Giriş Yap



2019 Yamaha Tracer 900 GT

2019 Yamaha Tracer 900GT 4
Motor tipi
847cc sıvı soğutmalı, DOHC, sıralı 3 silindirli; 12 valf
Bore x Stroke
78,0 mm x 59,1 mm
Sıkıştırma oranı
11.5: 1
Yakıt dağıtım
YCC-T ile yakıt enjeksiyonu
ateşleme
TCI: Transistör Kontrollü Kontak
transmisyon
6-hız; multiplate asistanı ve terlik debriyajı
Son sürüş
O-ring zinciri
Süspansiyon / Ön
Tamamen ayarlanabilir 41mm ters çatal; 5.4-seyahat
Süspansiyon / arka
Tek şok, ayarlanabilir ön yük (w / uzaktan ayarlayıcı) ve geri tepme sönümleme; 5.6-seyahat
Frenler / Ön
Çift 298mm hidrolik disk; ABS
Frenler / Arka
245 mm hidrolik disk; ABS
Lastikler / Ön
120 / 70ZR17
Lastikler / Arka
180 / 55ZR17
L x G x Y
85.0 x 33,5 in x 54,1 in – 56,3 in içinde
Koltuk yüksekliği
33,5 inç veya 34,1 inç
Dingil açıklığı
59.1
Tırmık (Caster Açısı)
24.0 °
iz
3,9 inç
Maksimum Yerden Açıklık
İçinde 5.3
Yakıt Kapasitesi
4.8 gal
Yakıt ekonomisi
TBD
Islak Ağırlık
474 lb * (* yan kutuları içermez)
  • Pratiklik Plus Performansı
    Tracer ™ 900 GT, sportif performans ve gelişmiş binici yardımcıları, yükseltilmiş süspansiyon, yeniden şekillendirilmiş yükseklik ayarlı ön cam, yeni rafine üstyapı, yeni koltuklarla ayarlanabilir sürüş pozisyonu gibi özelliklerle spor turunu yeni bir seviyeye getiriyor. 12V elektrik prizi, entegre sidecase bağlantı elemanları ve 4,8 galonluk bir yakıt deposu. Tracer 900 GT, günlük işe gidiş, kısa eğlence süreleri veya hafta sonu kaçamakları için idealdir.
  • Çarpıcı 3 Silindirli Motor
    Tracer 900 GT, ödüllü MT-09 ™ ‘dan elde edilen 847cc sıvı soğutmalı, inline 3 silindirli, DOHC, 12 valfli motora sahiptir. Bu motor, yüksek teknoloji ürünü bileşenleri bir crossplane konsept krank mili ile birleştirerek esneklik ve rahat otoyol konforu için çok fazla tork ile heyecan verici, sportif bir motor karakterini sunar.
  • Gelişmiş Motor Kontrolü
    Yamaha Chip Kontrollü Gaz (YCC-T®), MotoGP® teknolojisinden türetilen Yamaha’nın özel tel sürme gaz sistemidir. YCC-T, sürücüye yumuşak ve hassas bir gaz hissi vermek için çalışır ve Tracer’ın D-Modu ayarlanabilir gaz tepkisi, entegre çok modlu Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), hız sabitleyici ve hızlı vites değiştirici dahil olmak üzere çeşitli sürücü yardımcılarına güç sağlar. .
  • Revize Şasi ve Ergonomi
    2019 için, Tracer 900 GT tam ayarlanabilir ön çatal ve uzaktan ön yükleme ayarı ile yeni bir arka şok özellikleri. Yeni, daha uzun bir salınım kolu, arkadaki lastikten gelen sürüş hissini arttırır. Yeni yolcu footpegs, daha dar bir gidon ve yeni koltuklar da konforu artırıyor.
  • Üst Raf Özellikleri
    Modern ve şık LED aydınlatması – tüm LED far birimi dahil – daha iyi bir görünürlük sağlar ve güncellenmiş Tracer 900 GT tasarımını tamamlar. Yeni bir tam renkli İnce Film Transistör (TFT) gösterge paneli, yakıt tüketim bilgisi ve vites konumu dahil olmak üzere, verileri sürücüye hızlı ve net bir şekilde görsel olarak aktarmak için tasarlanmıştır. Isıtmalı tutucular ve ABS gibi bir merkez standart olarak gelir.
  • Gelişmiş 3 Silindirli Güç
    Sistemi Tracer 900 GT, ödüllü MT-09’dan türetilmiş 847cc sıvı soğutmalı, inline 3 silindirli, DOHC, 12 valfli motora sahiptir. Bu motor, esneklik ve rahat otoyol konforu için çok sayıda tork ile heyecan verici, sportif bir motor karakterini sunmak için bir off-line silindir, kırık-ayrık bağlantı çubukları ve kademeli emme hunileri gibi ileri teknoloji bileşenlerini bir çapraz-uçak konsept krank mili ile birleştirir.
  • Crossplane Concept CP3® Motoru
    Tracer 900 GT “crossplane krank mili konsepti” motoru, motorun düşük devir / dakika aralığındaki güçlü bir güç hissi veren hassas motor itişi için sürücünün gaz kelebeği girişine tepki olarak lineer tork gelişimi sağlar. Arındırıcıyı artırmak ve daha yumuşak bir sürüş sağlamak için, CP3 motoru titreşimi iptal etmek için kompakt bir karşı dengeleyici kullanır.
  • Assist ve Terlik Debriyajı
    Yamaha’nın asistanı ve terlik kavraması, sürücüye agresif olarak köşelere girerken daha yumuşak, daha güvenli vites küçültme ve 847cc yüksekliğin torkunu rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. çıkış motoru.
  • Kompakt 6
    Vitesli Şanzıman Tracer 900 GT şanzıman dişlisi, çok kompakt olacak şekilde tasarlanırken CP3 motorunun düşük-orta kademe torkundan tam olarak yararlanır: krank mili, giriş ve çıkış şaftları üçgen düzende “istiflenir” Kütle merkezileştirmek ve motoru daha kısa önden arkaya tutmak için, bu da olağanüstü kullanım için şaside optimize edilmiş motor yerleşimini mümkün kılar.
  • Kütle Merkezileştirilmiş 3’e 1 Egzoz Sistemi
    Susturucuyu çerçeveye ve makinenin merkezine mümkün olduğunca yakın yerleştirerek, genel kullanım iyileştirilmiştir. Kısa, eğik kesimli egzoz çıkışına sahip olan Tracer 900 GT, sportif 3 silindirli egzoz notası ile de seslendiriyor.
  • Yeni Tamamen Ayarlanabilir Çatal
    Tracer 900 GT, MT-09’dan türetilmiş yeni, tamamen ayarlanabilir bir ön çatal kullanır. 41mm ters çatal, artık geri tepme sönümleme ve yay ön yükleme ayarlarına ek olarak sıkıştırma sönümleme ayarına sahiptir. Bu, sürücülere Tracer’larını ayarlamada daha fazla esneklik sağlamakla kalmaz, yeni çatal tasarımı, sıkıştırma ve ribaund sönümlemesini ayrı çatal ayaklarına ayırır ve böylece 5.4 inçlik çatal hareketlerinin tamamında mükemmel kurulum için ince ayar yapılmasını kolaylaştırır.
  • Yeni Ayarlanabilir Monoshock
    Arka süspansiyonda, neredeyse yatay bir hizaya sahip koltuğun altına yerleştirilmiş bağlantılı bir Monocross® şoku bulunur. Bu eşsiz konumlandırma, toplu merkezileşmeye ve daha ince bir gövde tasarımına katkıda bulunur. Ribaund sönümleme ve yay ön yükü için önceden ayarlanabilen yeni Tracer 900 GT, çeşitli yükler için kolay, aletsiz ayarlamaya izin veren bir uzaktan ön ayar ayarlayıcısı da sunar.
  • Güçlü, Kontrol Edilebilir Frenler
    Ön frenler, 4 pistonlu kaliperli çift yüzer 298mm disklerden oluşur. Kaliperler, Yamaha’nın yarış kazanan süper spor makineleri gibi gelişmiş bir his için radyal olarak monte edilmiştir. Yamaha’nın anti-lock fren sistemi (ABS), ek frenleme güvenliği için sert yavaşlama sırasında tekerlek kilidini önlemeye yardımcı olur.
  • Genişletilmiş Menzil
    Büyük 4.8 galon yakıt deposu, açık yolda daha az duruş için geniş menzil sağlar.
  • Güncellenmiş Alüminyum Kasa
    Tracer 900 GT alüminyum iskelet, dengeli sertlik için stresli bir eleman olarak motorla güçlü, kompakt bir şasi oluşturmak için Yamaha’nın Kontrollü Dolum vakum döküm teknolojisini kullanır. Yeni, daha uzun bir salınım kolu, arkadaki lastikten gelen sürüş hissini arttırır.
  • Ayarlanabilir Ergonomi
    Konik alüminyum gidon 2019 için daha dardır ve yeni TFT panosundan kontrol edilen ayarlanabilir ısıtmalı tutacaklarla birlikte daha hafif, daha parlak gidon korumalarına sahiptir. Gidon yuvaları, farklı sürücü tercihlerini karşılamak için iki konum arasında yanal olarak ayarlanabilirken, sürücü koltuğu, ek ayak odası için 0,6 inç yukarı veya aşağı ayarlanabilir. Yolcu bacak odası, revize edilmiş yolcu ayak pozisyonu sayesinde 2019 için de geliştirildi.
  • Yüksek Özel Süspansiyon
    Tracer 900 GT, her ikisi de en son MT-09 Hipernaked’den türetilmiş, tamamen ayarlanabilir bir ön çatala ve yeni arka şoka sahiptir. Çatal, basitleştirilmiş ayar için ayrı bacak sönümleme özelliğine sahiptir, arkadaki şok ise yükteki değişiklikleri basitleştirmek için bir uzaktan ön ayar ayarlayıcısı kullanır.
  • Rafine Kaplama
    Düzgün akan gövde yapısı, yeni Tracer 900 GT’ye, gelişmiş rüzgar koruması ve yeni entegre yan destek montajları için yeniden tasarlanan yeni ve daha büyük bir ön camla vurgulanan sportif ve yüksek kaliteli bir görünüm kazandırır.
  • Güncellenmiş Ergonomi
    Daha dar bir gidon ile Tracer 900 GT, sürücüye daha kompakt bir kontrol hissi verirken, yolcu yeniden kavrama raylarına ve daha geniş bacak boşluğuna sahip. Her iki bisikletçi de uzun mesafeli rahatlık için yeni koltuklar alır ve ısıtmalı saplar standarttır.
  • Güncellenmiş Şasi
    Güncellenmiş alüminyum salınım kolu, güçlü 847cc motordan daha iyi bir tahrik gücü hissi için daha uzundur.
  • Yeni Elektronik
    Yeni bir tam renkli İnce Film Transistör (TFT) gösterge paneli, vites konumu, TCS modları ve daha fazlası dahil olmak üzere, verileri sürücüye hızlı ve net bir şekilde görsel olarak aktarmak için tasarlanmıştır. Cruise control ve bir performans hızlı değiştiren de standart olarak geliyor.
  • Yamaha Çip Kontrollü Gaz
    Yayı-by-wire YCC-T sistemi, sürücünün en ufak bir gaz kelebeği girişini algılar, ideal gaz kelebeği valf deliğini anında hesaplar ve ardından emme hacmini aktif olarak kontrol etmek için gaz kelebeği valflerini harekete geçirir. Bu teknoloji, sürücünün 3 silindirli motordan tork ve kontrol edilebilirlik hissine katkıda bulunur.
  • Seçilebilir Motor Karakteri
    Tracer 900 GT, Yamaha D-MODE (veya “Drive Mode”) değişken gaz kontrol sistemi ile donatılmıştır. Sürücü, her biri Tracer 900 GT için özel olarak ayarlanmış farklı performans özellikleri için üç gaz kelebeği valf kontrol haritasından istediğini seçebilir.
  • Ayarlanabilir Çekiş Kontrolü
    Bir Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), gaz kelebeği açıklığını, ateşleme zamanlamasını ve yakıt hacmini hızla modüle ederek sürücüye çeşitli yol koşullarında çekişin yönetilmesine yardımcı olur. Tracer 900 GT TCS, çeşitli yol koşullarına uyacak üç mod içerir ve aynı zamanda sürücü tarafından tercih edilirse de devre dışı bırakılabilir.
  • Cruise Control
    Tracer 900 GT, YCC-T tarafından desteklenen bir hız kontrol sistemi içerir. Sol gidon şalterini kullanarak, binici, karayolu üzerinde uzun mesafeli turlamayı kolaylaştırmak için ayarlanmış bir hızı kolayca seçebilir veya ayarlayabilir ve binici konforunu arttırabilir.
  • Hızlı Geçiş Sistemi
    Tracer 900 GT, Yamaha QSS ile donatılırken, debriyajsız neredeyse anında vites büyütme imkanı, ileri sürüşte ileri sürüşe izin vermeden hızlı vites geçişi veya A noktasından B noktasına doğru hareket ederken akıcı ve zahmetsiz vites değişimi sağlar.
  • Yeni İnce Film Transistör Ekranı
    Yeni TFT cihazlarda hız göstergesi, takometre, yakıt seviyesi ve tüketimi, saat, vites göstergesi, eko gösterge, D-MODE ve TCS göstergeleri bulunmaktadır. Binici yardımcılardan ısıtılmış saplara kadar tüm elektronik alt sistemler, yeni enstrümanlar aracılığıyla kolayca kontrol edilir.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok