Giriş Yap



2021 Yamaha MT-07, Teknik Özellikler

01

2021 Yamaha MT-07, Teknik Özellikler

Yamaha’nın MT-07’si 2021 için küçük güncellemeler yapmış

Başlangıç ​​olarak, MT-07 yeni üç parçalı LED farın etrafında ortalanmış, cesur ve taze bir görünüme sahip. Geçen hafta piyasaya sürülen MT-09’a benzerliklerin olduğunu kanıtlıyor. Daha sportif görünmesi için tank da önde ve arkada küçük kanatçıklar ile yeniden şekillendirilirken, Yamaha genel olarak daha ‘premium’ bir görünüm için kaplamayı iyileştirdiklerini söylüyor.

03

Motor, yeni bir 2-1 boru ve ECU içeren Euro5 için güncellendi ancak motorun genel mimarisi aynı kaldı. ‘Çapraz düzlem’ paralel ikiz, MT-07’nin en iyi özelliklerinden biri olduğu için değişmedi.

02

Daha iyi durma için önde daha büyük diskler, daha iyi kullanım için daha geniş çubukla, daha iyi kavrama ve his için yeni lastikler dahil olmak üzere başka yerlerde de daha fazla ince ayar var. Ayrıca yeni bir gösterge şeklinde hoş bir teknik dokunuş var – hala LCD ama işleri canlandırmak için birkaç renk noktası ve onu çalıştırmak için gidonda düğme eklenmiş.

06

Yeni Trident’in süslü teknoloji çekiciliği olmadan, revize edilmiş MT, son yılın kralı olarak kalmak için büyük bir savaşla karşı karşıya. Ancak aynı şekilde, Yamaha’nın MT serisine yerleştirilen, tarihteki en sevilen bu motosiklet için büyük bir hayran kitlesi var olduğu kesindir.

05

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok