Giriş Yap



2022 JAWA 350 OHC

2022 JAWA 350 OHC

2022 JAWA 350 OHC küllerinden yeniden doğuyor.

2022 JAWA 350 OHC motosikletleri, geleneksel motor hacmi kategosindedir. Bu nedenle, bu kategoride sadık müşterilerimizin alışkın olduğu standart standartları korumaya çalışmışlar. Şimdi klasik JAWA 350 motosikletlerinin model serisini hem iki zamanlı hem de dört zamanlı versiyonlarda sunmuşlar.

Dört zamanlı versiyon:

2022 JAWA 350 OHC motosikletleri, şu anda geçerli olan EURO 5 standartlarını karşılamaktadır. Bu standart, yalnızca emisyon limitleri konusunda daha yüksek talepler getirmekle kalmaz, aynı zamanda operasyonel güvenlik de sağlar. Bu nedenle yeni JAWA 350 OHC modelleri, tarihlerinde JAWA motosikletleri için bir ilk olan ABS fren destek sistemi ile donatılmıştır. Motosikletin daha alçak yapısı, çok uzun olmayan sürücüler için bile daha iyi yol tutuş olanakları ve kullanılabilirlik sunar. 100 km’de üç litre benzinin biraz üzerinde olan yakıt tüketimi, sürüş keyfinizi de kesinlikle artıracaktır.

JAWA 350 OHC – Tasarım, 1970’lerde ve 1980’lerde seri olarak üretilen JAWA 350, tip 634 motosikletine dayanmaktadır ve egzoz sistemi gibi genetik unsurları dörtlü serinin şeklini takip etmektedir. -stroke motosikletler, örneğin, JAWA 500 OHC.

JAWA 350 OHC Spor– JAWA 350 OHC Scrambler modelinin pazara başarılı bir şekilde yerleştirilmesinden sonra, gelecekte de bu tarz motosikletlere devam edileceği açıktı. Yeni EURO 5 homologasyon standardına geçiş, küçük teknik değişiklikler gerektirdi, ancak motosikletin genel konseptleri açısından bunlar minimum değişikliklerdi. Bu minimum değişiklikler, şüphesiz bu popüler modelin sürüş özelliklerinin iyileştirilmesine katkıda bulunur. Bunlar esas olarak arka çatal, arka disk fren, yeni kullanılmış yağ soğutucusu ve LED farda yapılan modifikasyonlardır. JAWA 350 OHC Sport modelinin tasarımı, selefi gibi, JAWA marka motosikletlerin motosiklet yarışlarındaki zengin başarısının üzerine inşa etmeyi amaçlıyor. Baskın ve geleneksel özellik, klasik damla şeklindeki tanktır.

 

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok