18.6 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2022 Honda Click 160

Honda Click 160 Scooter Tanıtıldı: Yamaha Aerox 155 ile Yarışıyor.

Honda, Tayland’daki Bangkok Motor Show’da yeni 2022 Honda Click 160 scooter’ı tanıttı. Uluslararası pazarlarda, Honda Click 160, Suzuki Burgman, Yamaha NMAX ve Yamaha Aerox 155 gibi diğer Japon scooterlarının beğenisine karşı rekabet ediyor.

2022 Honda Click 160, daha keskin hatlara sahip bir tasarıma sahip ve bu da onu çok agresif ve sportif kılıyor. Tam LED aydınlatma, paketi tamamlayarak sete modernlik getiriyor. Tasarımdan bahsetmişken, Honda Click 160 bir maxi-scooter değil ama neredeyse bir maxi-scooter gibi görünmesini sağlayan büyük bir çamurluğa sahip. Genel olarak tasarım, Hindistan’daki Suzuki Burgman scooter serisine benziyor, ancak tasarımda çok sayıda keskin çizgi ve açı var.

2022 Honda Click 160 ayrıca daha hafif, daha güçlü ve daha dayanıklı olan ve tüm yollarda sürüşü çevik hale getirmeye yardımcı olan yeni bir Gelişmiş Akıllı Mimari Çerçeveye (eSAF) sahip .

Teknoloji açısından, scooter tamamen dijital yeni bir gösterge panosuna, ön torpido gözünde USB şarj cihazına, akıllı anahtara (anahtarsız) ve koltuğun altında bagajınızı saklamak için geniş alana sahiptir.

Temel Özellikler

  • 15HP ve 13.8NM sunan, oldukça şevkli bir 156.9cc single’ı barındırıyor.

  • Sportif stilin yanı sıra bu scooter, anahtarsız çalıştırma, dijital gösterge paneli, tam LED aydınlatma ve daha birçok özellik açısından da zengindir.

  • Çok yönlü disk frenler standarttır, ancak Kombine Fren Sistemi (CBS) veya ABS arasında bir seçim vardır.

Özellikle, Honda Click 160 ön ve arka disk frenlerle dolu olarak geliyor. Her ikisi de bir Kombine Fren Sistemi (CBS) veya tek kanallı ABS paketi seçenekleriyle bağlanabilir, ikincisi elbette ikincisinden daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir.

Kaynaklara göre, Honda Click 160’ın dijital gösterge paneli, yakıt seviyesi, kilometre sayacı, ortalama yakıt tüketimi, hız ve daha pek çok bilgi gibi çeşitli bilgileri görüntüler. Honda Click 160 scooter’a güç vermek, 15 hp maksimum güce ve 13.4 Nm maksimum torka sahip tek silindirli, sıvı soğutmalı bir motordur ve bu güç ve tork, bir CVT şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere iletilir.

Honda Click 160, teknik özellikler açısından Yamaha Aerox 155’e yakın olsa da, düz taban, Click 160’ın biraz daha pratik olmasını sağlıyor.

Motosikletler