 22 litre benzine kadar genişletti. Sele derin kıvrımı, bir bungee ağı için ankraj görevi gören etli JC raylarıyla tamamlanan uzun bir arka bölüm platformu sağlamış.

Alt şasinin ucundaki bir arka lamba, daha kısa mesafeli flaşör çubuklarının üzerinde ve plakayı monte etmeye yetecek kadar büyük kısa bir çamurluk ile LED ışıklar arkada kolaylık sağlamış. Salınım koluna monteli bir kucaklayıcı, arkadaki kaçış muhafazasını tamamlar. Genel olarak, yan çantaların ve isteğe bağlı daha uzun ön camın bile azaltamayacağı sportif bir görünüme sahiptir .

Motosikletler