Giriş Yap



2019 Honda CRF Motocross Modelleri

2019 honda crf250r

IRVINE, California  – Fox Racing’de düzenlenen yeni “CRF Collective” açılış töreninde Honda, bugüne kadarki en kapsamlı performans off-road modellerini açıkladı, grubu 3’e çıkardı ve eklenen dört modeli daha da geliştirdi. Benzersiz deneyime sahip olan Honda’nın off-road serisine, artık motokros, off-road, saf off-road ve hatta çift-twin spor da dahil edildi.

honda crf250r

Yedi modelin tümü, Honda’nın devrim yaratan motokrosları, CRF450R ve CRF250R platformlarına dayanıyor. Bu iki makine 2019 için geri dönüyor ve CRF450RX mükemmel güncelemelerle ortaya çıktı. Buna ek olarak, Honda, CRF450RWE (“Works Edition”) olarak adlandırılan tam boyutlu motocrosser’ın fabrika-üretim versiyonunu sunuyor. Off-road’a hazır CRF450X, 2019 için tamamen yeni ve sürücülerin hem asfalt hem off-road sürüşleri için CRF450L gibi bir alternatifi var. Son olarak, Honda aynı zamanda tamamen yeni bir CRF250RX off-road makinesi de sunuyor.

CRF450L

Yolların yeni aslanı modunda CRF450L ve asfalt ile yolları birleştirmek anlamına gelse bile, en iyi sürüş parkurlarına erişimi mümkün kılarak müşterilerin yol dışı olanaklarını da genişletiyor. LED aydınlatma, aynalar ve özel bir egzoz sistemi gibi özelliklere sahip. CRF450L, ormanda veya çölde eşit olarak, maksimum uyarlanabilirlik için geniş oranlı altı hızlı şanzımana sahipken, hafif, 2.0 galonluk (7,5 litre) bir tank sunuyor. CRF450R motokroser ile karşılaştırıldığında, krank kütlesi, teknik kapasitede, büyük kapasiteli bir radyatörün eklendiği görülüyor.

  • Kırmızı renk
  • Fiyatı: 10.399 ABD doları

CRF450RWE

2019 model yılı için, yeni CRF450RWE, Yoshimura titanyum slip-on susturucu ve özel ECU ayarları ile özel olarak tasarlanmış bir silindir kafasına sahip, bu yeni model düşük ve orta menzilli tork etkisi sağlar. Siyah üçlü kelepçeler ve altın bir RK zinciri ile birlikte yükseltilmiş siyah DID LT-X jantlar dahildir. Titanyum nitrür kaplı çatal ayaklar ve güncellenmiş, titanyum nitrür kaplı şok şaftı çekiş emilimini artırır.

  • Kırmızı renk
  • Fiyatı: 11,499 $

CRF450R

CRF450R, 2019 için bir dizi önemli güncellemeye sahip. Yeni bir yanma odası şekli sayesinde daha iyi motor performansı elde ediliyor. Rafine yağ yönetim sistemi ile geliştirilmiş yüksek devir özellikleri. Çerçeve ve salınım kolu optimize edilmiş sertlik ve ağırlık azaltma için revize edilmiş, fren sistemi ise büyük piston tasarımlı hafif bir ön fren kaliperi ile donatılmış. Ağırlık tasarruf olarak, CRF450R, selefinden 1,76 lbs daha hafiftir. Daha fazla performans ve daha fazla konfor için 2019 modelinde yeni ECU ayarları, HRC kontrolü, Renthal Fatbar® gidonu ve ayarlanabilir gidon konumu bulunur. Siyah jantlar ve yeniden tasarlanmış çatal koruyuculara sahip.

  • Kırmızı renk
  • Fiyatı: 9,299 ABD doları

CRF450X

Honda CRF450X, modern CRF platformuna göre ancak off-road-uygun özelliklere sahip 2019’da tam bir değişim geçirdi. Yarış ya da bir off-road makinesi olan bu modelde, bir far, arka lamba ve yan ayak ile 18 ”arka tekerlek ve hafif 2.0 galon yakıt deposu bulunmaktadır. CRF450X ayrıca özel ayarları, geniş oranlı altı ileri vitesli ve CRF450R’den daha yüksek krank kütlesine sahip 49 mm’lik bir Showa çatalı sunar.

  • Kırmızı renk
  • Fiyatı: 9,799 ABD doları

CRF450RX

CRF450RX, güncel bir silindir kafası ve rafine yağ yönetim sistemi de dahil olmak üzere, 2019 CRF450R’nin aynı performans artırıcı özelliklerini miras alırken, off-road 2.2 galonluk bir yakıt deposu, 18 inç arka tekerlek ve alüminyum yan ayak gibi belirli özelliklere sahip. Süspansiyon CRF450RX’e özel olarak tasarlanmıştır ve düşük sürtünmeli çatal yağı kullanır. Daha fazla performans ve daha fazla konfor için, 2019 modelinde yeni ECU ayarları, HRC başlatma kontrolü, Renthal Fatbar gidonu ve ayarlanabilir gidon konumu bulunur. Siyah jantlar ve yeniden tasarlanmış çatal koruyucular da yenidir.

  • Kırmızı renk
  • Fiyatı: 9,599 ABD doları

CRF250RX

Honda’nın başarılı 250cc motocrosser’ına dayanan, tamamen yeni CRF250RX, CRF450RX’i  büyük kapasiteli, 2.2 galonluk bir yakıt deposu, 18 inç arka tekerlek ve alüminyum yan standı ile donatılmış olan RX, zorlu durumların hızlı çalışmasını, sürücünün en zorlu parkur bölümlerinde bile çalışmasına yardımcı olan özel süspansiyon ve ECU ayarlarını sağlar. CRF250R’de olduğu gibi, HRC başlatma kontrolü, Renthal Fatbar gidonu ve siyah jantlar standarttır.

  • Kırmızı renk
  • Hedef Fiyatı: 8,299 ABD doları

CRF250R

Yeni 2018 yılında piyasaya sürülen CRF250R, amatör ulusal yarışlarda başarıya ulaşırken, GEICO Honda ve TiLube Honda takımlarının sırasıyla AMA Supercross ve Arenacross yarışmasında birden fazla kazanç elde etti. 2019 modeli, düşük-orta menzilli motor performansı ile yeniden revize edildi. Fabrika versiyonundan esinlenilen Double Overhead Cam motoru, güncellenmiş kam profillerini ve giriş ve çıkış port profillerini, 50 mm daha kısa sağ egzoz borusu ve 2 mm daha küçük bir gaz kelebeği gövdesine sahiptir. Yarışçılar, koşullara bağlı olarak ideal performans için üç motor modundan birini seçebilirken, HRC fırlatma kontrolü, geliştirilmiş yarış başlangıç ​​performansı için benimsenmiştir. Bir Renthal Fatbar gidonu, dört konum ayarlı bir üst kıskaca otururken, fren sistemi daha hafif bir şekilde güncellendi. Optimum frenleme performansı için CRF450R’den esinlenerek daha büyük pistonlu kaliper kullanıldı. Siyah jantlar standart oldu.

  • Kırmızı renk
  • Hedef Fiyatı: 7,999 ABD doları

CRF150R / CRF150RB

Amsoil Honda hotshot Hunter Yoder tarafından amatör Ulusal devrede yarışan Honda’nın en küçük motokros makinesi 2019’a geri dönüyor. Bu model, geniş aralıkta kullanılabilen, güç ve tork sunan bir Unicam dört zamanlı motora sahip. Süspansiyon görevleri Showa tarafından 37 mm ters çatal ve Pro-Link arka bağlantı sistemi ile ele alınmaktadır. Standart versiyona ek olarak Honda, daha büyük jantlar, daha uzun bir koltuk, daha uzun bir salıncak kolu ve daha fazla arka süspansiyon hareketi sunan CRF150RB’yi sunuyor.

  • Kırmızı renk
  • Hedef fiyat
  • CRF150R: 5,099 ABD doları
  • CRF150RB: 5,399 ABD doları

 

Diğer Honda modelleri için honda motosiklet sayfasına bakın.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok