Giriş Yap



2020 Triumph Rocket 3, 2500 cc

IWQEDA5PXUMAX4MEUUVD5I2GFU

Triumph, 2004 yılında Roket 3’ü piyasaya sürdüğünde, piyasadaki en yüksek kapasiteli üretim motosikletiydi. 2,300cc’lik devasa motor, motosikletin görünümüne ve sürüş deneyimine hükmediyordu ve sürüş için diğer hiçbir şeye benzemiyordu. İlk çıktığından bu yana, Roket, tur modelleri, roadster modelleri ve klasik kruvazör tarzı varyantları biçiminde bir dizi tasarım yenilikleri ve evrim geçirdi.

Triumph Rocket 3
Triumph Rocket 3

Ancak, Triumph’un kendi sözleriyle, işler yolunda gitti ve son 15 yılda, şirket mühendisleri, motosikletleri her yönden daha iyi hale getirme konusunda daha fazla şey öğrendi. Yeni 2.500cc, 165 hp Triumph Roket 3’e hoşgeldin diyelim.
3HNNVSNMKBUFOPBKY3M7WNOHZM

Güç ve ağırlıkla ilgili bu büyük gürültü makinasına ek olarak, Roket, teknoloji açısından bugüne kadar geldi. Binici modları, viraj ABS’si ve çekiş kontrolü standart olarak gelir, tepe tork, seyir kontrolü, anahtarsız ateşleme ve TFT ekrana sagip. GT standart olarak ısıtmalı tutamaklar var ve aksesuar kataloğuna dalarsanız, hızlı bir vites değiştirme, GPS navigasyonu ve hatta kameranızı motosikletin anahtarlarından kontrol etmenize olanak tanıyan entegre GoPro işlevini kontrol edebilirsiniz.

L2BAOIXTPXUWO755ZEANOYHGWE
Rocket 3 ayrıca aramalar ve müzik için tam Bluetooth telefon entegrasyonuna sahiptir.

6ZLYVZCKG3TJXKJ4PWQC77WN6M
IWQEDA5PXUMAX4MEUUVD5I2GFU

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok