18.2 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2022 Honda ADV 350

2022 Honda ADV 350 kendi segmenti arasından sıyrılıyor. HSTC çekiş yönetimi ile her zorluğun üstesinden gelen sportif bir motorla eşleşen uzun mesafeli süspansiyon ve blok desenli lastikler sayesinde sağlam tasarımının kanında macera vardır. Geniş Koltuk altı saklama alanı, Ayarlanabilir ekran, Akıllı Anahtar ve LCD gösterge paneli ile tam donanımlı – Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol sistemi bağlantısı ile – performans, stil ve kentsel pratiklik açısından büyük benzersiz bir scooter.

Ayarlanabilir Rüzgar Koruması ile İki Kişilik Konfor

Zorlu macera stili yeni sınırları belirlerken, büyük scooterların ne anlama geldiğini unutmadık: konfor ve pratiklik. Destek için şekillendirilmiş koltuk yalnızca 780 mm yüksekliğindedir, bu nedenle yere ulaşmak kolaydır. Ayrıca iki tam yüz kaskı için yeterli olan toplam 48 litrelik koltuk altı saklama alanı ve ayrıca USB Type-C soketli bir torpido gözü vardır. Ekran, 133 mm’ye kadar yükseklik ve açı olmak üzere 4 aşamada ayarlanır. Yüksek ayarda, havayı omuzların etrafına yönlendirerek daha uzun yolculuklarda yorgunluğu azaltır. Düşük ayarda, şehir içinde mükemmel bir soğutma havası akışı sağlar.

2022 Honda ADV 350 Sadece 183 kg ağırlığında, tam özellikli ve güçlü bir motorla inşa edilmiş – şehir içi seyahati kolay hale getirmek için gereken tüm gelişmiş özelliklerle birlikte – ayrıca uzun yol süspansiyonu (125 mm ön ve 130 mm arka), yerden ekstra yükseklik ve ışığı kapatan blok desenli lastiklere sahiptir. Arazi sürüşü ve asfaltsız yollar kolay sürüş sağlar.

Çekici negatif LCD gösterge paneli, aramalar ve müzik için Honda RoadSync uygulaması aracılığıyla cihazınıza bağlanan Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol sistemine (HSVC’ler) sahiptir. Tüm aydınlatmalar LED’dir ve agresif çift farlar tarafından yönetilirken Acil Durdurma Sinyali (ESS) arka göstergeleri çalıştırarak (ve iptal ederek) ani bir duruşun arkasındaki yol kullanıcılarını uyarır.

Motosikletler