14.9 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 25, 2024

2022 Benelli Leoncino 125, EICMA 2021’de görücüye çıktı

Benelli , 2022 Leoncino 125’i İtalya’nın Milano kentinde devam eden EICMA motosiklet fuarında sergiledi. Ülkemizde piyasaya sürülmesi pek olası görünmese de motosiklet 2022’de Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Çinlilere ait İtalyan iki tekerlekli üretici, motosikleti gri ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunacak. Bu 125cc motosiklet, her ikisi de modelleri içinde bulunan daha büyük kardeşleri Leoncino 250 ve Leoncino 500’den stil tarzını ödünç alıyor .

Böylece, stil ipuçları retrodan ilham alan bir tasarım içeriyor. Leoncino 125, daha yüksek deplasmanlı modellere benzer şekilde, ön çamurlukta Lion of Pesaro motifine de sahiptir. Motosikletteki diğer tasarım öğeleri, ayrık stil alaşım jantlar, tek parça koltuk, yandan asılı egzoz ve arka çamurluğa monte plakadan oluşuyor.

Mekanik özellikler, altı vitesli bir şanzımana bağlı ve maksimum 12,8 hp güç çıkışı ve 10 Nm pik tork sağlayacak şekilde ayarlanmış tek silindirli bir motor içerir.

Motosiklet üzerindeki süspansiyon düzeni, ters teleskopik ön çatallar ve bir arka mono-amortisörden oluşuyor. Güvenlik ağı kombine bir fren sistemi içerirken, frenleme görevleri her iki tekerlekteki taç yaprağı tipi diskler tarafından gerçekleştirilir. Daha büyük kardeşlerine benzer şekilde Leoncino 125, 17 inçlik tekerleklere sahip.

Motosikletler

Sym VF 185