14.1 C
İstanbul
Pazartesi, Nisan 22, 2024

2022 GSX-R1000R

1985 yılında Suzuki, orijinal GSX-R750’nin tanıtımıyla spor motosiklet kategorisinde devrim yarattı ve ardından 2001’de GSX-R1000‘in tanıtımıyla başka bir dönüm noktası yarattı. GSX-R750’nin esnek şasisini ve Suzuki’nin ünlü olduğu 988cc sıralı dört silindirli motor tasarımını kullanarak Superbike performansı her yerde sürücülerin kullanımına sunuldu.

GSX-R ultra yüksek performanslı

Motosiklet ailesinin zirvesinde yer alan 2022 GSX-R1000R’nin çok yönlü motoru, geniş bir devir aralığında sorunsuz ve kontrol edilebilir bir şekilde iletilen sınıfında lider güç sağlar. Orijinal GSX-R1000 gibi, 2022’nin kompakt şasisi, mükemmel süspansiyon hissi ve fren kontrolü ile çevik bir yol tutuşu sunar, bir yarış pistini fethetmeye veya bir kır yolunda gezinmeye hazırdır. Çekiş kontrolü, kalkış kontrolü ve çift yönlü hızlı vites değiştirici gibi gelişmiş elektronik sürücü yardımları, sürüş deneyimini geliştirirken, ayırt edici, aerodinamik GSX-R üstyapı rüzgarı keser.

2022 GSX-R1000R

GSX-R1000R, sürüşte güvenilirlik ve performans kombinasyonu oluşturmak için Showa’nın BFF ve BFRC-Lite süspansiyon bileşenleriyle donatılmıştır. Ön tarafta, paslanmaz çelik fren hatlarıyla beslenen, radyal olarak monte edilmiş Brembo Monoblok fren kaliperleri, olağanüstü tepki ve his ile güçlü durma gücü için bir çift 320 mm Brembo T-tahrikli yüzer fren rotorunu kavrar.

Çarpıcı bir görünüm, performansı kadar kıskançlık yaratıyor, sürücüler yeni Metalik Mat Siyah ve Cam Mat Mekanik Gri boya şeması veya Metalik Mat Siyah boya şeması ile bir GSX-R1000R seçebilirler. Her ikisi de diğer tüm sokak bisikletlerinin görünümüne rakip olan cesur, zıt grafiklere sahip.

GSX-R1000R, GSX-R mirasına saygı duyan çarpıcı bir pakette mükemmel yarış potansiyeli ile benzersiz bir güvenilirlik, dayanıklılık, kullanılabilirlik ve genel performans kombinasyonu ile en iyi litre sınıfı süper spor olarak saltanatını sürdürüyor.

ANA ÖZELLİKLER
Kontrast grafiklere ve parlak, metalik mavi jantlara sahip yeni Metalik Mat Siyah ve Cam Mat Mekanik Gri veya beyaz, gümüş ve turuncu grafiklere sahip Metalik Mat Siyah renklerde mevcuttur.

DOHC, sıralı dört motor, özel Suzuki Değişken Valf Zamanlaması (VVT) sistemi ve revize edilmiş susturucu ve ısıya sahip son derece verimli 4-2-1 egzoz sayesinde güçlü bir düşük ila orta menzilli çekiş ile harika bir üst uç güç üretir. kalkan.

Gelişmiş elektronikler arasında bir IMU, ayarlanabilir çekiş kontrolü, Suzuki Çift Yönlü Hızlı Vites Değiştirme Sistemi ve Suzuki Sürüş Modu Seçici, ayrıca GSX-R1000R’ye özgü Hareket İzi Kilitlenmeyi Önleyici Fren** ve caddeyi ve izi artırmak için Kalkış Kontrol Sistemleri bulunur. gün performansı.

GSX-R1000R’nin çift direkli alüminyum çerçevesi, önceki nesil GSX-R1000’den daha hafif ve daha kompakttır. Çerçevenin ayarlanabilir salınım kolu, yarışçıların olağanüstü yarış pisti performansı için şasiyi ayarlamasına yardımcı olmak için döner.

Gelişmiş Showa Balance Serbest Ön Çatal (BFF) ve arka süspansiyon olağanüstü yol tutuşu sağlarken ABS donanımlı, Brembo dört pistonlu, radyal montajlı ön fren kaliperleri, hassas durma performansı için yeni, paslanmaz çelik fren hattı kaliperleri ile beslenir.

GSX-R1000R’ye özgü, siyah arka planlı LCD çok işlevli gösterge paneli, GSX-RR MotoGP gösterge panelinden ilham almıştır. Kuyruktaki benzersiz GSX-R1000R logosu, diğerlerini bu motosikletin olağanüstü bir şey olduğu konusunda uyarır.

Aerodinamik kaporta, üst düzey gücü artırmak için motorun elektronik gaz kelebeği gövdelerini besleyen Suzuki Ram Air Direct kanallarının üzerinde kaş konum lambalarına sahip parlak bir LED far barındırır.

Motosikletler

3 YORUMLAR