renault future car

Otomobil teknolojisi gelişirken motosiklet teknolojisi neden yerinde sayıyor. Geleceğin otomobilleri çoktan uçma eğilimine girerken hatta hava sürüşleri yapılabilecekken bizler neden hala yerde sayıyoruz.

Haber ise şöyle

Renault’nun Londra’da açtığı özerk “geleceğin otomobili” Londra’nın en iyi sanat okullarından biriyle işbirliği içinde Renault, yeni özerk sürüş vizyonunu ortaya koydu. Renault, University of Central Saint Martins sanat ve tasarım kolejiyle bir araya geldi. Londra güzel sanatlar okulu, geleceğin özerk bir otomobilini tasarlamak için yarışma başlattı. Yarışmaya 15 öğrenci girdi, üçü yarı finalist seçildi ve Yuchen Cai Japon yüksek hızlı demiryolu taşımacılığına aşina olan Maglev teknolojisini kullanan akıllı tasarım birinci seçildi. Cai’nin tasarımı, ‘Yalınlık’ olarak adlandırılan otomobilin, özerk sürüş teknolojisi kullanarak insanların dışarıda daha fazla etkileşime girmesini amaçlayan yeni bir hareket kabiliyetini tasvir ediyor.

Kazanan olarak adlandırıldıktan sonra, Cai, Renault’nun Paris’teki tasarım stüdyolarında iki hafta boyunca fikrini sergilemek ve Londra’da açılışından önce bu video ortaya çıktı. 21-24 Eylül tarihleri ​​arasında kazanan tasarım, tasarım eşleşme fuarının bir parçası olan Granary Meydanı King’s Cross’da sergilenecek.

otonom arabalarElektrik gücü, otonom sürüş ve bağlı teknolojiler, Renault’nun gelecekteki filosunun üç odak noktası olacak. Renault-UAL işbirliği, öğrencilerin eserlerini bu üç temanın etrafında temellendirmesi için tasarlandı. Yarışma, Renault’nun Dış Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Anthony Lo ve Renault’nun Merkezi Dışişleri Bakanı François Leboine ile Central Saint Martins program direktörü Nick Rhodes tarafından değerlendirildi.

future car renault

İlgili Yazılar