Giriş Yap



2022 Kawasaki Ninja H2 SX SE

2022-kawasaki-ninja-h2-sx-se

Kawasaki 2022 için diğerleri gibi planlıyordu, fakat tamamen yenilenmiş değil sadece birkaç değişiklik yapılmış. Ninja SX SE + 2021 sevdiğim motosiklet modellerinden biriydi fakat hiç ulaşabileceğimi sanmıyorum.

Lastikte yaklaşık 170 hp üreten süperşarjlı sıralı dört silindirli motora sahip, ancak Showa elektronik süspansiyon artık standart olarak geliyor ve + lakabı ABD pazarından çıkarıldı.

Büyük haber şu ki, H2 SX SE, radar teknolojisine sahip ilk Japon makinesi. Ducati Multistrada V4 S ve BMW R18 Transcontinental’de gördüğümüze benzer şekilde, H2 SX SE, yeni Gelişmiş modelin bir parçası olarak Adaptif Hız Kontrolü (ACC), Ön Çarpışma Uyarısı (FCW) ve Kör Nokta Tespiti (BSD)’na sahip. Sürücü Yardım Sistemi (ARAS) bile var.

2022-kawasaki-ninja-h2-sx-se-1

Ayrıca yeni, üçüncü taraf uygulamaları indirmenize ve bunları gösterge paneline (Spotify gibi) yansıtmanıza olanak tanıyan SPIN adlı yeni bir akıllı telefon bilgi-eğlence uygulamasına sahip, devasa 6,5 ​​inç TFT’ye sahip. Diğer elektronik yükseltmeler arasında yeni bir lastik basıncı izleme sistemi, Araç Tutma Yardımı (VHA), USB güç çıkışı, kavrama ısıtıcıları, uzaktan anahtarlık, Kawasaki Elektronik Kontrol Süspansiyonu (KECS) ayarları ve yeni bir Bosch 10.3ME ABS IMU yer alıyor.

2022-kawasaki-ninja-h2-sx-se-6

Motosikletin cesaretine gelince, motor yeni kam zamanlaması, yeni bir egzoz susturucusu alıyor, ikinci dişli çarkı, birbirine geçmeyi kolaylaştırmak için diş sayısı azaltıldı ve hidrolik debriyaj sıvısı hacmi, daha iyi bir his vermek için değiştirildi.

2022-kawasaki-ninja-h2-sx-se

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok