12.9 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024

2017 Honda Gold Wing F6B

2017 Honda Gold Wing F6B

Seyir kontrolü

Ciddi mesafeler için tasarlanmış olan Honda Gold Wing F6B, motosiklet için mükemmel bir standarttır.

Entegre Bagaj

Bagaj, tasarımı motosikleti gösteren en büyük özelliğidir, daha sonradan eklenmez. F6B, 22 litrelik depolama alanına sahip ikiz entegre beşik çantalarına sahip; Her ikisi de kilitlenebilir ve her duruma karşı sızdırmazdır.

2017 Honda Gold Wing F6B1 small
Altı silindirli motor

Gold Wing’in 1832cc’lik motoruna dayanan Gold Wing F6B’nin motoru aynı düzgün güce sahip. Ve Altın Kanat F6B daha hafif olduğundan, daha da güçlü hissettirir.

İki Özellik-Paket Sürümü

Altın Kanatlar FB6, yarattığı artı konfor ile ünlenmiştir. Gold Wing F6B, cruise kontrol, surround ses ve ayarlanabilir hava süspansiyonu gibi her şeyle dopdolu. F6B Deluxe kendinden iptal sinyalleri, sırt dayanımı, ısıtılmış elcikler  ve daha fazlasıyla hep daha da ileri gidiyor.

Seçenekler ve Fiyatlandırma

Altın kanatlar, modern touring konseptini değiştirdi ve Altın Kanat F6B bunu bir adım daha ileriye götürüyor. Sonuç? Dünyanın en iyisi olarak: kanıtlanmış Altın Kanat performansı ve bunun gibi bir motosikletin olabileceği konusunda Gold Wing F6B’nin yenilikçi, yeni tasarımı. Deluxe model, bir orta ayaklık, yolcu sırt dayanağı (sissy bar) ve kendi kendine kapanan dönüş sinyalleri ekliyor.

2017 Honda Gold Wing F6B2 smallAltın Kanat F6B

Özellikler ve Seçenekler 1832cc sıvı soğutmalı, yatay olarak zıt altı silindirli motor
Cruise control, entegre bagaj, düşük profilli ön cam, ayarlanabilir süspansiyon, konforlu koltuk ve üstün surround ses

Altın Kanat F6B Deluxe

Özellikler ve Seçenekler
Ekler: orta ayak, yolcu sırtlığı, ısıtmalı kulpları ve kendi kapanabilen dönüş sinyalleri.

F6B ile rekabet imkansızdır, çünkü kendi Gold Wing ve Valkyrie haricinde yolda böyle bir motosiklet yok. Ve bu üstünlüğe sahip bir motosikletten beklediğiniz gibi, F6B, yalnızca Honda’nın verebileceği gelişmiş mühendislik ve kaliteye, arıtım, uyum, sürüş ve genel özellikler sunar. 40 yıldır Altın Kanat (Gold Wing) yapan Honda, F6B’daki özellikler için bu tecrübeden faydalanıyor.

Pürüzsüz güç

Güçlü yakıt enjekte 1.832 cc altı silindirli motor pürüzsüz, saf güç üretir.

Mükemmel sürüş ve manevra kabiliyeti
Düşük, ileri motor yerleşimi ve sağlam motor montajı mükemmel yol tutuş özellikleri ve etkileyici düşük hızlı manevra imkânı sunar.

Arıtılmış sessizlik
Nickalloy krank mili yatak kapakları motorun çalışma sıcaklığı aralığı boyunca sessiz çalışma olanağı sağlar.

Düşük bakım
Paralel iki valfli silindir kafası tasarımı doğrudan kepçeli vana tahriki kullanır ve 1,000 km’lik her kullanışta bir servise ihtiyaç duymaz.

Güvenilir çalışma
Otomatik ayarlayıcılara sahip sessiz tip eksantrik mili zincirleri, güvenilir, bakım gerektirmeyen bir çalışma sağlar.

2017 Honda Gold Wing F6B3 smallOptimum verimlilik ve güç
İki adet 40 mm çaplı gaz kelebeği gövdesi, özel olarak tasarlanmış Keihin 50 psi yüksek basınç programlı yakıt enjektörlerine (PGM-FI) altı hava iletir. Yakıt, her enjektördeki dört ağız vasıtasıyla iletilir ve optimum verimlilik ve güç için oldukça yanıcı olan bir atomize yakıt karışımı üretilir.

Üstün sürülebilirlik ve performans
Elektronik kontrol ünitesi (ECU), her bir silindir için iki dijital 3-D yakıt enjeksiyonu haritası ve her bir silindir için bir adet dijital 3-D ateşleme haritası sunar; böylece mükemmel bir yakıt karışımı ve mükemmel sürülebilirlik için yepyeni ayarlar yaratılır. Eşsiz vuruntu kontrol sensörleri, devir aralığında performansı artırmak için ateşleme ilerlemesini izler.

Düşük emisyon
ECU kontrollü kapalı çevrimli emisyon kontrol sistemi iki oksijen sensöründen kesin bir hava / yakıt karışımı sağlamak için kullanılırken, iki egzoz katalitik konvertörü karbon monoksit, hidrokarbon ve azot oksit emisyonlarını daha da azaltmaktadır.

Hassas rölanti kontrolü ve stabilitesi
Döner Hava Kontrol Valfi (RACV), değişken motor yükleri ve çalışma sıcaklıkları altında hassas rölanti kontrolü sağlar.

İstisnai Kullanım
Kutu kesitli alüminyum çift telli çerçeve ve Pro-Arm tek taraflı alüminyum kanatlı kolu taşıma için yeni sınıf standartları belirledi.

Süper sürüş konforu
Yenilikçi alüminyum çerçeve, ayarlanmış esnekle optimum sağlamlık için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sertlik ve esneklik kombinasyonu, mükemmel sürüş, mükemmel sürüş konforu ve harika yol hissi üretir.

Minimal motor titreşimi
Sağlam motor montaj sistemi, hem mükemmel yol hissi sağlamak hem de minimum motor titreşimi sağlamak için özel olarak tasarlanmış askıları ve özenle eşleşen montaj cıvatalarını kullanıyor.

Kolay servis ve idare
Altın kanatlı katı Pro-Arm tek taraflı alüminyum kanatlı kol, arka tekerleğin ve lastiğin basitleştirilmiş bakımını sağlarken optimum taşıma sağlar.

Kombine fren sistemi
Çift Kombine Fren Sistemi üç pistonlu kaliperleri ve bir adet Çift Kombine Fren Sistemi üç pistonlu kaliper ile tekli havalandırmalı 316 mm arka disk içeren çift yüzlü 296 mm ön diskler mükemmel fren gücü sağlar.

Pürüzsüz ön fren bağlantısı
Honda’nın Çift Kombine Fren Sistemi, çift ön ve arka fren disklerinin üç pistonlu kaliperlerini birleştirmek için ikinci bir ana silindir ve bir üç kademeli oransal kontrol valfine (PCV) sahiptir. Ön fren kolunu kullanarak, ön sağ taraf kaliperin dış iki pistonunu ve ön sol yan kaliperin orta pistonunu harekete geçirir ve ikincil ana silindir ve bir lineer orantısal valf vasıtasıyla arka kaliperin dış iki pistonunu harekete geçirir . Arka fren pedalı, arka fren kaliperinin orta pistonunu, sağ ön fren kaliperinin orta pistonunu ve ön sol yan kaliperin dış iki pistonunu çalıştırır. Sürücünün pedal basıncına duyarlı bir gecikme valfı, ön frenleme etkisini yumuşatır

Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi
Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS), hızlı ve hassas fren basıncı ayarlamaları sağlayan elektrikli motor tahrik modülatörüne sahiptir, bu da ABS’nin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Sistem, entegre bir ECU, interaktif ECU test fonksiyonlu otomatik teşhis ve sistem hatalarına karşı otomatik koruma içerir.

Tüm yol şartlarında pürüzsüz sürüş
Devasa 45 mm’lik ön çatal, tüm yol koşullarında yumuşak ama süper bir sürüş için 122 mm (4.8 inç) yol ile sağ bacakta bir kartuş sönümleyiciyi barındırıyor.

Herhangi bir hızda artan frenleme kararlılığı
Anti dalış sistemi, fren yaparken ön çatal dalışını en aza indirir. Sistem, sol çatal bacağına monte edilen ikincil Çift Kombine Fren Sistemi ana silindirinde üretilen fren hidroliği basıncını kullanır ve ön fren kolundan veya arka fren pedalından gelen giriş ile etkinleştirilir. Bu anti-dalış ve Çift Kombine Fren Sistemi uygulaması, hem düşük hızlarda hem de otoyol hızlarında manevra yaparken gelişmiş kararlılık üretir.

Sezgisel seyir kontrolü
Hafif elektronik cruise kontrol sistemi 16-bit ECU kontrollü, motor tahrikli gaz kelebeği mekanizmasından yararlanmaktadır.

Bir ya da iki kişilik konfor
Paralel iki valfli silindir kafa tasarımı yan yana monte edilmiş radyatörler ile mükemmel sürüş ayağı odası ve geniş bir yolcu alanı ile optimum ergonomi sağlar.

Güzel ve aerodinamik
Altın kanat tabanlı aerodinamik karoser aerodinamik sürtünme katsayısını düşürürken, aynı zamanda işlevsel ve güzel, mükemmel sürüş rüzgar koruması sağlar.

Korunan ve açık yol görünümü
Shorty ön cam, elemanlara koruma sağlarken, sürücüye önümüzdeki yolun net bir görüntüsünü de verir.

Mükemmel düşük hızlı manevra kabiliyeti
Geniş, iyi oturan koltuk, hem binici hem de yolcu için mükemmel konfor sağlar ve düşük koltuk yüksekliği, düşük hızlı manevra sırasında güven sağlar.

Gerilimsiz far hedefleme sistemi
Motorlu far sistemi, kadranlı bir anahtarla çalıştırılmaktadır ve seviyeden 2.5 derece ayarlama imkânı sunmaktadır.

Uzun mesafeli seyir mesafesi
Büyük 25 litrelik yakıt deposu PGM-FI yakıt pompasına ev sahipliği yapıyor ve mükemmel uzun mesafeli seyir mesafesi sunuyor.

Parlak ve çok yönlü aydınlatma
Far sistemi, bilgisayarla tasarlanmış çoklu reflektörler içeren 55-watt H7 kısa huzmeli far ve iki adet 55-watt H7 uzun huzmeli far içerir. Uzun hüzmeli çalışmada, dört ampulün hepsinde belirgin bir ön aydınlatma imza üretilir.

Motor ve Aktarma Organı
Tipi Sıvı-soğutmalı, yatay olarak zıt altı silindirli
Deplasman 1,832 cc
Boru ve strok
74 mm x 71 mm
Sıkıştırma Oranı
9.8: 1
Valf
SOHC, silindir başına 2 valf
Yakıt
PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
İletim
Beş devir dahil Üstten Vites
Tahrik Mili
Şasesi ve Süspansiyon
Ön Süspansiyon
Anti-dalış sistemi ile 45 mm kartuş çatası; 122 mm (4,8 inç) seyahat
Arkadan Süspansiyon
Pro-Kol tek taraflı swingarm , Pro-Link tek şok; 105 mm (4.1 inç)
Ek bilgiler
Lastikler
Ön: 130 / 70R-18 radyal; Arka: 180 / 60-16 radyal
Frenler
Ön: üç pistonlu pergel ile ikili 296 mm disk Arka: üç pistonlu pergel ile tekli 316 mm disk ve ABS
Koltuk Yüksekliği
725 mm olan Dual Combined Fren Sistemi
Dingil mesafesi 1,690 mm (66.5.)
Ağırlık Boş 390 kg (860 lbs.) gerekli sıvıları ve gaz dolu tankı dahil – binmeye hazır
Yakıt Kapasitesi 25 litre
Renk Mat Gümüş

Motosikletler