2017 Suzuki GSX-R750

0
1253
blank

1985 yılında Suzuki GSX-R750’yi dünyaya açtı ve günümüz spor motosikletlerinin temelini oluşturdu. Hafif çerçevelerde ve gücünde benzersiz mühendislik becerileri ile, Le Mans 24 Saat Dünya Dayanıklılık Şampiyonasında çarpıcı bir zaferle yarışa ilk çıkış yaptı!

2017 Suzuki GSX R750d smallSuzuki, GSX-R’nin orijinal konsepti olan GSX-R750 için devam eden evrimi ile gerçekliğini korudu. GSX-R750, bir GSX-R600cc Supersport modelinin kompaktlığı ile birlikte en son teknoloji ürünü 750cc motoru takdir eden biniciler için en iyi seçimdir. GSX-R750’ye binerken, üstün miras, motor performansı, canlı kullanım, kompakt boyut ve hafiflik ile nefes kesen kombinasyon deneyimini yaşarsınız. Kazanan bir kombinasyon, herhangi bir binici her zaman, herhangi bir yerde, her yerde canlandırıcı acıyı deneyimlemesine olanak tanır.

Üstün motor performansı, çevik taşıma, kompakt boyut ve hafiflikten oluşan nefes kesici bir kombinasyonu yaşayın. 600cc Supersport’un kompaktlığıyla birlikte en son teknoloji ürünü 750cc motoru takdir eden biniciler için en iyi seçim olan The Original GSX-R’nin en son sürümü olan GSX-R750’yi tecrübe edin.

2017 Suzuki GSX R750c smallMotor
Özellikleri Bir 750cc, dört silindirli, yarış kanıtlanmış bir büyük boy delik / strok oranıyla motor olağanüstü güçlü, yüksek devirli performans sağlar.

Motor, üstün motor performansı için dövme pistonları, vuruşlu çakılanlar, krom-nitrür kaplı üst sıkıştırma ve yağ kontrol halkaları ve beşgen havalandırma deliklerinden yararlanmaktadır.

Hafif titanyum alaşımlı valfler, mekanik kayıpları azaltmak için tek valf yayıyla kontrol edilir.

Sınıfı lider Suzuki Çift Gaz Kelebeği Vana (SDTV) yakıt enjeksiyon sistemi, silindirde daha iyi yanmaya katkıda bulunan geliştirilmiş yakıt atomizasyonu sağlayan ince delikli 8 delikli enjektörleri içerir.

İleri, MotoGP tarafından geliştirilmiş transistörlü ateşleme kontrol devresi, motor sıcaklığı aralığında daha hassas ateşleme zamanlamasını sürdürmeye yardımcı olur.

Hafif, dayanıklı dövme pistonlar Sonlu Elemanlar Metodu (FEM) ve yorulma analiz teknolojisi ile tasarlanmış ve optimize edilmiş eksantrik mili profilleri, kanıtlanmış MotoGP yarış teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir.

4’e 1 paslanmaz çelik egzoz sistemi, bir Suzuki Exhaust Tuning (SET) vana taşıyan bir titanyum susturucu içerir. Sistem torku en üst düzeye çıkarır ve özellikle düşük-orta RPM aralığında gaz tepkisini geliştirir.

Suzuki Sürüş Modu Seçici (S-DMS), yol koşullarına ve kişisel tercihlere uyacak şekilde iki yarış geliştirilmiş motor kontrol haritasının basmalı seçimini sunar.

2017 Suzuki GSX R750b small

 

Şanzıman Özellikleri
Altı ileri vitesli yakın oranlı şanzıman, motorun toplam uzunluğunu düşürmek için dikey olarak sıralı şaftlar içerir.

Irk tarafından kanıtlanmış geri momenti sınırlayan kavrama daha düzgün vites küçültme ve köşe girişine katkıda bulunur.

 

CHASSIS
Özellikleri Yarışlarla geliştirilen, hafif Showa Big Piston ön Çatal (BPF) muhteşem geri bildirim ve tutarlı performans sunar.

Hafif ve kompakt: beş adet dökme bölümden ve dövme kolundan yapılmış ikiz yelpazeli alüminyum beşik çerçeve.

Elektronik olarak kontrol edilen bir direksiyon amortisörü daha düşük hızda daha hafif direksiyon ve yarış pistinde ve otoyol hızlarında daha fazla sönümleme kuvveti sağlar.

Ön frenler tamamen kayan 310mm disklere ve radyal olarak monte edilmiş dört pistonlu Brembo monoblok kaliperlere sahiptir.

Tek bir Showa arka şoku, ayarlanabilen sürüş yüksekliği ile birlikte, harici olarak ayarlanabilen sızdırmazlık ve sıkıştırma sönümlerine sahiptir.

 

Ek Özellikler
3 yönlü ayarlanabilir footpegs, ayarlanabilir vites kolu ve kısa yakıt deposu yardımıyla rahat bir sürüş pozisyonu oluşturabilirsiniz.

Yerleşik tur zamanlayıcı / kronometre ve programlanabilir motor devri göstergeleri ile kompakt, hafif gösterge paneli.

Analog takometre. LCD okumaları hızölçer, kilometre sayacı, çift gezi sayacı, yedek yol ölçme cihazı, saat, soğutma sıvısı sıcaklığı / yağ basıncı göstergesi, S-DMS ve vites konumu göstergelerini içerir.

Motor ÖZELLİKLERİ
Tip 4 zamanlı, 4
silindirli , sıvı soğutmalı , DOHC Deplasman 750cc Boş
x Strok 70.0 mm x 48.7 mm
Sıkıştırma Oranı 12.5: 1
Yakıt Sistemi Elektronik Yakıt Enjeksiyonu
Marş Motoru
Elektrikli Yağlama Islak
hacim Ateşleme Elektronik ateşleme (Transistorize)

DRIVETRAIN ÖZELLİKLERİ
Şanzıman 6 vitesli sabit elekli
son tahrik RK525ROZ5Y, 116 link, Zincir

ŞASE ÖZELLİKLERİ
Süspansiyon Ön Teleskobik, sarmal yay, yağ sönümlü
Süspansiyon Arka Bağlantı tipi, kangal yay, yağ sönümlü
Frenler Ön Brembo, Disk, İkiz
Frenler Arka Disk
Lastikleri Ön 120 / 70ZR17M / C (58W),
Borulu lastikler Arka 180 / 55ZR17M / C (73W), borusuz
Yakıt Tankı
Kapasitesi 17.0 L (4.5 US gal) BOYUTLAR
Toplam Uzunluk 2030 mm (79.9 inç)
Toplam Genişlik 710 mm (28.0 inç)
Toplam Yükseklik 1135 mm (44.7 inç) Dingil Mesafesi 1390 Mm (54.7 inç)
Yerden Yükseklik 130 mm
Koltuk Yüksekliği 810 mm
Boş Ağırlık 190 kg

YORUM YOK