16.4 C
İstanbul
Pazar, Nisan 21, 2024

2021 Tarform Luna, Elektrikli

2021 Tarform Luna

Tarform Luna 2

Tarform Luna, merkezinde 55 beygir (41 kW) gücünde PMAC elektrik motoru, 10 kWh lityum iyon pil paketiyle, 153 km/s hıza kadar çıkabiliyor ve 0’dan 100 km/s hıza 3,8 saniyede ulaşıyor. Menzili kullanıma da bağlı olarak 200 km olan motosiklet, 200 kg ağırlığında ve fren yapıldığında oluşan enerjiyi geri kullanan elektrikli motosiklet Tarform Luna, gidonuna entegre edilmiş bir led ekran taşıyor.

Tarform Luna 1
Teknoloji girişimcileri, endüstriyel tasarımcılar ve yarış mühendisleri tarafından işletilen ve Avrupa Birliği girişimi tarafından ortak olarak finanse edilen, ancak Brooklyn, New York’ta bulunan bir e-mobilite başlangıç ​​şirketi. Üç temel ilkeye odaklanan belirli bir birlikteliği daha da ileri götüren bir marka olan Tarform’dan bahsediyoruz: teknoloji, modülerlik ve çevreye saygı. Bu yüklü bir kavram, ancak bu mantranın somutlaşmış hali, geleneksel tasarım ipuçlarını itici bir güçle ele geçirerek birleştirmeye çalışan bir motosiklet olan yeni piyasaya sürülen Tarform Luna. 2019’dan beri Tarfrom, konseptten sokak sürücülerinin hoşlanacağı modellere geçti, ancak Luna ile esas olarak üretim için tüm gövdeyi yeniden tasarlayarak ve onaylarını aldı.

Tarform kurucusu ve birkaç yıldır Triumph Scrambler’a gidip dijital ürünler geliştiren ekranın dijital geliştirici olan CEO Taras Kravtchouk süreç içinde kendini, çoğu modern motosiklette bulunan toksik maddelerden uzaklaşmak isterken, geleneği, geleceği ve duyguları kucaklamak arasındaki garip alana geçmiş oldu.

tarform luna

Motosikletler