Giriş Yap



2021 Royal Enfield Himalayan

J4FR3AL

2021 Royal Enfield Himalayan

Değiştirilebilir ABS ve yeni renk seçenekleri yeni modeli sürücüleri etkilemeye çalışıyor.  Royal Enfield’ın Himalaya modelinin 2021 içinde geri döneceğinin haberidir. Görünüşe göre popüler 411 cc orta boy maceraperest yeni model, fazla değişiklik olmadan ve değişmeden girecek, ancak bu sefer değiştirilebilir ABS olacakmış. Ufak tefek değişiklikler içinde renk değişiklikleride var.

NNXMTVH

Görünüşe bakılırsa, bu değişiklikler oldukça yetersiz görünüyor, ancak 2016’da tanıtılmasından bu yana, Himalaya yeterince övgü ve etkileyici satış rakamlarına ulaşmıştı. Enfield bunu muhtemelen “bu şekilde devam” durumu olarak gördü.

HXAQZ6KMBu, 2021 Himalayan‘ın tüm orijinal mimariyi ve temelleri koruduğu, sürüş deneyimini iyileştirmek için birkaç ince özellik eklediği anlamına geliyor. Bu, kabataslak arazi koşullarında sürücülere daha fazla kontrol sağlamak için değiştirilebilir bir kilitlenme önleyici fren sistemi (ABS) ve ayrıca fren kavramasını, azaltılmış durma mesafeleri için sürücü hissini iyileştiren yenilenmiş bir arka fren mekanizmasını içeriyor. Royal Enfield, müşterilerin daha rafine bir yan ayak tasarımı talep ettiklerini, bu nedenle yeni Himalayan‘ın bu ünitede de bir değişiklik yaptığını söyledi. Ek olarak şirket, yol veya arazi acil durumlarında daha iyi erişilebilirlik için tehlike ışığı anahtarı tasarımını geliştirdi.

 

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok