17.9 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2019 Kymco SuperNEX

Büyük ölçüde menzilli ekonomik scooterları ile tanınan Tayvanlı KYMCO, Milano, İtalya’da 2018 EICMA Motosiklet Fuarı’nda SuperNEX Electric süper konseptini sundu. Özellikle motosiklet üreticisi KYMCO’nun performansı bilinemediği için, konsept motosiklet bir olacak. Yine de SuperNEX konsepti, çarpıcı görünümleri ve nefis performans rakamları ile bunu değiştirmeyi amaçlıyor. Üretici, bununla birlikte, tüm detayları açıklamamış veya elektrikli motosiklet konsepti için üretim zaman çizelgesini doğrulamamıştır.

kymco supernex electric superbike concept

Kymco SuperNEX Electric süper konsept konsepti dikkat çekicidir ve tasarım kesinlikle son derece sempatiktir. İkiz böcek benzeri farlar süper gözükürken, kaporta tasarımda keskin. Motosiklet kompakt görünüyor ve kesinlikle yollarda daha sık görmek istediğimiz bir şey. Bu, SuperNEX’i cazip hale getirecek performans rakamları. Motosiklet, 2.9 saniyede 0-100 kmh, 7.5 saniyede 0-200 kmn ve 10.9 saniyede 0-250 kmh çıkabilir. En yüksek hız 250 kmh olarak derecelendirilmiştir.

supernex header

Şirket, fırlama kontrolü, rar-tekerlek kaldırma kontrolü, çekiş kontrolü ve farklı sürüş modlarını içeren Kymco FEP (Tam Etkileşim Performansı) elektronik paketini sunacaktır. FEP paketi, binicinin tercihini karşılamak için motosikleti kişiselleştirecektir, ancak Kymco, ayarların nasıl ayarlanabileceğine dair detayları henüz açıklamamıştır.

Motosikletler