18.2 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2021 Kawasaki Ninja ZX-25R Race Edition

2021 Kawasaki Ninja ZX-25R Race Edition

Japon iki tekerlekli araç üreticisi Kawasaki, Endonezya pazarında merakla beklenen Ninja ZX-25R çeyrek litrelik motosikleti Ocak ayında resmen piyasaya sürdü. Şirket, fiyatları açıklamanın yanı sıra motosikletin teknik özelliklerini de açıkladı. Küçük 250 cc motosiklet 2019 Tokyo Motor Show’da tanıtılmıştı ve bu yılın başlarında görücüye çıkması bekleniyordu. Ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelendi. Bununla birlikte, motosiklet Endonezya’da piyasaya sürüldü ve yakında diğer uluslararası pazarlara da girecek.

Yeni piyasaya sürülen Ninja ZX-25R motosiklet, Standart ve Özel Sürüm olmak üzere iki farklı modelde sunulacak. Bizim ülkemizde hala haber yok. Motosikletin Standart varyantı tek bir renk ile gelir – Metalik Kıvılcım Siyahı. Öte yandan, Special Edition üç, çift tonlu tonu var – Lime Green / Ebony, Metallic Spark Black / Pearl Flat Stardust White ve Candy Plasma Blue / Metallic Spark Blue.

66trds

Kawasaki’nin ZX-25R’ı ilhamını daha büyük olan ZX serisi motosikletlerden alıyor. Daha keskin bir ön grenaj, çift bölmeli LED far, kaslı yakıt deposu, yarı dijital gösterge paneli, alüminyum salıncak kolu, baş aşağı çatallar, arkada ayarlanabilir bir mono-şok, klipsli gidonlar, vites konumu göstergesi, ayrık stil sele, LED arka lamba, standart olarak çift kanallı ABS ve daha fazlası.

d5rtdf

Yeni Ninja ZX-25R motosikletine güç veren, altı vitesli bir şanzımanla birlikte gelen 249 cc, sıralı dört, sıvı soğutmalı bir üniteye sahip. Motor, 15.500rpm’de 49.3bhp’lik bir maksimum güç sağlayacak ve 14.500rpm’de 22.9Nm’lik bir tepe tork geliştirecek şekilde ayarlanmıştır. RAM Air girişinin yardımıyla, motosiklet 50.3bhp güç üretiyor. Motosiklet ayrıca yalnızca özel sürümde standart olarak çift yönlü bir Kawasaki Quick Shifter alıyor.

Süspansiyon Showa SFF Big Piston USD ayarlanabilir çatallar ve yatay backlink ayarlı arka süspansiyon ile yapılmaktadır. Yavaşlama için, motosiklet her iki tekerlekte de disk frenlerle birlikte gelir. Şirket ayrıca çift kanallı ABS, güç modları ve çekiş kontrol sistemi sunuyor.

Motosikletler