16.7 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2019 Yamaha YZF R3

  • Tamamen Yeni Stil
    MotoGP® YZR-M1®’den esinlenilen yeni kaporta ve ergonomi özelliklerine sahip 2019 YZF-R3®, daha zarif, daha aerodinamik ve her zamankinden daha zarif.
  • Yüksek Devirli Supersport Motoru
    Yamaha’nın şampiyonluk kazanan teknolojisi, YZF-R3’e heyecan verici yüksek rpm performansı ile geniş bir güç yayılımı sağlar.
  • Yükseltilmiş Süspansiyon
    Yeni ters çevrilmiş çatal, olağanüstü yol tutuşu, dengeli şasi sertliği, 50 / 50’ye yakın ağırlık dengesi ve çok çeşitli yol koşulları için tasarlanmış sönümleme ve yay ayarları için bir Monocross arka şokla çalışır
  • Kompakt Şasi
    Tamamen yakıtlı sadece 368 pound ağırlığında ve sadece 30.7 inç koltuk yüksekliğinde olan YZF-R3, dar şehir sokaklarında veya geniş açık yarış pistlerinde olsun, ultra hafif, çevik ve güven vericidir.
  • Pratik Performans
    Bir dizi özel teknoloji, YZF-R3’ün, Yamaha’nın efsanevi iyileştirme ve güvenilirliğini heyecan verici performansla birleştirerek, verimli bir 56 mpg’de yakıt yudumlamasını sağlar.
  • Üstün Hafif
    Süper Spor Yepyeni YZF-R3, performansı, kaliteyi ve tarzı artırmak için çeşitli özellikler sunar. Şık yeni kaporta, Yamaha’nın YZR-M1 MotoGP® makinesini, yüksek teknolojili LED aydınlatma ve yeni cihazlarla yeniden yansıtıyor. Yeni bir ters çevrilmiş çatal, geliştirilmiş süspansiyon hissi ve geri bildirim sunar. Düşük yakıt deposu ve revize edilmiş gidon konumu, sürücü ergonomisini iyileştirir. Yeni Dunlop® radyal lastikleri, yol tutuş ve yol tutuşunu artırıyor.
  • Çift-Silindir Gücü
    321cc sıvı soğutmalı, sıralı 2 silindirli motor, rpm aralığında mükemmel güç ve performans sunar. 180 derecelik krank dizaynı ve entegre dengeleyici ile, düzen yumuşak, zarif bir motor karakteri için titreşimleri en aza indirir.
  • Yüksek Devirli Motor Mimarisi
    11.2: 1’lik bir sıkıştırma oranına, çift başüstü kameralara (DOHC) ve dört valfli silindir kafalarına sahip olan YZF-R3 motoru, heyecan verici bir sürüş sağlamak için hızlı devir performansı ve yüksek devir verimi için tasarlanmıştır. geniş güç yayılımı.
  • Altı
    Vitesli Şanzıman Düz vites değiştiren altı ileri vitesli şanzıman, dar kanyon köşelerinde veya yarış pisti pistlerinde sürüş yaparken, sürücünün daima doğru orana sahip olmasını sağlar.
  • Modern Yakıt Enjeksiyonu
    Downdraft endüksiyonlu yakıt enjeksiyon sistemi kolay çalıştırma, mükemmel yakıt ekonomisi ve her koşulda hızlı tepki performansı sağlar.
  • Gelişmiş Silindir Yapısı
    Yamaha’nın benzersiz tamamen alüminyum DiASil silindiri, beygir gücü kaybını azaltan ve hem güç hem de yakıt verimliliğini artıran yenilikçi bir ofset silindir tasarımıyla mükemmel ısı dağılımı sağlamak için kullanılır.
  • Güçlü ve Hafif Pistonlar
    Dövme alüminyum pistonlar – YZF-R1® ve YZF-R6® için kullanılan aynı teknoloji – daha yüksek devirlerde güvenilirlik sağlayan daha yüksek sıcaklıklarda daha hafif ağırlık ve mükemmel güç anlamına gelir.
  • Kompakt Egzoz Sistemi
    Kısa susturucu tasarımı, modern bir tasarıma sahiptir ve kütlenin merkezileşmesine yardımcı olarak ultra duyarlı taşıma için çevikliği artırır.
  • Tamamen Yeni Ters Ön Çatal
    2019 için YZF-R3, optimize edilmiş yay ve sönümleme ayarlarına sahip yepyeni bir ters çatal özelliğine sahiptir. Tersine çevrilmiş tasarım, kayar tüp için daha büyük yüzey alanına izin vererek, sportif ön uç hissi ve gerçek dünya konforunu kaybetmeden geri bildirim için çatal sertliğini önemli ölçüde geliştirir. Yeni çatal tasarımı ayrıca, gelişmiş spor tarzı için YZR-M1’den ilham alan bir üst kelepçe içerir.
  • Monokros Arka Şok
    Merkezi olarak monte edilmiş tek şok tasarımı kütleyi merkezileştirir ve sürüş konforu ile sportif performans arasında bir denge kuracak şekilde ayarlanmış olup şehir içi yoldan koşu parkuruna kadar geniş bir kullanım yelpazesinde yetenekli olmasını sağlar.
  • Peluş, Kumandalı Süspansiyon
    37mm KYB® ön süspansiyon, binici konforu ve kontrolü için 5.1 inç seyahat mesafesi sunarken ,önceden yüklenmiş ayarlanabilir arka şok, yolcu ve kargo için ayar yapılmasını sağlar.
  • Kullanılabilir ABS ile Güçlü Frenleme
    298mm yüzer monteli ön disk freni, mükemmel durma gücü sağlarken, 220mm yüzer disk arkadaki frenleme performansını sağlar. YZF-R3 ABS modeli ayrıca, sürücü güvenini artırmak ve düşük çekiş koşullarında tekerlek kilitlenmelerini önlemek için kilitlenme önleyici fren sistemine sahiptir.
  • Sportbike-Spec Tekerlekler ve Lastikler
    Hafif oyuk akslı 10 kollu dökme alüminyum jantlar hem güçlü hem de şıkken rafine taşıma performansı için yayılmamış ağırlığı en aza indirir. 2019 için, yeni Dunlop® radyal lastikleri de gelişmiş kavrama ve geri bildirim sunar.
  • Tamamen Yeni R Serisi
    Stiller R3, YZR-M1 MotoGP® makineden doğan efsanevi stilin devam etmesini sağlayan tamamen yeni bir kaportaya sahiptir. Önde, R3’ün göze batan yüzünde yeni LED farlar ve motorun soğutma hava akışını en üst düzeye çıkarmak için çapraz katmanlı kaporta panelleri ile çalışan merkezi bir hava kanalı bulunuyor. Genel olarak, yeni gövde sadece rafine stilini her açıdan yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda yüksek hızlarda da önemli ölçüde aerodinamiktir.
  • Yeniden Tanımlanmış Sportbike Ergonomi
    Düşük yakıt deposu tasarımı ve alçaltılmış gidon sayesinde sürücü, özellikle yarış pistinde güncellenmiş ön camın arkasına agresif bir şekilde sıkışırken, daha fazla güven için makineyi daha doğal olarak tutabiliyor.
  • LED Aydınlatma
    Motor yerleşimi ve genel makine boyutları sayesinde, YZF-R3 daha yüksek performans ve yol hissi için 50/50 civarında bir ön / arka ağırlık dağılımına sahiptir.
  • Yeni Dijital Ekran
    Güncellenmiş çok fonksiyonlu sayaç, vites pozisyonu, yakıt kapasitesi, gerçek zamanlı ve ortalama yakıt ekonomisi, su sıcaklığı, saat ve bir yağ değişim kilometre sayacını, hepsi temiz ve modern bir düzende gösterir.
Motor tipi
321cc sıvı soğutmalı, DOHC sıralı çift silindirli; 8 valf
Bore x Stroke
68.0mm x 44.1mm
Sıkıştırma oranı
11.2: 1
Yakıt Teslimatı
Yakıt enjeksiyonu
ateşleme
TCI: Transistör Kontrollü Ateşleme
transmisyon
6-hız; çoklu debriyaj
Son sürüş
Zincir
Süspansiyon / Ön
Ters teleskopik çatal; 5.1-in seyahat
Süspansiyon / Arka
Monokros tekli şok, ayarlanabilir önyükleme; 4.9 seyahat
Frenler / Ön
298mm hidrolik disk; ABS modeli mevcut
Frenler / Arka
220mm hidrolik disk; ABS modeli mevcut
Lastikler / Ön
110 / 70-17 Dunlop® Sportmax® GPR-300
Lastikler / Arka
140 / 70-17 Dunlop® Sportmax® GPR-300
L x G x Y
82,3 x 28,7 x x 44,9
Koltuk yüksekliği
30,7 inç
Dingil açıklığı
54,3 inç
Komisyon (Caster Açısı)
25,0 °
iz
3.7 inç
Maksimum Zemin Boşluğu
6.3
Yakıt Kapasitesi
3,7 gal
Yakıt ekonomisi**
56 mpg
Islak Ağırlık ***
368 lb / 375 lb (ABS model) – 166,9 kg
Motosikletler

1 Yorum