16.6 C
İstanbul
Pazartesi, Nisan 22, 2024

2022 GSX-S1000GT Teknik Özellikler

2022 GSX-S1000GT Teknik Özellikler

Önceki nesil GSX-S1000F‘nin evriminden biraz daha fazlası olan GSX-S1000GT, performans odaklı tur tutkunlarının arzu ettiği dönüşümü gerçekleştiriyor, ister uçakta bir yolcuyla uzun bir yolculuğa çıkın, ister virajlı bir spor sürüşün keyfini çıkarıyor olun. Asfalt size adanmış gibi hissedeceksiniz. GSX-S1000GT‘nin performansı bir keşiftir, görünümü nefes kesicidir ve tam renkli TFT gösterge paneline entegre yeni Suzuki mySPIN bağlantı uygulaması, kişilere, haritalara, müziğe ve telefon iletişimine kolay erişim sağlar.
Uzun stroklu, GSX-R motor mimarisini kullanan 999cc dört zamanlı, sıvı soğutmalı DOHC sıralı dört motor, geniş güç bandı boyunca sorunsuz, tutarlı güç sağlar. Bu, hem günlük sürüşte yaygın olarak kullanılan düşük ila orta aralık motor hızlarında hem de otoyolda uzun mesafeler seyahat ederken kullanılan orta ila yüksek aralıkta sürüş deneyimini geliştirir. Rafine ve kontrollü performans, elektronik hız sabitleyici, çekiş kontrolü* ve debriyajsız hızlı vites değiştirme dahil olmak üzere Suzuki Akıllı Sürüş Sistemi (SIRS) teknolojisi tarafından yönetilir, bu nedenle daha yavaş trafikten geçmek bir efsanedir, asla bir zorlanmazsınız.

2022 GSX-S1000GT

Çift direkli alüminyum çerçeve ve süper bisiklet destekli salınım kolu, çevik yol tutuşu ve mesafeyi kat edecek harika yol tutuş yeteneği sağlamaya yardımcı olur. Görsel olarak çarpıcı, yeni kafes tarzı alt çerçeve tasarımı, isteğe bağlı, yüksek kapasiteli 36L yan çantalar için güvenli bağlantı noktaları oluştururken kalın, daha konforlu bir yolcu koltuğu sağlar. GSX-S1000GT’nin kargo kapasitesi ve süspansiyon kontrolü, tamamen ayarlanabilir, ters KYB çatalı ve ayarlanması kolay arka amortisörü sayesinde her yeni varış noktasına göre esneyebilir. İkili, ABS donanımlı, radyal monteli, dört pistonlu, Brembo ön fren kaliperleri ve 310 mm yüzer rotorlar, güvenle iki katına çıkmak için gereken kontrollü durma performansını sağlar.

Konfor, kilometrelerce zahmetsiz performans için hayati öneme sahiptir ve GSX-S1000GT, bir sonraki uzun sürüşünüzü kabul etmeye hazırdır. Yeni dökme alüminyum gidon, önceki GSX-S1000F’nin çubuklarından daha geniştir ve GSX-S1000GT‘yi herhangi bir yolda yönlendirmek için uygun kaldıraç sağlayarak rahat bir erişim için şekillendirilip konumlandırılmıştır. Gidonun özel kauçuk yuvası, sürücünün ellerindeki titreşimi sönümlerken, tüm ayak dayama yerlerinde, sürücünün ve yolcu botlarındaki titreşimi sönümlemek için dayanıklı kauçuk parçalar bulunur. Sürücü ve yolcu koltukları, uzun yolculuklarda konforu en üst düzeye çıkaran yeni bir sportif tasarıma sahiptir ve her ikisi de tutuş ile hareket özgürlüğünü dengeleyen yeni bir kaplama malzemesine sahiptir. Sürücünün koltuk şekli hareket özgürlüğünü daha da artırırken, arka koltuk tasarımı yolcu konforunu en üst düzeye çıkarır ve yeni tutunma çubuğu tasarımıyla iyi bir şekilde bütünleşir.

2022 GSX-S1000GT

GSX-S1000GT, sportif touring performansına ve konforuna yeni bir soluk getiriyor. GT’nin çarpıcı ve orijinal yüzü, eğimli bir burunla başlarken, yatay olarak yerleştirilmiş bir çift LED far, V şekilli konum lambası, yeni ayna tasarımı ve yana monte edilmiş LED dönüş sinyalleri, Suzuki’ye özgü benzersiz bir Grand Touring görünümü oluşturuyor. . GT’nin cüretkar stili, tamamen entegre bir görünüm için isteğe bağlı yan kasalarda ve gezici ön camda devam ediyor. GT’nin mevcut iki gövde rengi, görkemli Metalik Yansıtıcı Mavi ve 2022 GSX-S1000GT‘yi motosikletçiliğin en iyi yol arkadaşı olarak tanımlamak için benzersiz GT logolarıyla birleştirilmiş, her zaman popüler olan Glass Sparkle Black’dir.

MOTOR ÖZELLİKLERİ
GSX-S1000GT’nin uzun stroklu GSX-R motoru, artırılmış maksimum beygir gücü ile tüm devir aralığında geniş, pürüzsüz bir tork eğrisi üretecek şekilde iyileştirildi.

GSX-S1000GT, sürücüye heyecan verici bir sürüş deneyimi sağlamak için bol miktarda üst düzey güçle öngörülebilir ve kontrol edilebilir gaz tepkisi sağlar.
Yeni eksantrik mili profilleri, yalnızca emisyonları iyileştirmek için değil, aynı zamanda sürücü kontrolünü geliştirirken motorun performansını ve sürülebilirliğini dengelemek için kaldırma ve valf çakışmasını azaltır.

Performansa yardımcı olmak ve dayanıklılığı artırmak için yeni valf yayları yeni eksantrik millerine göre kalibre edilmiştir.
Kam zinciri gergisi ve gerginlik ayarlayıcı, sürtünmeyi azaltmak ve dayanıklılığı artırmak için güncellendi.

Suzuki’nin efsanevi Çift Girdaplı Yanma Odası (TSCC) tasarımı, düz tepeli pistonlarla, tüm devir aralığı boyunca geniş bir güç dağılımı sağlamaya yardımcı olan optimum 12.2:1 sıkıştırma oranına ulaşan silindir kafasına işlenmiştir.

Sonlu Elemanlar Metodu (FEM) analizi kullanılarak tasarlanan alüminyum pistonlar, optimum sertlik ve ağırlık için dökülür.

Silindirler arasındaki havalandırma delikleri, motorun daha fazla güç ve tork sunabilmesi için karter içindeki pompalama kaybını azaltır.
Üst kartere entegre edilmiş Suzuki Kompozit Elektrokimyasal Malzeme (SCEM) kaplı silindirler, sürtünmeyi azaltır ve ısı transferini ve dayanıklılığı artırır.
Motor kasası kaplaması, güçlü bir kalite görüntüsü sunarken, motor kapaklarının tasarımı (debriyaj, stator ve tahrik dişlisi) yeni bir şekil ve kaplama ile güncellendi.

GSX-S1000GT‘de yeni elektronik gaz kelebeği gövdeleri kullanılır, bu nedenle özellikle sürücü bir köşeden çıkmak için gaza basarken motor tepkisi daha yumuşak ve daha kontrollüdür.

Bu Ride-by-Wire gaz kelebeği gövdeleri, Suzuki Sürüş Modu Seçici (SDMS), Çekiş Kontrolü (TC) ve Çift Yönlü Hızlı Vites Sistemi (QS) için hassas kontrol sağlar.
Her bir gaz kelebeği gövdesindeki uzun uçlu, 10 delikli yakıt enjektörleri yakıt atomizasyonunu iyileştirirken, otomatik Rölanti Hızı Kontrolü (ISC) soğuk çalıştırmayı iyileştirir ve motor rölantisini dengeler.
Hava filtresi, GSX-S1000GT’nin artan motor performansına katkıda bulunurken, GSX-S1000’in ünlü olduğu heyecan verici giriş sesini koruyan yeni bir iç yapıya sahiptir.

Hava temizleyicinin dış şekli, daha büyük kapasiteli yakıt deposuna (5,0 ABD galon) uyum sağlamak için değiştirilir.
Önceki nesil GSX-S1000F sisteminin şasi altı tasarımını, keskin görünümünü ve heyecan verici notunu koruyan GSX-S1000GT’nin yeni paslanmaz çelik, 4-2-1 egzoz sistemi tamamen yeniden tasarlandı ve ayarlandı.

Başlık borularının arkasında, yeniden tasarlanan orta oda, emisyon uyumluluğunu sağlamaya yardımcı olmak için ikinci bir katalitik konvertör, düşük ağırlık merkezi ve motorun güçlü bir düşük-orta menzil gücü sunmasına yardımcı olmak için iyi egzoz akışı içerir. kırmızı çizgiye heyecan verici acele.
İyileştirilmiş bir Suzuki Egzoz Ayarı (SET) valfi, orta bölmeden susturucuya akışı yönetirken, şekillendirilmiş susturucu, şasi altı egzozlarında alışılmadık, hoş bir görünüme sahiptir ve sürücüyü ve yolcunun duyuları.

Orta bölmede bulunan katalitik konvertörler ile GSX-S1000GT sürücüleri, Yoshimura R & D, ABD gibi tedarikçilerden EPA veya CARB uyumlu bir susturucu takabilir.
Dijital ateşleme, kıvılcım gücünü ve yanma verimliliğini artıran iridyum tipi bujileri ateşleyerek daha yüksek güce, daha doğrusal bir gaz kelebeği tepkisine, daha kolay motor çalıştırmaya ve daha kararlı bir rölantiye katkıda bulunur. Bu kaliteli bileşenler ayrıca geleneksel bujilerden daha uzun süre dayanır.

Alt kaporta ve radyatör örtüleri, soğutma havasını yüksek kapasiteli, kavisli radyatöre verimli bir şekilde yönlendirir.

Termostatik olarak kontrol edilen bir soğutma fanı, yavaş akan trafikte sürerken daha düşük soğutma sıvısı sıcaklıkları sağlamaya yardımcı olur. Tasarım ayrıca sıcak havayı sürücüden hızla uzaklaştırır. Hafif ve kompakt bir sıvı soğutmalı yağ soğutucusu (belirli GSX-R modellerinde kullanılanlar gibi) kullanılarak motordan ek ısı çıkarılır.

2022 GSX-S1000GT

İLETİM ÖZELLİKLERİ
GSX-R1000 gibi, GSX-S1000GT’nin yarışlarda kendini kanıtlamış, altı vitesli, yakın oranlı şanzımanı, toplam motor uzunluğunu azaltmak için dikey olarak kademeli şaftlara sahiptir.

Hassas vites bağlantısı, sürücünün sürüş koşulları için en iyi vitesi kolayca ve hızlı bir şekilde seçmesine yardımcı olur.

Yeni bir döner sensör, vites değiştirici hareket verilerini ECM’ye gönderir, böylece Çift Yönlü Hızlı Geçiş sistemi, sürücünün hareketlerine tam olarak yanıt verir. Bu yeni tasarım, vites kolunda hassas vites değiştirme hissi sağlar ve motor üzerindeki konumu nedeniyle, devrilme durumunda hasar olasılığını azaltır.
Vites değiştirme kamı, vites değiştirme mili ve debriyaj serbest bırakma kamı da yeni, çift yönlü Quick Shift sisteminin işlevini desteklemek için revize edildi.

Suzuki Debriyaj Destek Sistemi (SCAS) debriyajının en son sürümü GSX-S1000GT’ye takılmıştır. SCAS debriyaj, hızlanma sırasında her zamankinden daha fazla plaka basıncını artırır, ancak motor freni ve viraj girişi sırasında motor tepkisini yumuşatmak için kaydırmalı bir debriyaj görevi görür.

Bu geniş çaplı, ıslak, çok plakalı debriyaj, kabloyla etkinleştirilen hassas bir serbest bırakma kullanır ve sürücüye mükemmel bir sürtünme noktası hissi veren hafif bir çekiş sağlar.
Güçlü, 525 tahrik zinciri, dahili yağlamayı korumak için O-ringler kullanır, böylece güç sorunsuz ve sessiz bir şekilde iletilir.

ŞASİ ÖZELLİKLERİ
Suzuki’nin kanıtlanmış, çift sparlı alüminyum çerçevesi, çevik yol tutuşu ve mükemmel yol tutuş kabiliyeti sağlamaya yardımcı olur. Ana direkler, daha yüksek sertlik ve daha hafif ağırlık sağlayan direksiyon başlığından salınım kolu pivotuna düz bir şekilde yerleştirilmiştir.

Sağlam alüminyum alaşımlı salıncak, doğrudan GSX-R1000’den gelir ve sağlam bir şekilde desteklenir, bu da çağdaş süper motosiklet görünümünü geliştirirken mükemmel yol tutuş kabiliyeti sağlamaya yardımcı olur.

Salınım koluna bağlı, geri tepme sönümleme kuvveti ayarlı yedi yönlü ayarlanabilir yay ön yüküne sahip tek bir amortisöre sahip, bağlantı tipi bir arka süspansiyondur.

43 mm ters KYB çatal, ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme sönümlemesinin yanı sıra 120 mm (4,7 inç) cömert ön tekerlek hareketi ile yay ön yük ayarına sahiptir.

GSX-S1000 spor roadster’a takılan çatal ve amortisör gibi, süspansiyon yay oranları ve sönümleme kuvveti ayarı da GSX-S1000GT için özel olarak ayarlanmıştır.

GSX-S1000 modellerine özgü TRP altı kollu, hafif, alüminyum döküm jantlar harika görünür ve motosikletin çevik yol tutuşuna ve sportif performansına katkıda bulunur.

2022 GSX-S1000 spor roadster’a takılan lastiklere benzer şekilde, Dunlop’un yeni Roadsport 2 radyal lastikleri (önde 120/70ZR17 ve arkada yeni, daha geniş boyutlu 190/50ZR17) GSX’te optimum performans gösterecek şekilde özel olarak tasarlandı -S1000GT, kuru veya ıslak zeminde mükemmel tutuş, daha hızlı ısınma ve uzun diş ömrü sağlar.

Bu jantlar ve yeni lastikler, sportif performans için talep edilen mükemmel tutuş, denge ve çevik yol tutuşunun gerçekleştirilmesine yardımcı olmak için revize edilmiş ön ve arka süspansiyon ayarlarıyla uyum içinde çalışır ve aynı zamanda konforlu bir sürüşe katkıda bulunur.

Tamamen yüzer 310 mm disklere ve dört adet 32 ​​mm karşıt pistona sahip Brembo Monoblok kaliperlere sahip çift ön frenler, tek başına veya ikili sürüşlerde güçlü ve tutarlı durma gücü sağlar.

Ön frenler, kontrollü duruşların sağlanmasına yardımcı olmak için Nissin tek pistonlu kaliper ile 240 mm arka disk fren ile tamamlanır.

Hem ön hem de arka frenler, yeni, kompakt Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS)** kontrolörü ile durdurma kuvvetini mevcut çekiş gücüyle eşleştirmek için modüle edilebilir.

Giden GSX-S1000F’nin aksine, yeni GSX-S1000GT, daha da fazla konfor ve kontrol için daha dik bir sürüş konumuna sahiptir.

Bu makul sportif sürüş pozisyonu, gidon, ayak dayama yerleri ve koltuk arasında özenle hazırlanmış bir ilişkinin sonucudur.
Bu sürüş pozisyonu, sürücünün motosikletin ön ucunu daha az çabayla yönlendirmesine yardımcı olur.

Yeni, mat siyah, konik dökme alüminyum gidon, mükemmel sürüş ergonomisine ve performans odaklı stile katkıda bulunur.

Yüzer bir montaj parçasına güvenli bir şekilde kenetlenen gidon, sürücünün ellerindeki titreşimi etkili bir şekilde sönümler.
Yeni gidon, önceki nesil GSXS-S1000F’den 23 mm (0,90 inç) daha geniştir ve sürücüye göre kavrama yüksekliğini yükseltmek için hafifçe yukarı döndürülür.

Hem sürücü hem de yolcu ayak dayama yerlerinin alüminyum mandalları, titreşimi emen kauçukla kaplanmıştır. Bu, özellikle uzun sürüşlerde konforu artıran ayaklara iletilen titreşim miktarını azaltır.

Her iki ayak dayaması da sürücünün ve yolcunun diz ve ayak bileklerindeki bükülmeyi azaltarak konforu daha da artıracak şekilde daha alçak konumlandırılmıştır.
Arka ayak dayama yeri, isteğe bağlı yan çantalar takıldığında yolcunun bacakları için yeterli boşluk sağlar.

Sürücü ve yolcu koltukları, uzun yolculuklarda konforu en üst düzeye çıkaran yeni bir sportif tasarıma sahiptir. Her ikisinde de tutuş ile hareket özgürlüğü arasında denge sağlayan yeni hava koşullarına dayanıklı kaplama malzemesi bulunur.

Sürücünün koltuk şekli hareket özgürlüğünü daha da artırırken, arka koltuk tasarımı yolcu konforunu en üst düzeye çıkarır ve koltuk alanına girmeyen yeni tutma çubuğu tasarımıyla iyi bir şekilde bütünleşir.

Sürücünün omzunun üzerinden iyi bir görüş sağlamak için basamaklanan yolcu koltuğu, sürücü koltuğundan 2,3 inç (60 mm) daha yükseğe yerleştirilmiştir.

Sürücü selesi yüksekliği: 31,9 inç (810 cm); yaklaşık yolcu koltuğu yüksekliği 34,2 inç (870 cm)

Vites kolundaki, arka frendeki ve her iki koldaki siyah kaplama, motosikletin performans yapısına uygundur.

Ön fren kolu, kolun kavramaya olan mesafesinin hızlı ayarlanmasına izin veren çok kademeli bir ayarlayıcıya sahiptir.
GSX

SUZUKİ AKILLI SÜRÜŞ SİSTEMİ (SIRS) ÖZELLİKLERİ

Suzuki Drive Modu Seçici (SDMS) binici üç farklı motor güç çıkışı modları arasından seçim sağlar. Her üç mod da maksimum motor gücü sağlar, ancak hızlanma sırasında farklı gaz kelebeği tepkisi ve tork özellikleri sağlar.

Bu üç mod (A, B ve C), sürücüye GSX-S1000GT’nin güç dağıtım özelliklerini sürüş tarzına uyacak şekilde değiştirmesi veya değişen hava, yol ve diğer koşullara uyum sağlaması için hızlı ve kolay bir yol sağlar.
Mod A (Aktif) , sürücü gaz kelebeğini açarken en keskin gaz tepkisini veren aktif, sportif kullanım içindir. Mod A’nın tork özellikleri, örneğin pist günü etkinliklerine katılırken veya temiz, virajlı yollarda, iyi havalarda sportif bir koşunun keyfini çıkarırken, gaz kelebeğini agresif bir şekilde açarken heyecan verici hızlanma sağlamak için hassas bir şekilde ayarlanmıştır.
Mod B (Temel) , sürücü gaz kelebeğini açtığında daha yumuşak bir gaz tepkisi ve daha doğrusal güç dağıtım eğrisi içerdiğinden genel, her yönden sürüş içindir. Tur için ideal bir ayar olması amaçlanan bu mod, motosikleti daha kontrol edilebilir hale getirmeyi ve hızlanırken sürücüye güven aşılamayı amaçlar ve çok çeşitli sürüş stilleri ve yol koşulları için iyi bir uyum sunar.
Mod C (Konfor) , gaz kelebeği açıldığında doğrudan doğrusal bir şekilde artan güç ile daha yumuşak bir gaz kelebeği tepkisi ve daha nazik tork özellikleri sunar. Bu mod, ıslak veya kaygan yüzeylerde sürerken veya sürücü uzun bir gezintiden sonra eve rahatlatıcı, konforlu bir yolculuk yapmak istediğinde kullanışlıdır.
Sürücü, sol gidondaki modu ve seçim anahtarlarını kullanarak, sürüş sırasında SDMS modlarını değiştirebilir. Mod ayarları, TFT LCD gösterge panelinde net bir şekilde görüntülenir.
Beş modlu Suzuki Çekiş Kontrol Sistemi (STCS), istenmeyen arka tekerlek patinajını önlemek için motor çıkışını ayarlamak için ön ve arka tekerlek hızını, motor devrini, gaz kelebeği konumunu ve vites konumunu sürekli olarak izler ve yola çekiş ve güç dağıtımını sürdürmeye yardımcı olur. .

Önceki nesil GSX-S1000F’deki üç modlu sistemle karşılaştırıldığında, STCS’nin bu güncellenmiş, beş modlu sürümü, çeşitli sürüş koşullarına, tarzlara ve sürücü deneyimine daha iyi uyum sağlamak için daha geniş bir hassasiyet seçimine sahiptir. Sistem ayrıca istenildiğinde kapatılabilir. Mod numarası ne kadar yüksek olursa, STCS arka tekerlek patinajını sınırlamak için o kadar hızlı müdahale eder.
STCS modları, TFT LCD gösterge panelinde görüntülenir ve sol gidon anahtarı kullanılarak anında değiştirilebilir. Sistem, patinajı önlemek için gücü keserken, gösterge panelinin sağ kenarındaki TC simgesi LED’i yanacak ve yanıp sönecektir.
Gelişmiş Ride-by-Wire Elektronik Gaz Kelebeği Sistemi , gaz kelebeği hareketine göre motor çıkışını hassas bir şekilde kontrol etmek için GSX-S1000GT’nin 32-bit ECM ve CAN tarzı kablo tesisatının kapasitesinden yararlanır.

Bu hassasiyet, gaz kelebeği gövdesi hareketinin SDMS modlarının her birine en iyi şekilde uyacak şekilde ayarlanmasını sağlar. Sonuç, ister işe gidip geliyor olsun, ister dolambaçlı bir yolda sportif bir sürüşün keyfini çıkarıyor olsun, sürücünün amaçlarına sadık bir şekilde yanıt veren kontrol edilebilir, doğrusal bir güç dağıtımıdır.
Gaz kelebeği valflerinin elektronik kontrolü, Çift Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemini kullanırken yumuşak vites değiştirmeye yardımcı olur ve Hız Sabitleyicinin devreye girdiğinde hassas hız kontrolü sunmasını sağlar.
İki yönlü Hızlı Kaydırma Sistemi (QS) GSX-S1000GT binici debriyaj veya gaz işletim olmadan hızlı ve kolay bir aşağı yukarı kaydırmak veya izin verir.

Sorunsuz vites yükseltmeleri sağlamak için QS, güç dağıtımını sorunsuz, neredeyse kesintisiz hızlanma sağlamaya yetecek kadar otomatik olarak keser. Yavaşlarken, sistem gaz kelebeği valflerini devri artıracak ve motor devrini bir sonraki düşük vitese ayarlayacak kadar otomatik olarak açar. Sonuç olarak, bu eller serbest, otomatik işlev, vites küçültürken son derece tatmin edici bir deneyim yaratmak için motor freni ile sorunsuz bir şekilde birleşir.
Çift yönlü QS, sürücülere daha da fazla sürüş keyfi sağlamak için SDMS ile uyum içinde sorunsuz bir şekilde çalışır.
GSX-S1000GT’nin yeni SACS tarzı yardımcı ve kaydırmalı debriyajının performansı, QS veya manuel debriyaj işlemi kullanılırken daha da yumuşak vites büyütme ve küçültme sağlar.
Yeni stilde bir döner sensör, vites değiştirici hareket verilerini ECM’ye gönderir, böylece Çift Yönlü Hızlı Geçiş sistemi, sürücünün hareketlerine tam olarak yanıt verir.
GSX-S1000GT’nin Hız Kontrol Sistemi (CC) , sürücünün gaza basmadan belirli bir hızı korumasını sağlayan yeni ve kullanışlı bir sistemdir. Bu, özellikle otoyollarda sabit hızla seyahat ederken, uzun mesafeler kat ederken yorgunluğun azaltılmasına yardımcı olur.

Ana hız sabitleme düğmesi sağ gidon anahtarındadır.
Hız sabitleyici, 2. viteste veya daha yüksek bir viteste sürerken 18 mph (30 km/s) ile 110 mph (180 km/s) arasındaki hızlara ayarlanabilir.
Seçilen ayar, TFT LCD gösterge ekranında dijital hız göstergesi okumasının altında belirgin bir yeşil yazı tipinde görünür.
Devreye girdiğinde, sol gidondaki (YUKARI veya AŞAĞI) seçme anahtarı kullanılarak seyir hızı yukarı veya aşağı kolayca ayarlanabilir.
Kullanışlı “devam etme işlevi”, iptalden sonra en son hız ayarına sorunsuz bir şekilde hızlanması için sistemi yeniden devreye sokar.
Suzuki Kolay Çalıştırma Sistemi binici marş düğmeye basit basın ile motosiklet başlatmanızı sağlar. Şanzıman boştayken debriyaj kolunu çekmeye gerek yoktur ve motor çalıştığı anda marş motoru otomatik olarak devre dışı kalır.

Düşük RPM Assist System sorunsuz ayakta baştan başlatma veya düşük hızlarda sürerken dur-go trafikte daha iyi kontrol ve çalışmasını sağlamak yardımcı olan güç dağıtımını yumuşatmak için motor hızını artırır. Sistem ayrıca, kalkış sırasında sürücünün motosikleti durdurması olasılığını da en aza indiriyor.

Motosikletler