14.3 C
İstanbul
Pazar, Nisan 21, 2024

2019 Kawasaki W800 Street

2019 Kawasaki W800 Street İlk olarak 1965’te tanıtıldı ve ikonik W geri döndü, şimdi tamamen yeni 2019 W800 yeniden doğdu. Orjinalin tüm havası, dikey İkiz motoru ile geri dönüyor ve tork gücü, kükremesini ve geniş çaplı tekerlekleri olan sağlam bir çerçeveden gelen karakteristik bir duruş sergiliyor.

2019 Kawasaki W800 Street 2

2019 Kawasaki W800 Street

Sadece tarih ve karakter açısından zengin değil, aynı zamanda modern teknoloji ve kullanım özellikleri ile dopdolu, çok yönlü bir motosiklet arayışı içinde olan sürücüler için geliştirilmiş olan W800 Street, hava soğutmalı 773cc dikey ikiz motordan güç almaktadır ve güncellenmiş bir çok özelliğe sahiptir. Modern çift beşikli çerçeve tasarımı ve retro motosiklet kategorisine eşsiz bir görünüş ve performans düzeyi getiren modern süspansiyon bileşenleri ile donatılmıştır.

2019 Kawasaki W800 Street 4

Yardımcı ve Kavrama

Şanzı2019 Kawasaki W800 Street 5

nı tamamlayan, hem kolda hafif bir his hem de bir tork sınırlama işlevi sunan, yarıştan ilham alan bir Assist & Slipper Clutch teknolojisidir.

Yardımcı fonksiyon, debriyaj kolundaki çakmağı çekerek farkedilir, bu da özellikle durma ve trafik durumlarında sürücü yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.

Hızlı veya kazayla vites küçültmelerinin bir sonucu olarak aşırı motor freni gerçekleştiğinde, kavrama işlevi farkedilir. Kaydırma kamı devreye girerek, kavrama göbeğini ve çalışma plakasını birbirinden zorlayarak geri torku azaltmak ve arka tekerlek sıçramasını veya kaymasını azaltmaya yardımcı olmak için kavrama plakaları üzerindeki basıncı azaltır.

2019 Kawasaki W800 Street 1

Şasi

Çift kızaklı çerçeve tasarımı selefininkine benzer görünüyor olsa da, aslında hepsi yeni. Yeni çerçeve, optimum performans sağlamak için her boru parçası için tam olarak gereken sertliği belirlemek üzere Kawasaki’nin gelişmiş dinamik analiz yazılımı kullanılarak tasarlanmıştır. Ardından, boru dış çaplarını değiştirmeden tutarken, boru kalınlıkları gerektiği şekilde ayarlandı.

Çift kızaklı çerçeve yapılandırması, W800 Street’e çok dengeli bir sürüş kalitesi ve dengeli bir genel tasarım sağlamak için sağlam, 50 mm kare kesitli bir omurga kullanır. 50 mm kare kesitli omurgayı tamamlayan, retro görünümünü geliştirmek için yuvarlak paspaslar seçildi. Körükler ve braketler daha iyi estetik ve daha düşük ağırlık için minimumda tutuldu. Pürüzsüz kaplamalı, minimum kaynak ve köşebentli yuvarlak borular yüksek kaliteli görünüme katkıda bulunur. Oldukça sağlam bir döner tasarım, ağırlığı en aza indirirken taşıma özelliklerini daha da artırır.

 

Süspansiyon

Modern kullanımın yanı sıra retro görünüme sadık kalan W800 Street motosikleti, sert yaylara sahip geniş çaplı bir ön çatal, daha sert yeni üçlü kıskaç ve daha sert yeni şasiyi tamamlamak için sağlam çift şoklarla donatılmıştır.

Teleskopik bir ön çatal, iyi gezilen şehir sokaklarında çarpmalara kolayca ıslanan 41 mm tüplere sahiptir. Ayarlanabilir yay ön yüklü çift arka amortisör, yumuşak bir sürüş ve temiz bir görünüm sunar.

 

Frenler ve Tekerlekler

W800 Street’in durma görevlerini yerine getirmek, modern ABS içeren tam diskli bir fren sistemidir. Güçlü ve duyarlı durma gücü, 270 mm arka diskiyle eşleştirilmiş büyük çaplı 320 mm ön diskten gelir.

Retro görünümün yanı sıra gerçek bir klasik makinenin sürüşü ve havasını korumak için, hem ön hem de arka kısım için 18 ”tekerlek seçildi ve W800 Street’in yol tutuşuna katkıda bulundu. Sağlam, hafif alüminyum jantlar korozyona karşı oldukça dirençlidir. Makaralar ve nipeller, kir ve kirin kolayca silinmesini sağlayan bir kaplama ile korunur. Tüp tipi lastikler geleneksel sırt deseni ve çok ileri çekiş sunar.

Ergonomi

W800 Street, aynı zamanda konfor ve sportif güzel görünüm için tasarlanmış iki kişilik şık bir artçı koltuğuna sahiptir. Sürücü konforunu arttırmak için W800 Street, beş konumlu ayarlanabilir debriyaj kolu ve sürücülerin ince ayar pozisyonuna geçmelerini sağlamak için dört konumlu ayarlanabilir ön fren kolu ile donatılmıştır.

Şekillendirme

Çarpıcı bir dikey ikiz motorun görsel etkisi, geniş çaplı tekerleklere sahip klasik oranlar ve detaylara titizlikle dikkat edilmesi, W800 Street’e modern motosikletlerde bulmak zor, otantik bir kalite ve zamansız bir güzellik sunuyor.

W800 Street’in şasisi, basitlik, işlevsellik ve şıklık tasarım konseptini takip ediyor. Büyük çaplı, dişli tekerlekler ve geleneksel çelik çift beşikli çerçeve klasik oranlara sahip dengeli bir paket oluşturur. Yakıt deposunun çarpıcı kıvrımları, anahtar şekillendirme elemanının yanı sıra onu başka bir odak noktası yapar.

Aletler

W800 Street, bireysel bir hızölçer ve klasik ekranlı takometre içeren geleneksel panel ile donatılmıştır. Çok işlevli bir LCD ekranda bir kilometre sayacı, kilometre sayacı ve saat bulunur. Çok çeşitli gösterge lambaları şunlardır: FI uyarı lambası, çift dönüşlü sinyal göstergeleri, düşük yakıt seviye göstergesi, uzun far göstergesi, nötr gösterge ve yağ basıncı uyarı lambası. Vintage bir dokunuş eklemek için tasarlanan kompakt şalt, gidonlara hafif ve düzenli bir görünüm kazandırır, ancak retro tarzı dış yüzeylerin altında, modern iç kısımlar W800 Street’in güvenilir performansını sağlar.

Aksesuarlar

Bir dizi Kawasaki Orijinal Aksesuarları (KGA), sürücülerin W800 Sokağı’nın görünüşünü kişiselleştirmesine veya daha fazla konfor veya rahatlık sunmasına olanak sağlayacaktır. Bunlar arasında krom kaplama parçaları ve motor korumaları, yolcu taşıma rayı, bagaj rafı, tutma ısıtıcıları, kask kilidi ve ERGO-FIT ™ azaltılmış erişim koltuğu bulunur.

MOTOR

  • Uzun zamanlı 773cc motor düşük orta seviye performans için ayarlanmıştır ve bol miktarda tork gücü sağlar.
  • 360 derecelik krank mili, bir motor imzası sağlar.
  • Dengeleyici mil, titreşimi azaltmaya yardımcı olur.
  • Ağır volan, motorun güçlü tork hissine katkıda bulunur.
  • İkonik konik dişli tahrikli tek üstten eksantrik mili, silindir başına dört valfı çalıştırır. Karartılmış motordaki gümüş konik dişli kapağı klasik görünüme katkıda bulunur.
  • Uzun, ince giriş hunileri düşük orta aralık performansını artırır.

Dijital Yakıt Enjeksiyonu (DFI ® )

  • Yakıt enjeksiyonu hassas yakıt ölçümü, temiz emisyonlar ve kolay çalıştırma sunar.
  • 34 mm gaz kelebeği gövdeleri, gelen havanın, hava kutusundan silindirlere doğru düz bir yol sağlaması için düzenlenmiştir. Alt azaltmalar, ideal motor tepkisini sağlamak ve aynı zamanda gürültüyü azaltmak için kullanılır.

Hazırlanmış Egzoz Notu

  • Geleneksel susturucular, paralel ikiz motorların ünlü olduğu boğaz egzoz notunu yayar.
  • İkiz susturucular, motorun 360º krank mili konfigürasyonunun karakteristik notunu ortaya çıkarmak için dikkatlice ayarlandı ve gaz kelebeğinin her bir bükümünü tamamlamak için doyurucu bir kükreme yarattılar.
  • Sade, zarif susturucu tasarımı yumuşak eğriler ve uzun, düz çizgiler kullanır. İnce hazneli ve uzun egzoz borularına sahip peashooter tarzı susturucular, klasik görünüme katkıda bulunur.
  • Susturucu iç kısımları (hazne düzeni, bölme borusu ve trans-odası borusu çapı / uzunluğu ve büyük petek katalizörü) katı modern egzoz ve gürültü emisyon düzenlemelerine katkıda bulunurken orta-yüksek aralık performansını sağlamak için tasarlanmıştır.

Yardımcı ve Terlik Kavrama

  • Asistan ve terlik kavraması (KP) küçüktür ve kullanım plakaları, kolda son derece hafif bir his için kol çekme işlemini azaltmaya yardımcı olur. Geniş bir bağlantı aralığı kontrolün kolaylaştırılmasına yardımcı olur.
  • Debriyaj göbeği ve baskı plakasının dönme kuvvetlerini kullanarak, debriyaj, hızlanma sırasında (yardımcı fonksiyon) birlikte zorlanır, böylece daha az ve daha hafif debriyaj yayları, kolda daha hafif bir his için kullanılabilir. Vites değiştirme sırasında çok düşük vites seçildiğinde olduğu gibi yüksek geri dönme momenti sırasında, terlik işlevi bazı debriyaj kaymalarının motor kilitlenmesinden dolayı arka tekerleğin düşmesini ve durmasını önlemeye yardımcı olmasını sağlar.

Çift beşik çerçeve

  • Çift kızaklı çerçeve, W800 motosikletine dengeli bir sürüş kalitesi ve dengeli bir genel tasarım sağlamak için sağlam, 50 mm kare kesitli bir omurga kullanır.
  • 50 mm kare kesitli omurgayı tamamlayan yuvarlak boru oluklar klasik görünüme katkıda bulunur. Körükler ve braketler daha iyi estetik ve daha düşük ağırlık için minimumda tutuldu.
  • Pürüzsüz kaplamalı, minimum kaynak ve köşebentli yuvarlak borular kalite görünümüne katkıda bulunur.
  • Kawasaki, minimum ağırlıkla optimum performans sağlamak için her bir boru parçası için tam olarak gereken sertliği belirlemek için kullanılan gelişmiş dinamik analiz.
  • Sert yaylı, sert alt üçlü kelepçeli, sert hareketli kol ve sert arka şoklardaki 41mm ön çatal, sert çerçeveyi tamamlar.
  • Lastik çatal çizmeler, retro görünüme eklerken çatal tüplerin ve çatal contaların korunmasına yardımcı olur.
  • Ayarlanabilir yay önyüklemeli çift arka şok, retro görünüme katkıda bulunur.
  • 270 mm arka diskle eşleştirilmiş büyük çaplı 320 mm ön disk, mükemmel yanıt ve güçlü durma gücü sağlar.
  • ABS, sürücüye daha fazla güvenmek için belirli koşullar altında fren yapılmasına yardımcı olur.
  • Ön ve arka 18 inç tekerlekleri, klasik bir sürüş hissi verirken sportif tutuşa katkıda bulunur.
  • Alüminyum jantlar korozyona karşı dirençlidir, ancak tekerlek teli ve tel uçları, temizlik sırasında kiri ve kiri dökmeye yardımcı olan bir kaplama ile muamele edilir.
  • Tüp tipi öngerilim kat lastiklerinin geleneksel sırt deseni ve yüksek tutuşu vardır.
  • Rahat, vintage tarzı sürüş pozisyonu.
  • M şeklindeki clubman tarzı gidon sportif ve öne doğru eğilmeye katkıda bulunur.
  • Beş yönlü ayarlanabilir debriyaj kolu ve dört yönlü ayarlanabilir fren kolu, sürücülerin kol konumunu ince ayar yapmasını sağlar.
  • Konfor ve sportif güzel görünüm için tasarlanmış şık iki kişilik Sokak koltuğu.
  • Kompakt swithgear, vintage bir sert eklemek için tasarlanmıştır ve gidonlara hafif ve düzenli bir görünüm kazandırır. Geri dönüştürülmüş dış kısmın altında, güvenilir performans için modern iç parçalar bulunur.
  • Geleneksel enstrümantasyonda bireysel hız göstergesi ve klasik göstergeli takometre bulunur.
  • Çok işlevli bir LCD ekranda bir kilometre sayacı, kilometre sayacı ve saat bulunur. Çok çeşitli gösterge lambaları arasında bir FI uyarı lambası, çift dönüşlü sinyal göstergeleri, düşük yakıt seviyesi göstergesi, uzun far göstergesi, nötr gösterge ve yağ basıncı uyarı lambası bulunur.

LED Far

  • Büyük 170mm LED far mükemmel gece görüşü sağlamak için parlak, beyaz bir ışık verir.
  • Altı hazne bulunur – kısa far için dört, yüksek ışın için iki. Uzun huzmeli far odalarındaki konum lambaları, retro tarzı bir ampul far gibi tüm lambanın yanık görünmesini sağlar.
  • Dışbükey mercek ve krom far halkası, yüksek kaliteli, klasik tasarıma katkıda bulunur.

2019 Kawasaki W800 Street Teknik Özellikler

Motor Tipi 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı, SOHC, 4-Valf Silindir Kafası, Dikey-İkiz

Yer değiştirme 773 cc

Delik ve İnme 77.0 x 83.0 mm

Maksimum Tork N / A

Sıkıştırma Oranı N / A

İkili 34mm Keihin Gaz Kelebeği Gövdeli Yakıt Enjeksiyonu DFI® (2)

Digital Advance ile Ateşleme TCBI

Pozitif Nötr Bulucu ile 5 Vitesli Vites

Nihai Tahrik Keçeli Zincir

Rake / Trail N / A

Ön Tekerlek Gezisi N / A

Arka Tekerlek Gezisi N / A

Ön Lastik Ölçüsü 110 / 90-19

Arka Lastik Ölçüsü 130 / 80-18

Dingil mesafesi N / A

Ön Süspansiyon 41mm Hidrolik Teleskopik Çatal

Ajustable PreLoad ile Arka Süspansiyon Çift Şok

2-Pistonlu Kaliper ile Ön Fren Tipi Tek 320mm Disk

Arka Fren Tipi Tekli 270mm Disk

Yakıt Deposu Kapasitesi Yok

Koltuk Yüksekliği N / A

Boş Ağırlık = Yok

Garanti 12 ay

Motosikletler