Giriş Yap



2018 Honda Dio Testi

Honda Dio Matte Grey

Honda gizli gizli bir model test etti. Bu modelde birşeyler saklanıyordu. Piyasada daha güçlü bir dayanak yaratmak için Honda, Dio’nun tamamen yeni bir 2018 sürümü ile gençleri hedefliyor gibi görünüyor.
New Honda Scooter Spied
Fotoğraflar. Motorbeam.com

Preslenmiş çelik tekerlekler, mat kaplama çoklu kol siyah alaşım jantlarla değiştirildi. Bu aynı zamanda Honda’nın yeni Dio’yu mevcut scooter’da görülen Tuff Up lastikleri yerine tubeless lastikler geçti.

new honda dio review

Görünür gelişimler Kinetik modeli’nin ileri versiyonunu çağrıştırıyor. Dayanıklı olma konusunda Honda geleceği yeniden şekilleniyor. Geleceğin scooter’ı yerine satacak modeller üzerinede yoğunlaşmış görünüyorlar.

Özelliklerine gelince;

Tüm kozmetik ve mekanik güncellemeler ne olursa olsun. Honda’nın 110cc’lik scooter ailesine güç veren aynı powerplant ile yeni Honda Dio’nun güçlenmesini bekliyoruz. Bu karbüratörlü motor 8.11PS maksimum güç ve 8.77Nm maksimum tork üretir.

Çeşitli fotoğraflar ekledik, bunlar gündemdeki modellerden esintiler içeriyor. Ama yeni çıkacak model bunlardan birinin ileri versiyonu olabilir, şimdilik belirsiz.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok