19 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 25, 2024

2022 Aprilia SR GT 200

Sürüş keyfi 2022 Aprilia SR GT 200’de, herhangi bir seyahati, heyecana dönüştürmek için tasarlanmış.

Şasi alanındaki bilgi birikimi, Aprilia teknisyenleri tarafından şasiyi oluştururken tam olarak kullanılmış, bu da hassas dinamik davranışın garantisidir.

Yüksek mukavemetli çelik borudan yapılmış çift beşik çerçeve, bu model için özel olarak geliştirilmiş yepyeni uzun hareket süspansiyonu ile eşleştirilmiştir.

Önde, en yakın rakibinden %22 daha fazla olan 33 mm payandalı ve 122 mm hareket mesafesine sahip bir Showa çatal bulunurken, arkada helezon yaylı ve beş konumlu ayarlanabilir ön yüklü iki adet çift etkili Showa amortisör bulunur ve rakiplerinden %7 daha fazla olan 102 mm’ye eşit hareket mesafesi var.

2022 Aprilia SR GT 200

Özel süspansiyon kalibrasyonu ile birlikte bu özel konfigürasyon, özellikle düz olmayan yüzeylerde kontrolü, konforu ve güvenliği artırır, ancak sürüş keyfini etkilemez. Gelişmiş şasisi, dolu depoyla (200 versiyonu için 148 kg) sadece 144 kg ağırlığı ve önde 14 inç ve arkada 13 inç hafif alaşım jantları ile geniş enine kesitli lastiklerle (110/80) ve 130/70), Aprilia SR GT trafikte mükemmel çeviklik ve yol tutuşu sunar, ancak aynı zamanda daha sürdürülebilir hızlarda da stabildir. Fren sistemi 260 mm petal ön disk kullanır.

Daha hafif ve ısıyı daha iyi dağıtabilen bu, daha iyi performans sağlarken arka kısımda 220 mm’lik bir disk bulunur (200 ve 125 Sport versiyonlarında taç yaprağı şeklinde). Aprilia SR GT ayrıca, geleneksel kompakt GT scooter’lar için daha önce hiç görülmemiş bir değer olan 175 mm’lik minimum yerden yüksekliği ile dikkat çekiyor.

Aprilia-SR-GT-Scooters

Bu, sürücünün yoldaki tüm tümsekleri kolayca aşmasını ve herhangi bir yükseklikten alçalmasını sağlar. Tüm bu özellikler, hafif eğimli dişlere sahip “arazi tipi” lastiklerle birlikte Aprilia SR GT’yi son derece esnek ve her türlü kullanıma uygun hale getirir. Arnavut kaldırımları, tramvay hatları, rögar kapakları, çukurlar ve engebeli asfalt gibi engellerin yaygın olduğu şehirde durdurulamaz olan SR GT, heyecan verici yolculuklara da hazır, bu sırada sürücü asfaltı bile terk edebilir ve beyaz yollara çıkabilir.

Böylece uzun mesafeleri kat etmek hiç sorun değil, ayrıca cömert deposu ve 9 litrelik kapasitesi yaklaşık 350 km’lik bir menzile dönüşüyor. 25 litrelik sele altı bölmesi tam yüz kaskı barındırabilirken, ek aksesuarlar Aprilia SR GT’nin her zaman seyahat etmeye hazır olmasını sağlar, buna bir örnek güçlü ve çok geniş 33 litrelik alüminyum üst kasadır.

Aprilia-SR-GT-Scooters 2022

En yeni nesil i-get motorları, birinci sınıf performans için Aprilia SR GT, motor gücü ve verimliliği ile kompakt GT scooter segmentinde de iz bırakıyor. i-get ailesine ait, elektronik enjeksiyonlu, dört valfli ve sıvı soğutmalı bu çok modern Euro 5 onaylı ünite çifti, Piaggio Group’un scooter motorları Ar-Ge merkezindeki bilgi birikiminin ürünüdür. Avrupa’nın en önemlisi.

Aprilia SR GT 200, 8750 rpm’de 11 kW maksimum güç ve 6500 rpm’de 12 Nm’ye ulaşan tork ile akredite 125 cc i-get tek silindirin yanı sıra 13 8500 rpm’de kW güç ve 7000 rpm’de 16,5 Nm tork. Her koşulda esneklik, hızlı başlatma ve yumuşak bir sürüş sağlayan mutlak referans değerlerine sahip.

 

Motosikletler