9.4 C
İstanbul
Pazar, Nisan 21, 2024

2020 WideWheel Pro elektrikli scooter

WideWheel Pro elektrikli scooter, 2019’un en popüler elektrikli scooterının en son güncellemesidir. İlk olarak, 2020 WideWheel Pro e-scooter hala çift 500 W motor, ekstra geniş havasız köpük dolu lastikler ve tam süspansiyon sunuyor. Bunun dışında hemen hemen her şey geliştirilmiş.

WideWheel Pro dual motor

Yeni ekran:  Orijinal WideWheel’in ana zayıflığı muhtemelen ekran – veya eksikliği. Yükseltilmiş WideWheel Pro, hız, pil, kilometre, güç modu ve hız sabitleyici seçeneklerini gösteren yeni bir dijital ekrana sahip. Seyir kontrolünden bahsetmişken, bu da yeni bir özellik. Oh, ve ekranın ön tarafına monte edilmiş yeni bir LED far var. Bu, küçük bir kara kutuda doldurulmuş birçok yeni özellik.

WideWheel PRO folded

Yükseltilmiş frenleme:  Yeni WideWheel Pro, daha fazla frenleme gücü ve ön ve arka frenleme gücü arasında manuel olarak modüle etme yeteneği sağlamak için ön ve arka 120 mm disk frenlerini güncelledi.

2020 WideWheel Pro

En yüksek hız : Önceki WideWheel 40 km / s hıza ulaşabilirken, 2020 WideWheel Pro elektrikli scooter 41,8 km / s hıza ulaşıyor. Zaten hızlı olan scooter biraz daha hızlı oldu.

WideWheel Pro folded 1

Pil : 2020 WideWheel Pro, önceki modele göre yaklaşık % 10-15 daha fazla aralık sunan daha büyük 48V 15Ah (720 Wh) pil alır. WideWheel Pro’nun tek ABD distribütörü olan Fluidfreeride, menzilini tam hızda 29-32 km (18-20 mil) 160 lb (72,5 kg) binici ile derecelendiriyor ve ECO modunda sürüşün 30 milden fazla yapabileceğini söylüyor (51 km) menzil.

Yükseltilmiş malzemeler: Scooter’ı daha sağlam hale getirmek için, gövde, çatal ve çerçeve yükseltildi. Mil artık daha kalın ve çatal güçlendirildi.

Yükseltilmiş kontrolörler:  2020 WideWheel Pro, daha iyi güç dağıtımı (tepeler ve hızlı başlatmalar) ve gelişmiş menzile yardımcı olmak için daha yüksek verimlilik için kontrol cihazlarını geliştirdi.

Motosikletler